Vrchlabí – Kladno 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Sokolov 6:4 (kon.) | Havířov – Slavia 5:1 (kon.)
Přerov – Jihlava 4:3 (1:0 po s.n.) | Kadaň – Ústí n/L 1:5 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 4:1 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Kolín – Litoměřice 2:4 (kon.) | Šumperk – Prostějov 3:6 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC ZUBR Přerov
4:3 (1:0, 0:2, 2:1 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 03.02.2021, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov. Autorem vítězné branky je RADEK ČÍP.
     
    63:17
    A na opačné straně neumístil za Brože přihrávku Suhrady domácí forvard Pšurný!
     
    62:45
    Skořepa sám před Postavou nerozhodl!
    59:17 Vlastimil DOSTÁLEK - 3:3
     
    59:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přichází oprávněná radost Zubrů, kterým se nakonec daří srovnat! Ve třetině, která byla útočně prakticky impotentní z obou stran, najednou přichází třetí gól během několika málo minut. Na modré napřáhl při powerplay Zbořil, jehož střelu protečoval někam do výstroje brankáře VLASTIMIL DOSTÁLEK. Brož vůbec nevěděl, kam puk propadl a našel ho až za brankovou čarou. Asistence: M. Zbořil.
     
    56:37
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Daniel Indrák – 2 min., nesportovní chování).
    56:37 Matěj SVOBODA - 2:3
     
    56:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    A záhy přichází rychlé snížení Zubrů, kteří tak ještě mají šanci na bodový zisk! Přerov se přesunul do útočného pásma a Hrabal našel MATĚJE SVOBODU u pravého mantinelu, který nádhernou střelou nápřahem z prvního doteku vymetl Brožovu šibenici! Střela byla tak prudká, že rozhodčí se museli shodnout na regulérnosti gólu. To zřejmě podnítilo Indráka k neoprávněné diskuzi s rozhodčím, kterým tak Zubry v nevhodný moment oslabuje a míří na trestnou. Asistence: J. Hrabal.
    55:55 Vítězslav BROŽ - 1:3
     
    55:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava zvyšuje své vedení a podniká velmi podstatný krok k zisku tří bodů! Na Kolářovu střelu z dálky reagoval Postava vykopnutím směrem k VÍTĚZSLAVU BROŽOVI, jenž měl práci s odkrytou brankou jednoduchou. Asistence: D. Kolář.
     
    55:23
    Matěj Svoboda si v solidní pozici dovolil drze zamíchat s kotoučem a zmást soupeře, jeho následnou střelu ale Brož dokázal vykopnout špičkou betonu!
     
    50:51
    Pohledná akce Zubrů srovnáním nekončí! Při svižném přečíslení si o přihrávku k pravé tyči řekl Číp, který ale puk za záda Brože nedostal!
     
    38:00
    Přesně sehraná kombinace první přesilovkové lajny brankou nekončí! Postavu zakončení přicházející z nevelké vzdálenosti trefilo!
     
    34:43
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Darek Hejcman – 2+2 min, vysoká hůl).
    32:09 Tomáš HARKABUS - 1:2
     
    32:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavská aktivita v útočném pásmu se vyplácí a jde poprvé v zápase do vedení! Zubrům se nedařilo vyhodit kotouč, čehož velmi dobře využil Pekr, který si vybruslil za branku Postavy a počkal si na uvolnění TOMÁŠE HARKABUSE, kterého domácí nezvládli v předbrankovém prostoru uhlídat. Asistence: M. Pekr.
     
    26:31
    Indrák si najel před bránu, odkud tečoval pas Zbořila. Nebyl ale přesný a kotouč hostující klec o kousek minul.
    25:45 Matěj ZADRAŽIL - 1:1
     
    25:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    V MEO Aréně platí vyrovnaný stav. Zubři nevyužili své šance a inkasují. Sám na Postavu ujížděl MATĚJ ZADRAŽIL a velkou možností nepohrdl. Postava si sice na jeho zakončení sáhl, kotouč ale přesto dopadl do branky. Bez asistence.
     
    23:03
    Pšurný z pravého kruhu posílal kotouč před branku. Tam ho tečoval Dostálek, ovšem Jana Brože, který se už nacházel v pozici ležícího, nepřekonal. Další dobrá možnost Zubrů.
     
    22:32
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vlastimil Bilčík – 2 min., držení).
     
    22:08
    Macuh je zpátky ve hře, to je dobrá zpráva pro Přerov. Slovinský útočník ale teď nevyužil velkou šanci. Spolu se Suhradou jel sám na bránu, a když od obránce s číslem 4 obdržel kotouč, nasměroval ho pouze do tyče. Velká škoda pro domácí celek.
     
    18:22
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Lukáš Mareš – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Tomáš Chlubna.
     
    15:32
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vlastimil Bilčík – 2 min., podrážení).
     
    13:49
    Velká šance hostů. Harkabus si z levé strany najel mezi kruhy, odkud trefil horní tyčku přerovské brány. Domácí pak kotouč odklidili z brankoviště, ale jen ke Kolářovi, jehož ránu od modré čáry zlikvidoval vyrážečkou Postava.
     
    10:50
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jan Strejček – 2 min., podrážení).
     
    07:35
    Přerov obsadil útočné pásmo a Zbořilovo nahození od modré čáry proletělo o kousek vedle jihlavské brány. Následně domácí bek s číslem 12 na drese trefil dokonce tyčku hostující klece. To byl dobrý krátký tlak Zubrů.
    02:00 Rok MACUH - 1:0
     
    02:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou do vedení. Na svědomí to má centr třetího útoku ROK MACUH – slovinský forvard si nabruslil na střed hřiště, odkud svou střelu tahem nasměroval do pravé šibenice Brožovy brány. Asistence: Tomáš Dřímal.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 2. Macuh (Dřímal), 57. Matěj Svoboda (Hrabal), 60. Dostálek (Zbořil), rozh. náj. Číp – 26. M. Zadražil, 33. T. Harkabus (Pekr), 56. Vítězslav Brož (D. Kolář)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jiří Fronk (JIH)
    0:0   Roman Pšurný (PRE)
    2. série:
    0:0   Tomáš Čachotský (JIH)
    0:0   Darek Hejcman (PRE)
    3. série:
    0:0   Matěj Zadražil (JIH)
    1:0   Radek Číp (PRE)
    4. série:
    1:0   Tomáš Harkabus (JIH)
    1:0   Vlastimil Dostálek (PRE)
    5. série:
    1:0   Peter Lichanec (JIH)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Holík) – Mlčák, Hrabal, Forman, Zbořil (A), Suhrada, Dřímal – Dostálek, Pšurný (A), T. Doležal (C) – Číp, Hejcman, Süss – Ryšavý, Macuh, Štefka – Matěj Svoboda, Indrák, Goiš – Dobša.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Žukov) – D. Kolář (A), Dundáček, Strejček, T. Černý, Eliáš, Bilčík, Mareš – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Vítězslav Brož, Fronk, Juda – Pekr, M. Zadražil, T. Harkabus – Chlubna, Lichanec, T. Havránek.

    Rozhodčí: Cabák, Vrba – Bohůnek, Hranoš
    thejrc.org