Plzeň – Litvínov 5:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:3 (kon.)
Vítkovice – Sparta 1:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:4 (2:0, 1:3, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 05.02.2021, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:47 Richard JARŮŠEK - 5:4
     
    57:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ale pozor, ještě není konec! Litvínov po 35 sekundách střílí kontaktní gól! Balinskis vypálil od modré čáry, kotouč mířil mimo, ale RICHARD JARŮŠEK ho krásnou tečí hokejkou nasměroval do pravého horního rohu. Asistence: Uvis Janis Balinskis a Patrik Zdráhal.
    57:12 Milan GULAŠ - 5:3
     
    57:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši střílí z brejku pátou branku a o osudu utkání je nejspíše rozhodnuto! MILAN GULAŠ obdržel od Stříteského krásnou přihrávku za obranu a svůj únik zakončil střelou nad Godlův levý beton. Plzeňský kapitán střílí svou druhou branku zápasu. Asistence: Matěj Stříteský a Petr Kodýtek.
    45:37 Luboš ROB - 4:3
     
    45:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Povedená akce třetí plzeňské formace a Škoda si bere zpět vedení! Eberle v bruslařském souboji porazil Irvinga a vybojoval puk pro Kracíka, který zajel za branku a před ní našel volného LUBOŠE ROBA. Ten si udělal prostor mezi dvěma obránci a neomylně zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jaroslav Kracík a Jan Eberle.
    38:35 Patrik ZDRÁHAL - 3:3
     
    38:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva z velkého tlaku těží vyrovnávací branku! Richard Jarůšek obkroužil branku a z otočky vypálil, Pavlátovi puk propadl a na brankovišti se snažili dorážet Zdráhal a také MARTIN HANZL, kterému se povedl protlačit puk za brankovou čáru! Asistence: Patrik Zdráhal a Richard Jarůšek.
    29:17 Oskars CIBULSKIS - 3:2
     
    29:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jenže za dalších 47 vteřin Litvínov dává další gól a je to znovu jen o gól! OSKARS CIBULSKIS měl na levé straně spoustu prostoru, přihrával před branku, kde stál volný Zygmunt. Puk se k němu ale nedostal, bruslí si ho srazil do sítě plzeňský Petr Kodýtek. Asistence: František Gerhát a Martin Látal.
    28:30 Jakub POUR - 3:1
     
    28:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni odpovídají na inkasovanou branku už po 34 sekundách! Musil z levé strany propasíroval přihrávku pod ležícím Štichem před branku, kde zůstal úplně osamocený JAKUB POUR. Plzeňský útočník s číslem 64 bekhendem zakončil za marně se natahujícího Godlu. Asistence: Pavel Musil a David Kvasnička.
    27:56 František LUKEŠ - 2:1
     
    27:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Gól platí a Verva střílí kontaktní branku! FRANTIŠEK LUKEŠ se dostal ke kotouči mezi kruhy a ačkoliv byl obklopen dvěma obránci, z otočky vypálil po ledě přesně k pravé tyčce. Bez asistence.
    15:37 Jakub POUR - 2:0
     
    15:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Chyba Severočechů v závěru přesilovky a sekundu po návratu Kaňáka na led se prosazují domácí! Irvingův pas na modrou čáru přeskočil Demelovu hůl, litvínovskému bekovi ujel JAKUB POUR a svou akci zakončil ranou nad Godlovu vyrážečku. Pour je ve formě a dává svůj třetí gól ve dvou posledních zápasech. Bez asistenci.
    08:09 Milan GULAŠ - 1:0
     
    08:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Litvínov se nedokázal osvobodit, MILAN GULAŠ si následně na levém kruhu vyměnil puk s Kodýtkem a z brankové čáry přihrával před branku na Pavla Musila, který se ale k zakončení nedostal. Ani nemusel, brankář Godla si totiž bruslí srazil puk do sítě. Asistence: Petr Kodýtek.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 9. Gulaš (Kodýtek), 16. Pour, 29. Pour (P. Musil, Kvasnička), 46. Rob (Kracík, Eberle), 58. Gulaš (Stříteský, Kodýtek) – 28. F. Lukeš, 30. Cibulskis (Gerhát, Látal), 39. M. Hanzl (P. Zdráhal, Jarůšek), 58. Jarůšek (Balinskis, P. Zdráhal)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Frodl) – L. Kaňák, Čerešňák (A), V. Lang, Jiříček, Kvasnička, Stříteský, Budík – M. Lang, Kodýtek, Gulaš (C) – Suchý, P. Musil, Pour – Eberle, Kracík (A), Rob – Michnáč, Přikryl, Dočekal.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Cibulskis, Balinskis, Štich (A), Demel, Ščotka, Irving, Kudla – F. Lukeš, V. Hübl (C), Pospíšil – Látal, Gerhát, Zygmunt – Jarůšek, M. Hanzl (A), P. Zdráhal – Helt, Jícha, L. Stehlík.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Zíka, Šimánek
    thejrc.org