Liberec – Mountfield HK 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Mountfield HK
Čtvrtek 04.02.2021, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:24 Michal BULÍŘ - 3:1
     
    56:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Svěřenci Patrika Augusty přidávají důležitý třetí gól! Radan Lenc parádní střelou orazítkoval břevno, nicméně domácí se udrželi v pásmu a akce pokračovala. MICHAL BULÍŘ si s pukem na hokejce vybruslil zpoza klece do kladného úhlu a propálil Štěpána Lukeše pod horní tyč! Asistence: Michal Birner, Radan Lenc.
     
    53:49
    Pozor, uvidíme přesilovku hostů! Mislav Rosandić (LIB) v pádu podrazil soupeře a míří na trestnou lavici.
     
    44:16
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Radim Šalda – 2 min., hákování).
     
    44:16
    Po ráně Mislava Rosandiče dorážel z mezikruží Adam Musil, Štěpána Lukeše ale neprostřelil! Po kotouči se ještě natahoval Adam Najman, který byl faulovaný a Tygři si zahrají přesilovku.
     
    40:35
    Michal Bulíř přišel o hůl, takže měl Mountfield v podstatě přesilovku. Hned si také vytvořil tlak. Jordann Perret v jeho závěru přihrál zpoza klece mezi kruhy Bohumilu Jankovi, který bez přípravy nastřelil Kváču!
    38:56 Radek SMOLEŇÁK - 2:1
     
    38:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po pasáži plné šancí přichází snižující gól! Liberec zachyboval v rozehrávce, Jeremie Blain udržel útočné pásmo a nahodil kotouč do předbrankové skrumáže. Tam úřadoval královéhradecký kapitán RADEK SMOLEŇÁK, který povedenou tečí nasměroval puk pod horní tyč! Asistence: Jeremie Blain.
     
    38:06
    Radek Smoleňák si u zadního mantinelu skvěle všiml Lukáše Cingela. Ten měl pak na holi obrovskou šanci, kterou znovu zneškodnil Petr Kváča! Tentokrát předvedl skvělý zákrok levým betonem.
     
    35:52
    Hokejky to dnes nemají lehké. Při střele Filipa Pavlíka se zlomila už několikátá, přesto mohli hosté slavit, puk ovšem nenápadně doskákal jen do boční konstrukce brány.
     
    34:20
    Zodpovědnost na sebe vzal Jaroslav Vlach. Nemyslel to špatně, jeho střelu ale Štěpán Lukeš vytěsnil hřbetem lapačky.
     
    34:20
    Uvidíme trestné střílení! Jan Šír byl sám před gólmanem, ale kvůli faulu Kevina Klímy nemohl zakončit a ještě v pádu bolestivě narazil do brankové konstrukce.
     
    33:18
    Adam Najman připravil další zajímavou příležitost, tentokrát pro Radana Lence. Nejlepší střelec Bílých Tygrů vsadil před Lukešem na sílu, bránu však ke své smůle netrefil.
     
    32:28
    Po špatné Jelínkově rozehrávce vypálil z pravého kruhu bez přípravy Kevin Klíma. Petr Kváča si ale připsal další kvalitní zásah!
     
    24:12
    Mislav Rosandić (LIB) hasil vlastní zaváhání faulem a je vyloučen za podrážení.
     
    23:32
    Adam Najman předal puk rozjetému Dávidu Grígerovi, který se prosmýkl až před Štěpána Lukeše! V souboji muže proti muži zaúřadovala gólmanova vyrážečka.
     
    19:47
    Hradec Králové byl centimetry od snížení. Domácí zapomněli na Jeremieho Blaina, který byl nehlídaný mezi kruhy a hezkou střelou orazítkoval břevno!
     
    18:52
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Adam Musil – 2+2 min – hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Radim Šalda – 2+2 min, hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    18:52
    Viděli jsme nefalšovanou bitku! Adam Musil s Radimem Šaldou, který v průběhu třetiny tvrdě zasáhl Pavlíka, shodili rukavice. Parádní pěstní souboj skončil lépe pro libereckého bijce, který soupeře povalil na led.
     
    18:04
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Lukáš Cingel – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Michal Birner – 2 min., sekání).
     
    17:10
    Štěpán Lukeš předvedl úžasný zákrok! Jaroslav Vlach připravil obrovskou šanci Adamu Najmanovi, který zakončoval do poloodkryté branky. Královéhradecký gólman se ovšem senzačně přesunul a zabránil téměř jasnému gólu.
     
    15:16
    Přesilovku si zkusí také domácí. Jeremie Blain (HKM) obdržel trest za krosček v předbrankovém prostoru.
    14:03 Michal BULÍŘ - 2:0
     
    14:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jakub Lev zavezl puk za útočnou modrou čáru, kde mizerně přihrával a nastartoval brejk soupeře. Bílí Tygři pak ujížděli ve třech na jednoho. Michal Birner skvěle přenesl hru doprava na MICHALA BULÍŘE, který vypálil z první a pověsil kotouč pod břevno! Asistence: Michal Birner, Radan Lenc.
     
    12:22
    Konečně výrazněji zahrozili také Východočeši! Richard Nedomlel roztáhl od modré čáry hru doleva na Vladimíra Růžičku, který puk hned nastřelil před branku. Na brankovišti se kotouč odrazil od nohy Jakuba Sklenáře a Petr Kváča měl co dělat, aby včas zareagoval betonem.
     
    09:27
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Radim Šalda – 2 min., hrubost).
     
    08:31
    Adam Musil táhl dnes už druhé přečíslení. Severočeši tentokrát najížděli ve třech na dva, Štěpán Lukeš si ale Musilův pokus skvěle pohlídal!
    04:39 Tomáš HANOUSEK - 1:0
     
    04:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se ujímají vedení. Radan Lenc se v útočném pásmu skvěle zorientoval a z levého kruhu narýsoval přesnou kolmici na najíždějícího TOMÁŠE HANOUSKA. Mladý obránce si puk zpracoval a propálil marně se přesouvajícího Štěpána Lukeše! Asistence: Radan Lenc, Michal Birner.
     
    02:18
    Ronald Knot (LIB) zasekl svoji hůl mezi brusle Jakuba Lva. Odsedí si menší trest za podrážení.
     
    01:27
    Adam Musil s Adamem Najmanem uháněli do akce dvou na jednoho. První jmenovaný se snažil najít svého kolegu, přihrávku však zblokoval Dominik Graňák.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 5. T. Hanousek (Lenc, Birner), 15. Bulíř (Birner, Lenc), 57. Bulíř (Birner, Lenc) – 39. Smoleňák (Blain)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek, Štibingr – Birner (A), Bulíř, Lenc – Najman, Gríger, A. Musil – J. Vlach, P. Jelínek (C), R. Pavlík – Rychlovský, Šír, Průžek.
    Mountfield HK: Š. Lukeš (Mazanec) – Nedomlel (A), Blain, Graňák, Jank, F. Pavlík (A), Šalda, Gaspar – Perret, Koukal, Kevin Klíma – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava (C) – Smoleňák, Cingel, Lev – R. Pilař, J. Veselý, Jergl.

    Rozhodčí: Kika, Obadal – Kajínek, Axman.
    bahis siteleri