Benátky n/J – Šumperk 1:3 (kon.) | Slavia – Litoměřice 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sokolov 6:4 (kon.)
Kladno – Frýdek-M. 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 6:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 4:5 (1:2 po s.n.)
Kadaň – Kolín 3:5 (kon.) | Prostějov – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
6:4 (3:2, 3:1, 0:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 06.02.2021, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne z Ústí nad Labem je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera. (18:10:44)
     
    Třetí třetina už přinesla pouze jeden gól, a to z holí hráčů Sokolova. Slovan tak dokráčel k dalšímu vítězství, čímž se ještě více přiblížil k dvanáctému místu. Na Sokolov tak má ztrátu už jen dva body. Naproti tomu Baník pokračuje ve výsledkové mizérii a stále čeká na bodový zisk.
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Sokolovští se zmocnili puku v útočném pásmu. K samotné střele ale ne a ne se dostat. A když už, tak si místo rány na branku Pohl zlomí hokejku.
     
    59:26
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:06
    V poslední minutě se ještě Sokolov snaží dostat na dostřel. Úvodní šanci ale prováhal vyhozením puku podél mantinelu.
     
    58:19
    Oba týmy v plném počtu.
     
    57:56
    Protiakci ústeckého týmu rozjel Jiří Drtina. Ten se také mohl dostat k zakončení. Přihrávka z pravé strany od Vrdlovce ale byla pro něj příliš rychlá a zmocnili se jí Sokolovští.
     
    57:13
    Slovanu se povedlo narušit sokolovskou souhru a vytěsnit svého soupeře ven ze třetiny. Puk mu ale odevzdali zpět a Sokolov se tak mohl od vlastní branky rozjet zpět k Šatnému.
     
    56:19
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Michal Trávníček – 2 min., držení hole).
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jan Pohl – 2 min., hákování).
     
    56:02
    Tohle byla velká chyba sokolovské obrany, kterou mohl vytrestat Daniel Vrdlovec, stojící těsně před brankovištěm. Odražený kotouč se pokusil dopravit do branky, avšak Neužil prostor u své svatyně vyblokoval.
     
    54:54
    Rychlý rozjezd Petra Přindiše pomohl Sokolovským usadit se v útočném pásmu. V něm se ale nedokáží dostat ke střele, naopak bránící hráči Slovanu drží svého soupeře u mantinelu.
     
    54:18
    Zpět k vlastní brance se musel pro puk vydat Adam Rulík. Nic mu to ale nebylo platné, když nahrávkou podél mantinelu našel pouze hráče v ústeckých barvách.
     
    53:49
    Domácí v plném počtu.
     
    53:13
    Útočná souhra Baníku pokračuje i nadále. Oliver Šatný ale celkem statečně svůj tým drží a blokuje všechny střely, které na něj letí.
     
    52:35
    Znovu Jan Pohl z podobné pozice od modré. Šatný tentokrát puk odrazil úplným koncem svého betonu.
     
    51:54
    Sokolovští naprosto přesně navázali na minulou přesilovku a hned zkraje prověřil Šatného dělovkou od modré Jan Pohl. Ústecký gólman ovšem zvládl kotouč vyrazit.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Vladimír Brož – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:14
    Souhra Slovanu v útočném pásmu vzala celkem rychle za své. Obrana Sokolova je takřka k ničemu nepustila a snahu o přihrávky tak blokovala hned v zárodku.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. O. Bláha (Protasenja, Jasečko), 3. Vrdlovec (Vladimír Brož, Trávníček), 5. O. Bláha (G. Szturc), 38. O. Bláha (Mareš, G. Szturc), 38. Severa (Trávníček, Š. Havránek), 39. Protasenja (Mareš, G. Szturc) – 5. Prymula (Vrána, Šik), 8. Vrána (Šik, Prymula), 21. D. Tůma, 48. D. Tůma (J. Pohl)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Šatný (Hamalčík) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vladimír Brož, Klikorka, M. Voženílek, Jasečko, Mareš – Trávníček (C), Vrdlovec, Severa – Tůma (A), Matějček, Furch – O. Bláha, G. Szturc, Protasenja – M. Bláha, Costa, D. Sklenář.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (5. Neužil) – Přindiš (A), D. Zeman, J. Pohl, Houdek, Klejna, Kadeřávek, A. Rulík – D. Tůma, T. Rohan (C), Švec – Vracovský, Kverka (A), Gut – Rymon, Hašek, Jiskra – Šik, Vrána, Prymula.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Kreuzer, Polonyi
    ocianews.com