Benátky n/J – Šumperk 1:3 (kon.) | Slavia – Litoměřice 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sokolov 6:4 (kon.)
Kladno – Frýdek-M. 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 6:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 4:5 (1:2 po s.n.)
Kadaň – Kolín 3:5 (kon.) | Prostějov – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 06.02.2021, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to dnes vše, mějte se krásně, užívejte víkendu a někdy příště se na vás budu těšit, ať už z Jihlavy, nebo Hradce Králové, napočtenou! (19:46:51)
     
    Vsetín slaví v Jihlavě zisk tří bodů, dnes totiž předvedl takticky velmi dobrý výkon a odehrál si to, co potřeboval. Ve třetí třetině už tak další branka nepadla, i přesto, že Jihlava byla směrem dopředu velmi aktivní a vyslala hned 14 střel oproti třem z dílny ROBE. Hostům to ale nakonec stačilo a branka Jana Bartka ve druhé třetině z přesilové hry se tak ukázala býti vítěznou. Situace na špici se tak ještě o něco více zamotala, neboť je rovnou šest týmů, které jsou seřazeny s odstupem tří bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Vsetín nakonec dostal kotouč pod kontrolu a Gába se pokusil o gól přes celé hřiště, Černý mu v tom ale zabránil. Více se již toho dnes nestane, Valaši berou tři body!
     
    59:08
    Dundáček v první chvíli sice ztratil puk, ale nakonec jej pro Duklu udržel. Tlak je opravdu velký, Vsetín ale zatím dokáže dobře bránit.
     
    58:54
    Dukla bere oddechový čas a 66 sekund bude chtít využít ve srovnávací branku na 2:2.
     
    58:43
    Zhruba po 40 sekundách mezihry dostal Žukov povedl na odjezd a mohl vidět, jak Pekr měl na holi srovnání! Dostal krásnou křižnou přihrávku od Čachotského napříč pásmem a z tutové pozice mohl střílet, zradilo ho ale zpracování a Gába se již stihl přesunout!
     
    58:17
    Domácí stále váhají s odvoláním brankáře, přitom mají ohromný tlak v útočném pásmu. Tohle může Jihlavu relativně mrzet.
     
    57:29
    Dundáček propadl na modré a ujela dvojice Gajarský – Kucharczyk, přičemž druhý jmenovaný z levého kruhu zakončoval, jenže jenom nastřelil Žukovův beton!
     
    56:44
    Černého sražená střela podjela Jiránkovi pod bruslí a jihlavský dlouhán již tak nedokázal dopravit puk do branky. Vsetín je pod velkým tlakem, vyhazuje jenom na icing a bere oddechový čas!
     
    55:54
    Jakub Jenáček se odhodlal ke střele od modré, kterou ještě tečoval Hořanský, naneštěstí pro hosty to ale bylo mimo tři tyče, Žukov jenom kontroloval.
     
    55:13
    Smetana bral vyhozený puk již ve středním pásmu a nahrál jej Štichovi přes modrou, což mělo za následek odpískání ofsajdového postavení Zbrojovce.
     
    54:20
    Brož udržel velkou část svého střídání puk za brankou Vsetína, což pomáhá domácím v umoření zbytku oslabení. Ale zároveň potřebují hrát dopředu.
     
    53:57
    Další rána Boží pro Duklu. Tentokrát Matěj Pekr (JIH) nabral bokem Gorčíka, který se snažil probojovat za pukem. Dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    52:46
    Vhazování se musí opakovat, rozhodčí našli přestupek na domácí straně a udělují Skořepovi výstrahu.
     
    52:25
    Jihlava předvedla solidní střídání, při kterém vystřella na branku hned třikrát, ani jeden pokus se neujal. V útočném pásmu však zůstane, neboť Gába předržel puk.
     
    51:34
    Dukla je již v plném počtu a Žukov musel čelit nepříjemné střele z úhlu od Štacha, kterou nakonec dokázal udržet na výstroji do hvizdu rozhodčího.
     
    51:10
    Skořepa vychytal rozehrávku Vsetína na modré a už se řítil do úniku, dobře jej však v tomto případě vykryl Hryciow, který čistým způsobem Skořepu vytlačil ze střeleckého úhlu a znemožnil mu střílet!
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. M. Zadražil (Pekr, T. Harkabus) – 12. Berger (A. Zeman, Gajarský), 23. Bartko (Hryciow, Pechanec)


    HC Dukla Jihlava: Žukov (Jan Brož) – Dundáček, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Eliáš, Mareš – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Vítězslav Brož – T. Harkabus, M. Zadražil, Pekr – T. Havránek, Lichanec, Chlubna.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – L. Bednář, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, Kucharczyk (A) – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Gajarský, A. Zeman, Berger.

    Rozhodčí: Pilný, Šudoma – Měkýš, Otáhal
    ocianews.com