Benátky n/J – Šumperk 1:3 (kon.) | Slavia – Litoměřice 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sokolov 6:4 (kon.)
Kladno – Frýdek-M. 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 6:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 4:5 (1:2 po s.n.)
Kadaň – Kolín 3:5 (kon.) | Prostějov – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 06.02.2021, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:57
    Další rána Boží pro Duklu. Tentokrát Matěj Pekr (JIH) nabral bokem Gorčíka, který se snažil probojovat za pukem. Dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    49:05
    Velký problém pro Duklu, v signalizované výhodě se totiž dopustila hned dvou faulů a bude bránit dvě minuty 3 na 5! Nejprve Matěj Pekr (JIH) zasáhl hokejkou do obličeje Kudělku, poté Vlastimil Bilčík (JIH) podsekl dalšího vsetínského hráče a rozhodčí byli neoblomní!
     
    43:04
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Smetana – 2 min., sekání).
     
    36:52
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Matěj Zadražil – 2 min., podrážení).
     
    32:35
    Ačkoliv Chlubna dosáhl branky na 2:2, ta určitě platit nebude! Těsně předtím totiž došlo k faulu vysokou holí od Tomáše Havránka (JIH) a radost domácích je tak zbytečná, neboť je čekají dvě minuty v oslabení.
     
    23:53
    Jan Strejček (JIH) pak tvrdě naremploval na mantinel právě Zemana a dostává dvě minuty za napadení. Využije Vsetín další přesilovku?
     
    21:02
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jiří Fronk – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:20
    Tomáš Ondračka (VSE) za hákování Harkabuse ve vlastní třetině dostává dvě minuty a Dukla má 46 sekund 4 na 3, které přejde poté do výhody 5 na 3!
     
    16:06
    Přesilovka Vsetínu ale dlouho nevydržela. Antonín Pechanec (VSE) zamezil Lichancovi jít za kotoučem, který mu prostrčil na středový kruh Havránek. Za nedovolené bránění se tak bude hrát 1:31 4 na 4!
     
    15:37
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Daniel Kolář – 2 min., podrážení).
     
    02:41
    První přerušení od začátku třetiny a první vyloučení. Jan Bartko (VSE) podrazil ve středním pásmu Skořepu a ještě chvíli se hrát nebude, protože Gába reklamuje díru v ledu na brankovišti.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. M. Zadražil (Pekr, T. Harkabus) – 12. Berger (A. Zeman, Gajarský), 23. Bartko (Hryciow, Pechanec)


    HC Dukla Jihlava: Žukov (Jan Brož) – Dundáček, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Eliáš, Mareš – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Vítězslav Brož – T. Harkabus, M. Zadražil, Pekr – T. Havránek, Lichanec, Chlubna.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – L. Bednář, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, Kucharczyk (A) – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Gajarský, A. Zeman, Berger.

    Rozhodčí: Pilný, Šudoma – Měkýš, Otáhal
    thejrc.org