Philadelphia – Boston 1:2 (kon.) | Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.)
Anaheim – San Jose 4:5 (0:2 po s.n.) | Vegas – Los Angeles 5:2 (kon.) | Ottawa – Montreal 1:2 (kon.)
St. Louis – Arizona 1:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Nashville Predators
Sobota 06.02.2021, 01:08 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:31 Carter VERHAEGHE - 2:1
     
    35:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Hokejová lahůdka a Florida evidentně hraje ve veliké pohodě! Weegar pronikl přes modrou do útočného pásma a ťuknul puk na CARTERA VERHAEGHEHO, který jej vrátil na Barkova najíždějícím z druhé vlny. Barkov však celou situaci ještě vyšperkoval, vrátil Verhaegheovi asistenci z první branky velkorysou nahrávkou, kterou stačilo jenom umístit do branky, Rinne byl bezmocný – 2:1! Asistence: Aleksander Barkov, MacKenzie Weegar.
    25:58 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    25:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Tlak trvající téměř minutu už Preds nemohli ustát a Florida srovnává! Verhaeghe měl dost času mezi kruhy na to, aby mohl cokoliv vymyslet. Vymyslel tak parádní přihrávku křížem nalevo pro zcela volného ALEKSANDRA BARKOVA, který zametl puk za záda přesunujícího se Rinneho. Panteři čekali 22 střel na první branku – 1:1! Asistence: Carter Verhaeghe, Owen Tippett.
    04:04 Colton SISSONS - 0:1
     
    04:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po čtyřech minutách hry se ujímají hosté vedení! Josi zatáhl puk do útočného pásma a prostrčil puk pro COLTONA SISSONSE, jehož střela byla v první fázi neúspěšná a Chris Driedger jí ztlumil na betonech. Odražený puk však skončil na Sissonsových bruslích a nakonec zpětným odrazem doskákal až za brankovou čáru – 0:1! Asistence: Roman Josi, Ryan Ellis.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 26. Barkov (Verhaeghe, Tippett), 36. Verhaeghe (Barkov, Weegar) – 5. Sissons (Josi, Ellis)


    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Weegar, Ekblad (A), Nutivaara, Strälman, Yandle, Gudas – Verhaeghe, Barkov (C), Duclair – Huberdeau, Wennberg, Hörnqvist (A) – Vatrano, Luostarinen, Tippett – Acciari, Lammikko, Hinostroza.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, Fabbro, Borowiecki, Benning – F. Forsberg, Duchene, Mikael Granlund – Grimaldi, Järnkrok, Arvidsson – Cousins, Haula, Tolvanen – Trenin, Sissons, Olivier.

    Rozhodčí: O'Rourke (CAN), Hanson (CAN) – Murray (CAN), Flemington (CAN)

    Diváci: 3 977
    bahis siteleri