Teplice – Pardubice 0:1 (kon.) | Příbram – Slavia 3:3 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:3 (kon.)
konec
FK Příbram
3:3 (2:1)
SK Slavia Praha
Neděle 07.02.2021, 16:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (18:05:39)
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 19:12.
     
    Nádherné utkání končí! Domácí celek se překvapivě dostal do vedení ve 21. minutě, když si vlastní branku vstřelil David Zima. O tři minuty později však po rohovém kopu vyrovnal Peter Olayinka. Slavia poté chybovala v rozehrávce, jenže Radek Voltr obrovskou možnost zahodil nepřesnou střelu. V závěru prvního poločasu pak přišel moment, který obohatí sociální sítě i silvestrovské speciály. Ondřej Kúdela chtěl hrát malou domů, ale vyběhnutý Kolář na těžkém terénu podklouzl a míč skončil v síti.

    Slavia se vyrovnání dočkala deset minut po přestávce, kdy svou jedenáctou branku v ročníku přidal Abdallah Sima. Sešívaní poté byli aktivnější, ale dlouho se nedostávali do šancí. Až v 79. minutě byl ve vápně faulován Sima a Ondřej Kúdela z penalty poslal Slavii do vedení. V nastavení se na rohový kop vydal i domácí brankář Melichar. Sima se poté dostal do brejku, jenže těsně minul prázdnou branku. Z poslední akce utkání pak hlavičkou zajistil Příbrami bod Radek Voltr.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Radek VOLTR - 3:3
     
    90+5
    Příbram právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Příbram z poslední akce dnešního souboje získává cenný bod! Domácí celek zahrával poslední přímý kop. Nákop do šestnáctky poslal Filip Zorvan, jehož centr prodloužil RADEK VOLTR a jeho hlavička se od břevna odrazila za záda Ondřeje Koláře!
     
    90+4
    Ondřej Lingr byl po odehrání míče faulován na vlastní polovině a nyní zůstává ležet na trávníku. Slavia tak nasbírá další cenné sekundy k dobru.
     
    90+3
    Lukáš Provod z levé strany nakopl míč na polovinu domácího celku, kde se Melichar vydal daleko ze šestnáctky. Domácího brankáře napadal Sima, ale gólman Příbrami se jej dobrou kličkou zbavil.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Stanislav Tecl (SK Slavia Praha).
    90+2. Sima zakončoval do prázdné brány, ale přes zabahněné vápno netrefil
     
    90+2
    Příbram zahrávala rohový kop. Do pokutového území zamířil i brankář Martin Melichar. Slavia poté spěchala s protiútokem vpřed. Abdallah Sima se pokusil trefit prázdnou branku, ale míč proskákal těsně vedle!
     
    90+1
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Mihailo Cmiljanović, přichází Václav Svoboda.
     
    90
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Stanislav Tecl.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Peter Olayinka, přichází Ondřej Lingr.
     
    89
    Mihailo Cmiljanović chtěl překvapit Slavii rozehrávkou na levou stranu, nicméně jeho úmysl nikdo v zeleném dresu nepochopil. Příbram přesto získala roh.
     
    88
    Denis Laňka dostal přihrávku na pravou stranu a okamžitě poslal pobídku na hranici šestnáctky, kam spěchal Vávra. Slavia zatím brání spolehlivě.
     
    87
    Sima chtěl přihrávkou mezi obránce uvolnit střídajícího Traorého, jenže jeho směrem poslal příliš prudkou pobídku, která skončila v autu. Melichar bude odkopávat od branky.
     
    86
    Jan Kuchta neúnavně pokračuje ve vysokém napadání rozehrávky Slavie na její polovině. Příbram už potřebuje otevřít hru a hrát na polovině pražského týmu.
     
    85
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Nicolae Stanciu, přichází Ibrahim Benjamin Traoré.
     
    85
    Stanislav Vávra si dělal prostor v pokutovém území, kam přiletěl zajímavý centr z levé strany. Brankář Ondřej Kolář prokázal skvělé čtení hry a schoval míč do rukavic.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Stefan Vilotić, přichází Emmanuel Antwi.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Pavel Hájek, přichází Tomáš Dočekal.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Martin Nový, přichází Tomáš Pilík.
     
    83
    Slavia navíc nepolevuje a nadále pokračuje v kombinaci na polovině Příbrami. Hráči v zeleném se v posledních minutách musí vyždímat opravdu na krev.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Jan Kvída (1.FK Příbram).
    81. Ondřej KÚDELA - 2:3
     
    81
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia otáčí vývoj dnešního souboje! K exekuci pokutového kopu se postavil ONDŘEJ KÚDELA. Brankář Melichar vystihl směr jeho rány, ale na dobře umístěnou střelu nedosáhl.
     
    80
    Sudí se na video podívat nepůjde a Slavia skutečně kope penaltu.
     
    79
    Rozhodčí Hrubeš si ještě nechává dát nějakou informaci od kolegy u videa. Uvidíme, zda si situaci půjde prohlédnout.
     
    78
    Pokutový kop pro Slavii! Stanciu zahrával přímý kop. Ve vápně se do zakončení tlačil Sima a rozhodčí viděl nedovolený zákrok.
    77. Žlutá karta
     
    77
    Martin Nový fauloval u postranní čáry Lukáše Provoda a dostává žlutou kartu.
     
    76
    Peter Olayinka centroval z pravé strany do pokutového území, nicméně trefil jen záda prvního hráče v zeleném dresu Příbrami.
     
    75
    Lukáš Masopust napadal rozehrávku soupeře na polovině hrací plochy. Střídající fotbalista poté poslal přihrávku na polovinu domácích, kde Slavia získala aut.
     
    74
    Hlavní rozhodčí sice nejprve nechal pokračovat ve hře, ale poté přerušil hru pro útočný faul Slavie v pokutovém území. Příbram přestála další hrozbu.
     
    73
    Ani další centr do pokutového území nepřinesl pro domácí svatyni nebezpečí. Slavia se sice snaží hrát ofenzivně, ale nedostává se do vyložených šancí.
     
    72
    Ondřej Kolář se musel zapojit do rozehrávky svého mužstva. Brankář Slavie nakopl míč vpřed, ale Melichar vyrazil ven ze šestnáctky a zakopl míč do autu.
     
    71
    Nicolae Stanciu zahrával další přímý kop Slavie na polovině soupeře. Centr rumunského záložníka přiletěl přímo do rukavic Martina Melichara.
     
    70
    Jan Kuchta byl faulován na polovině hrací plochy a získal pro Slavii další rozehrávku. Také Simon Deli už se vytahuje vysoko na polovinu soupeře.
     
    69
    Lukáš Masopust prošel na pravou stranu, kde kombinoval se Simou, ale obrana domácího celku se rychle stačila srovnat do bloku. Pro Slavii to bude hodně těžké.
     
    68
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Milan Lalkovič, přichází Stanislav Vávra.
    67. Stanciu se proháčkoval ke střele z úhlu, Melichar si pokus pohlídal
     
    67
    Lukáš Masopust vymyslel nadýchaný centr na malé vápno, kam se tlačili hned tři hráči Slavie, jenže ani jeden z nich na balón nedosáhl.
     
    66
    Peter Olayinka procedil přihrávku na polovinu soupeře, kde byl faulován Nicolae Stanciu. Sešívaní si tak po delší době mohou užít kombinaci s míčem.
     
    65
    Denis Laňka předskočil na polovině soupeře Olayinku a rozehrál na levou stranu. Příbram už nějakou dobu kombinuje s míčem na kopačkách a nepouští Slavii na svou polovinu.
     
    64
    Milan Lalkovič se na pravé straně dostal k odcentrování do šestnáctky, ale jeho pobídku odhlavičkoval do bezpečí Simon Deli.
     
    63
    Stefan Vilotić si na polovině hřiště pohlídal nepovedený nákop soupeře a nechal míč propadnout do autu. Fotbalisté Příbrami budou opět vhazovat.
     
    62
    Sima spěchal za další přihrávkou do blízkosti rohového praporku, jenže v pádu už poslal jen přihrávku do autu. Příbram může našetřit další cenné sekundy.
     
    61
    Na opačné straně hřiště musel obětavě odhlavičkovat míč Jan Bořil. Kapitán Slavie si navíc přivodil nějaký šrám a nyní zůstává ležet na trávníku.
     
    60
    Abdallah Sima po další rychlé akci centroval z pravé strany před branku Příbrami, jenže pobídka se mu vůbec nepovedla a Melichar schoval míč do rukavic.
     
    59
    Denis Laňka podruhé během dnešního utkání trefil soupeře loktem, ale i v tomto případě se to obešlo bez povšimnutí hlavního rozhodčího.
    58. Návrat legendy! Deli vystřídal Zimu a zahraje si půlhodinu
     
    58
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází David Zima, přichází Simon Deli.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Alexander Bah, přichází Lukáš Masopust.
     
    57
    Slavia pokračuje v ofenzivním snažení a nadále se tlačí na polovinu Příbrami. Bořil našel Provoda, který ještě kombinoval se Simou, ale autor vyrovnávací branky o míč přišel.
    55. Abdallah SIMA - 2:2
     
    55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Slavia dotahuje soupeře po deseti minutách! Lukáš Provod se prosmýkl na hranici velkého vápna, levačkou poslal přihrávku do šestnáctky a ABDALLAH SIMA dělovkou pod břevno přidal svou jedenáctou branku v sezóně.
     
    54
    Peter Olayinka byl faulován na polovině soupeře a Slavia bude zahrávat přímý kop na polovině soupeře. Příbram ale přečkala nástup Slavie do druhé půle.
     
    53
    Tregler před Simou odhlavičkoval míč pryč z poloviny Příbrami. Slavia rychle rozehrála vhazováním na levé straně. Pražský celek potřebuje hrát na opačné straně.
     
    52
    Zhruba minutu se po předchozím zákroku na domácího brankáře nehrálo. Ihned po rozehrávce navíc došlo k tvrdému střetu Radka Voltra a Lukáše Provoda.
     
    50
    Peter Olayinka při napadání tvrdě dohrál domácího brankáře Melichara a vidí žlutou kartu.
     
    50
    Ondřej Kolář není chybou ze závěru prvního poločasu poznamenaný. Brankář Slavie i po změně stran hraje hodně vysoko z branky. Další rozehrávkou však zakopl míč do autu.
     
    49
    Zorvan byl na polovině hřiště pozdě v souboji se Zimou, který před ním odehrál míč na levou stranu. Ani Slavia se však na balónu dlouho neudržela.
     
    48
    Slavia zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, ale u přední tyče dobře zakročil Jaroslav Tregler.
     
    47
    Alexander Bah se z pozice krajního obránce dostal do blízkosti velkého vápna, jenže při zakončení podklouzl a trefil jen prvního soupeře v zeleném dresu.
     
    46
    Krátce po přestávce mohlo být vyrovnáno! Po krásné akci si na sklepnutí do pokutového území naběhl Sima, který chtěl zakončit kolem brankáře, ale těsně minul branku!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky 1. poločasu

    Držení míče: 26% – 74%
    Střely na branku: 2 – 2
    Střely mimo: 2 – 1
    Rohy: 1 – 3
    Ofsajdy: 0 – 1
    Fauly: 7 – 6
     
    Neuvěřitelný první poločas je minulostí! Příbram po úvodní pětačtyřicetiminutovce překvapivě vede 2:1. Domácí celek se překvapivě dostal do vedení ve 21. minutě, když si vlastní branku vstřelil David Zima. O tři minuty později však po rohovém kopu vyrovnal Peter Olayinka. Slavia poté chybovala v rozehrávce, jenže Radek Voltr obrovskou možnost zahodil nepřesnou střelu. V závěru prvního poločasu pak přišel moment, který obohatí sociální sítě i silvestrovské speciály. Ondřej Kúdela chtěl hrát malou domů, ale vyběhnutý Kolář na těžkém terénu podklouzl a míč skončil v síti.
     
    45+2
    První poločas skončil.
    45+2. Ondřej KÚDELA - 2:1
     
    45+2
    Příbram právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná vlastní branka Slavie! Na tomto terénu se opravdu může stát všechno. ONDŘEJ KÚDELA chtěl hrát malou domů na Koláře, který podklouzl a na míč nedosáhl. Balón následně proskákal do odkryté branky.
     
    45+1
    Jaroslav Tregler si dal pozor na rozběhnutého Simu a z otočky odkopl míč daleko od šestnáctky domácího mužstva. Vypadá to, že Příbram dohraje první půli za nerozhodného stavu.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Slavia se v závěru prvního poločasu nastěhovala do blízkosti velkého vápna soupeře. Do šestnáctky se tlačil Bořil, který si pomohl faulem.
     
    44
    Nicolae Stanciu rozehrával další rohový kop Slavie. Obrana Příbrami míč na druhý pokus odhlavičkovala za šestnáctku a poradila si i s následným centrem z kopačky Jana Bořila.
     
    43
    Abdallah Sima vhazoval na pravé straně hrací plochy. Domácí fotbalisté poté reklamovali ruku, jenže asistent rozhodčího nařídil další vhazování pro Slavii.
     
    42
    Hosté spěchali ve třech proti dvojici domácích fotbalistů. Na levé straně se k míči dostal Jan Kuchta, který poslal centr do branku, ale dobíhající Sima na míč nedosáhl.
     
    41
    Peter Olayinka dostal přihrávku na pravou stranu, ale důraznou stopku mu vystavil Stefan Vilotić. Slavia bude znovu pouze vhazovat. Příbram se v posledních minutách brání skvěle.
     
    40
    David Zima si v souboji se Zorvanem dobře pokryl míč tělem a domácí fotbalista jej musel faulovat. Slavia tak bude zahrávat další přímý kop na polovině soupeře.
     
    39
    Jan Bořil si křikl o přihrávku na levou stranu, jenže Stanciu jeho směrem poslal příliš prudkou pobídku, která prolétla do zámezí. Vhazuje domácí mužstvo.
     
    38
    Lukáš Provod se pustil do souboje na polovině domácího celku, nicméně sklepl míč jen na Zimu, kterého fauloval Radek Voltr.
     
    37
    Jan Kuchta se z pravého křídla tlačil do pokutového území, jenže získal pro Slavii pouze vhazování. Hosté přenesením na Bořila odevzdali míč Příbrami.
     
    35
    Milan Lalkovič si píchnul míč na levou stranu a rozkmital své rychlé nohy. Skluzem si na něj troufl Lukáš Provod, který vypíchnul míč do zámezí.
     
    34
    Stefan Vilotić skluzem zbytečně dohrál Jana Kuchtu a vidí žlutou kartu.
     
    34
    Alexander Bah sprintoval za dlouhým nákopem za obranu domácího celku, jenže míč se poněkolikáté v utkání svezl do zámezí. Rozehrávat bude Martin Melichar.
     
    33
    Alexander Bah byl o krok později v souboji s Cmiljanovićem a dopustil se nedovoleného zákroku. Příbram si tak na malou chvíli může odpočinout.
     
    32
    David Zima diriguje rozehrávku Slavie na polovině hrací plochy. Pražský celek už se opět usadil na polovině soupeře a snaží se najít cestičku do zakončení.
     
    31
    Slavia zahrávala přímý kop na polovině Příbrami. Provod nakonec rozehrál na levou stranu, odkud centroval kapitán Bořil, ale domácí obrana si poradila.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme velmi zajímavé utkání. Domácí Příbram se na těžkém terénu nebojí hrát s favoritem otevřenou partii.
     
    29
    Milan Lalkovič v souboji na polovině hřiště tvrdě atakoval Stancia a vidí žlutou kartu.
    28. Tregler na přední tyči málem zužitkoval dobrý centr!
     
    28
    Příbram po předchozím faulu zahrávala přímý kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se k němu tlačil Tregler, ale v pádu na balón nedosáhl.
     
    27
    David Zima fauloval unikajícího Lalkoviče a dostává žlutou kartu.
     
    26
    Obrovská chyba v defenzivě Slavie! David Zima namazal jednomu z domácích fotbalistů, který šel sám na Koláře, ale vůbec netrefil branku!
    24. Peter OLAYINKA - 1:1
     
    24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Příbram se ve vedení dlouho neudrželo! Slavia zahrávala rohový kop. Centr od rohového praporku se zajímavě snesl přímo na břevno, odkud se odrazil zpět před branku a PETER OLAYINKA důrazem dopravil míč do sítě!
     
    23
    Slavia se ihned po obdržení úvodní branky tlačí do útoku se snahou o rychlou odpověď. Jan Bořil operoval na levé straně, ale míč pod tlakem ztratil.
    21. Martin NOVÝ - 1:0
     
    21
    Příbram právě vstřelila branku!
    Příbram se překvapivě dostává do vedení! Radek Voltr dostal moře prostoru na pravé straně, dobře se zorientoval a zpětnou přihrávkou našel Martina Nového, jehož ránu si DAVID ZIMA srazil do vlastní branky!
     
    20
    Milan Lalkovič chtěl roztáhnout hru na pravé křídlo, jenže poslal přihrávku pouze do autu. Po předchozím rohovém kopu zůstávají na trávníku ležet Holeš a Tregler.
     
    19
    Zajímavý náznak také na straně Příbrami. Z pravé strany se k centru dostal Milan Lalkovič, jehož přízemní centr obrana Slavie odvrátila na roh.
     
    18
    Ondřej Kúdela se po autovém vhazování dostal pod tlak a před napadajícím Zorvanem raději zvolil malou domů na Ondřeje Koláře. Na trávníku zůstává ležet Stefan Vilotić, který po špatném dopadu bude potřebovat ošetření.
     
    17
    Terén opět zaúřadoval! Alexander Bah si pohybem řekl o přihrávku na pravou stranu, jenže míč na těžkém terénu hodně zrychlil a utekl do autu.
     
    16
    Peter Olayinka si na levé straně skvěle udělal prostor tělem, jenže další akci Slavie zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Olayinka se zřejmě vracel pozdě.
     
    15
    První zajímavá akce Slavie! Po sklepnutí Petera Olayinky střílel zpoza velkého vápna Nicolae Stanciu, jehož pohotová rána těsně minula domácí svatyni!
     
    14
    Ondřej Kolář tentokrát vyrazil ven z pokutového území, kde tělem pohlídal cestu míče do zámezí. Brankář Slavie zatím ukazuje zdravé sebevědomí.
     
    13
    Po delší době si na míč sáhl hostující brankář Ondřej Kolář. Gólman Slavie rozehrál výhozem na Kúdelu, který následně pokazil rozehrávku. Příbram bude vhazovat.
     
    12
    Jan Kuchta se tlačil do souboje u rohového praporku, kde si faulem pomohl v souboji s Vilotićem. Lehké přišlápnutí kopačky se obešlo bez žluté karty.
     
    11
    Martin Melichar si podruhé během úvodních minut vybral nepřesný odkop od branky. Slavia zatím prakticky nepouští domácí Příbram na svou polovinu.
    10. Sima střílel po rohu, ale trefil pouze Kúdelu
     
    10
    Na následný centr od rohového praporku si naběhl Sima, který zakončoval z voleje, ale prudkou střelou trefil jen Kúdelu, od kterého se míč odrazil za branku.
     
    10
    Lukáš Provod si dělal prostor v pokutovém území, jenže na sněhu si míč předkopl až k čáře a Mihailo Cmiljanović jeho pobídku skluzem srazil na rohový kop.
     
    9
    Alexander Bah si na pravé straně vyměnil přihrávku se Simou a dostal se k centru do velkého vápna. Jeho pobídka se stočila do branky a Martin Melichar si připsal snadný zákrok.
     
    8
    Domácí Příbram zahrávala první přímý kop na polovině pražského celku. Jeho rozehrávky se ujal Nový, jehož centr na hranici šestnáctky přizvedl Stanciu do bezpečí.
     
    7
    Sima si nabíhal na přihrávku za obranu domácího celku, jenže míč se po mokrém povrchu svezl do rukavic brankáře Melichara. I Slavia se dnes na těžkém povrchu uchyluje k nákopům.
     
    6
    Martin Melichar si vybral slabší chvilku při odkopu od branky. Brankář Příbrami chtěl rozehrát na levou stranu, jenže míč se mu svezl po kopačce a ještě na polovině domácího celku opustil hrací plochu.
     
    5
    Sima byl zcela osamocený na pravé straně hrací plochy, jenže Bah jeho směrem poslal nákop vzduchem a míč proskákal až do zámezí.
     
    4
    Alexander Bah svedl souboj s Novým, který jej u postranní čáry trošičku požduchl za lajnu. Posila defenzivy Slavie poté absolvovala takový krkolomný pád. Povrch dnes podobným gymnastickým vložkám bude přát.
     
    3
    Na polovině hřiště se nyní odehrála taková mela, ve které bylo k vidění snad pět soubojů. Hlavní rozhodčí situaci vyhodnotil jako nedovolený zákrok ze strany Slavie.
     
    2
    Ondřej Kolář se musel zapojit do rozehrávky Slavia. Brankář, který v posledním vzájemném měření sil skóroval z pokutového kopu, rozehrál na pravé křídlo.
     
    1
    Slavia obstarala výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Favorit dnešního utkání se ihned vydal do útoku, jenže Provod si při kličce ukopl míč daleko před sebe.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Zajímavostí je, že v dnešních náročných zimních podmínkách se bude hrát s oranžovým míčem.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Příbram bude hrát v zeleném, zatímco Slavia oblékne tradiční sešívanou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Melichar – Kvída, Tregler, Vilotić – Laňka, Hájek, Lalkovič, Nový, Cmiljanović – Zorvan (C), Voltr.
    Náhradníci: Kočí – Antwi, Dočekal, T. Pilík, Vávra, Svoboda, Januška.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Bah, Kúdela, Zima, Bořil (C) – Holeš, Provod – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta.
    Náhradníci: Kovář – Tecl, Van Buren, Traoré, Masopust, Lingr, Deli.

    Rozhodčí: Hrubeš – Celetka, Kříž.
     
    Hřiště v Příbrami je vlivem počasí pokryto bílou zledovatělou vrstvou. Hráči to tak budou mít opravdu náročné.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali na konci srpna ve druhém kole. Slavia doma zvítězila 3:0. O branky se postarali Lukáš Provod, Jan Bořil a z penalty netradiční exekutor Ondřej Kolář.
     
    1. FK Příbram

    Domácí Příbram má zcela opačné starosti. Již tradičně se pohybuje ve spodních patrech ligové tabulky a bojuje o setrvání mezi ligovou elitou. Příbram v sedmnácti zápasech získala deset bodů a zatím je sedmnáctá. Na patnácté Brno má před dnešním duelem ztrátu tří bodů. Příbram hned na startu jarní části sezóny uhrála bezbrankovou remízu s Plzní. Poté ale přišly porážky na hřišti Českých Budějovic, Jablonce a naposledy proti Pardubicím.
    Sešívaným bude dlouhou dobu chybět zraněný Hovorka, Slavia tak přivedla zpět Simona Deliho.
     
    SK Slavia Praha

    Pražská Slavia je v současnosti naprostým hegemonem českého fotbalu. Slavia v letošním ročníku odehrála sedmnáct zápasů, ve kterých získala čtyřicet sedm bodů. Bodové ztráty přišly pouze ze remízy proti nováčkům z Pardubic a Brna. Celek Jindřicha Trpišovského navíc inkasoval pouze osm branek, což je jasně nejlepší obrana v celé soutěži. Sešívaní se mohou pyšnit také produktivní ofenzivou. Svým soupeřům už stačili nasázet padesát jedna branek. Jen pro dokreslení dominance – druhý nejlepší útok mají Sparta a Jablonec, kteří svým soupeřům nasázeli třicet tři gólů.

    Po jarní přestávce Slavia odehrála čtyři ligové zápasy, ve kterých získala dvanáct bodů. Svým soupeřům navíc pokaždé vstřelila alespoň tři branky. Naposledy si doma poradila výsledkem 3:0 s druhým Jabloncem. Střelci Sima (10 branek) a Kuchta (9 branek) soupeřům už pomalu v tabulce nejlepších střelců nahánějí Lukáše Juliše ze Sparty (11 branek).
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi 1. FK Příbram a SK Slavia Praha. Výkop je stanoven na 16 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Tomáš Kubečka


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 21. Zima (vla.), 45+2. Kúdela (vla.), 90+5. Voltr (Zorvan) – 24. Olayinka, 55. Sima (Provod), 81. Kúdela (pen.)

    Karty:   29. Lalkovič (PRI), 34. Vilotić (PRI), 77. Nový (PRI), 81. Kvída (PRI) – 27. Zima (SLA), 50. Olayinka (SLA), 90+2. Tecl (SLA)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 19:12.
    FK Příbram: Melichar – Kvída, Tregler, Vilotić (84. Antwi) – Laňka, Hájek (84. Dočekal), Lalkovič (68. Vávra), Nový (84. T. Pilík), Cmiljanović (90+1. Svoboda) – Zorvan (C), Voltr.
    Náhradníci: Kočí – Antwi, Dočekal, T. Pilík, Vávra, Svoboda, Januška.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Bah (58. Masopust), Kúdela, Zima (58. Deli), Bořil (C) – Holeš, Provod – Sima, Stanciu (85. Traoré), Olayinka (90. Lingr) – Kuchta (90. Tecl).
    Náhradníci: Kovář – Tecl, Van Buren, Traoré, Masopust, Lingr, Deli.

    Rozhodčí: Hrubeš – Celetka, Kříž
    bahis siteleri