Teplice – Pardubice 0:1 (kon.) | Příbram – Slavia 3:3 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:3 (kon.)
konec
FK Příbram
3:3 (2:1)
SK Slavia Praha
Neděle 07.02.2021, 16:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (18:05:39)
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 19:12.
     
    Nádherné utkání končí! Domácí celek se překvapivě dostal do vedení ve 21. minutě, když si vlastní branku vstřelil David Zima. O tři minuty později však po rohovém kopu vyrovnal Peter Olayinka. Slavia poté chybovala v rozehrávce, jenže Radek Voltr obrovskou možnost zahodil nepřesnou střelu. V závěru prvního poločasu pak přišel moment, který obohatí sociální sítě i silvestrovské speciály. Ondřej Kúdela chtěl hrát malou domů, ale vyběhnutý Kolář na těžkém terénu podklouzl a míč skončil v síti.

    Slavia se vyrovnání dočkala deset minut po přestávce, kdy svou jedenáctou branku v ročníku přidal Abdallah Sima. Sešívaní poté byli aktivnější, ale dlouho se nedostávali do šancí. Až v 79. minutě byl ve vápně faulován Sima a Ondřej Kúdela z penalty poslal Slavii do vedení. V nastavení se na rohový kop vydal i domácí brankář Melichar. Sima se poté dostal do brejku, jenže těsně minul prázdnou branku. Z poslední akce utkání pak hlavičkou zajistil Příbrami bod Radek Voltr.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Radek VOLTR - 3:3
     
    90+5
    Příbram právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Příbram z poslední akce dnešního souboje získává cenný bod! Domácí celek zahrával poslední přímý kop. Nákop do šestnáctky poslal Filip Zorvan, jehož centr prodloužil RADEK VOLTR a jeho hlavička se od břevna odrazila za záda Ondřeje Koláře!
     
    90+4
    Ondřej Lingr byl po odehrání míče faulován na vlastní polovině a nyní zůstává ležet na trávníku. Slavia tak nasbírá další cenné sekundy k dobru.
     
    90+3
    Lukáš Provod z levé strany nakopl míč na polovinu domácího celku, kde se Melichar vydal daleko ze šestnáctky. Domácího brankáře napadal Sima, ale gólman Příbrami se jej dobrou kličkou zbavil.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Stanislav Tecl (SK Slavia Praha).
    90+2. Sima zakončoval do prázdné brány, ale přes zabahněné vápno netrefil
     
    90+2
    Příbram zahrávala rohový kop. Do pokutového území zamířil i brankář Martin Melichar. Slavia poté spěchala s protiútokem vpřed. Abdallah Sima se pokusil trefit prázdnou branku, ale míč proskákal těsně vedle!
     
    90+1
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Mihailo Cmiljanović, přichází Václav Svoboda.
     
    90
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Stanislav Tecl.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Peter Olayinka, přichází Ondřej Lingr.
     
    89
    Mihailo Cmiljanović chtěl překvapit Slavii rozehrávkou na levou stranu, nicméně jeho úmysl nikdo v zeleném dresu nepochopil. Příbram přesto získala roh.
     
    88
    Denis Laňka dostal přihrávku na pravou stranu a okamžitě poslal pobídku na hranici šestnáctky, kam spěchal Vávra. Slavia zatím brání spolehlivě.
     
    87
    Sima chtěl přihrávkou mezi obránce uvolnit střídajícího Traorého, jenže jeho směrem poslal příliš prudkou pobídku, která skončila v autu. Melichar bude odkopávat od branky.
     
    86
    Jan Kuchta neúnavně pokračuje ve vysokém napadání rozehrávky Slavie na její polovině. Příbram už potřebuje otevřít hru a hrát na polovině pražského týmu.
     
    85
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Nicolae Stanciu, přichází Ibrahim Benjamin Traoré.

    Tomáš Kubečka


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 21. Zima (vla.), 45+2. Kúdela (vla.), 90+5. Voltr (Zorvan) – 24. Olayinka, 55. Sima (Provod), 81. Kúdela (pen.)

    Karty:   29. Lalkovič (PRI), 34. Vilotić (PRI), 77. Nový (PRI), 81. Kvída (PRI) – 27. Zima (SLA), 50. Olayinka (SLA), 90+2. Tecl (SLA)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 19:12.
    FK Příbram: Melichar – Kvída, Tregler, Vilotić (84. Antwi) – Laňka, Hájek (84. Dočekal), Lalkovič (68. Vávra), Nový (84. T. Pilík), Cmiljanović (90+1. Svoboda) – Zorvan (C), Voltr.
    Náhradníci: Kočí – Antwi, Dočekal, T. Pilík, Vávra, Svoboda, Januška.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Bah (58. Masopust), Kúdela, Zima (58. Deli), Bořil (C) – Holeš, Provod – Sima, Stanciu (85. Traoré), Olayinka (90. Lingr) – Kuchta (90. Tecl).
    Náhradníci: Kovář – Tecl, Van Buren, Traoré, Masopust, Lingr, Deli.

    Rozhodčí: Hrubeš – Celetka, Kříž
    thejrc.org