Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Litvínov – K. Vary 3:2 (po pr.) | Sparta – Pardubice 5:4 (1:0 po s.n.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (po pr.) | Plzeň – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Vítkovice 0:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
HC Olomouc
Neděle 07.02.2021, 17:20 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:07 Michal KUNC - 3:2
     
    32:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci vytvořili před hradeckou brankou slušný závar, ze kterého vyplynula kontaktní branka! Několik hráčů se pokoušelo o dorážku, nejlepší pozici ale měl MICHAL KUNC, který umístil puk do volného levého horního rohu – 3:2. Asistence: Petr Strapáč, Martin Vyrůbalík.
    24:53 Richard NEDOMLEL - 3:1
     
    24:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvacet přesilovek v řadě Hradec nevyužil, tu jednadvacátou už ano a odskakuje na rozdíl dvou branek! Radek Smolěňák šikovnou nahrávkou poslal kotouč před bránu, kde operoval RICHARD NEDOMLEL, jenž černou pryž přiťukl skrz gólmanovu výstroj na místo určení – 3:1. Asistence: Radek Smoleňák, Lukáš Cingel.
    22:39 Marek ZACHAR - 2:1
     
    22:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vyklidili ho ale jen na krátko a z další akce už je vedoucí branka domácích! MAREK ZACHAR si našel od zadního mantinelu letící puk a v mezikruží si jej rychle srovnal na holi a napálil kolem lapačky do klece – 2:1. Bez asistence.
    11:37 Kevin KLÍMA - 1:1
     
    11:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle byla krásná individuální akce a máme vyrovnáno! KEVIN KLÍMA přešel modrou čáru, prohodil si puk mezi nohama obránce a v cestě už mu stál jen gólman, kterému svou šikovnou prací poslal puk mezi betony – 1:1. Asistence: Radim Šalda, Petr Koukal.
    05:33 Jiří ONDRUŠEK - 0:1
     
    05:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí mají sice nejhorší přesilovku soutěže a Hradečtí nejlepší oslabení, teď ale statistiky vůbec neplatí! Kohouti se usadili v útoku a několikrát vystřelili na domácí svatyni, v síti nakonec skončila rána téměř od modré v podání JIŘÍHO ONDRUŠKA, který využil toho, že Mazanec neměl úplně čistý výhled – 0:1. Asistence: David Ostřížek.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 12. Kevin Klíma (Šalda, Koukal), 23. M. Zachar, 25. Nedomlel (Smoleňák, Cingel) – 6. Ondrušek (Ostřížek), 33. Kunc (Strapáč, Vyrůbalík)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Blain, Nedomlel (A), F. Pavlík (A), Jank, Graňák, Šalda, R. Pilař – Kevin Klíma, Koukal, Perret – Orsava, V. Růžička, J. Sklenář – Smoleňák (C), Cingel, Lev – Jergl, J. Veselý, M. Zachar.
    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – A. Rutar, Ondrušek (A), Dujsík, Vyrůbalík (C), Valenta, Švrček, T. Černý – Bambula, J. Knotek (A), Ostřížek – Kunc, Nahodil, Klimek – Gřeš, Strapáč, Burian – Handl, Kolouch, Olesz.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Gebauer, Hlavatý
    thejrc.org