Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Litvínov – K. Vary 3:2 (po pr.) | Sparta – Pardubice 5:4 (1:0 po s.n.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (po pr.) | Plzeň – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Vítkovice 0:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
Neděle 07.02.2021, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Tak ještě to nebude úplně poslední věc, co se dnes ve WERK ARENĚ stane, Patrik Hrehorčák si totiž odpyká zbývající část na lavici hanby, kam byl poslán za hrubost.
     
    44:33
    A o malou chvíli se na lavici hanby ocitá i Václavek s Vopelkou, kdy první jmenovaný odpykává dvouminutový trest za sekán í svého kolegy, který odchází s desetiminutovým trestem za nesportovní chování.
     
    44:21
    Dlouhá porada o tom, kdo vlastně nakonec zamíří na lavici hanby ze zlínské střídačky nakonec určila Matěje Seberu, který bude odpykávat pětiminutový trest za sekání, kterým se provinil Jiří Karafiát. Ten už se dnes na ledě nepředstaví, jelikož vyfasoval i trest do konce utkání.
    Na druhé straně byl vyloučen na dvě minuty Michal Kovařčík, který se provinil proti pravidlům, když krosčekoval svého soupeře.
     
    38:48
    Tak i tato signalizovaná výhoda končí bez vstřelené branky, Matyáš Hamrlík si proto odpyká dvě minuty na trestné lavici za nedovolené bránění.
     
    33:46
    Tady ještě přichází další komplikace pro Oceláře, Marian Adámek totiž je vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    25:47
    Zatím Třinec branku vstřelit nedokáže, hlavní arbitr totiž hlasitým hvizdem přerušuje hru a posílá na lavici hanby Matěje Seberu, který zvedl v průběhu hry svou hůl nebezpečně vysoko.
     
    22:37
    Po snažení hostů však přichází hákování Pavla Kubiše, Oceláři tak znovu přebírají iniciativu na svou stranu.
     
    19:12
    Při vhazování si ale počínal nepovoleně Jakub Šlahař, který nedovoleně bránil Milanu Douderovi a odpyká si tak dvě minuty ve společnosti dohlížitele trestné lavice.
     
    13:15
    Již to vypadalo, že se ve WERK ARENĚ dočkáme trestného střílení, nakonec ale hlavní arbitr sáhl po sekání Ralfse Freibergse jen po dvouminutovém trestu.
     
    07:25
    A po útočném snažení přichází první vyloučení dnešního utkání, za hákování si bude muset odkroutit dvě minuty na lavici hanby Matěj Stránský.
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 3. Hrehorčák (D. Musil, O. Kovařčík), 12. Kofroň (D. Musil), 22. Špaček (O. Kovařčík, Freibergs), 47. Hrňa (Špaček, M. Kovařčík), 57. Dravecký (Gernát, Roman) – 10. Fořt (Řezníček, Dufek), 59. Okál (Svoboda, Nosek)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, Freibergs, D. Musil, Zahradníček, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – M. Kovařčík, Špaček, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Kofroň – Dravecký (A), Roman, Hrňa – Ramik.
    Berani Zlín: Kořének (Huf) – Řezníček, Gazda, M. Novotný, Nosek (A), Žižka (C), Ferenc, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt, Dufek – Okál, Vopelka, Svoboda – Sebera, P. Sedláček, Šlahař – Václavek, Karafiát, J. Ondráček.

    Rozhodčí: Pešina, Obadal – Komárek, Svoboda
    thejrc.org