Ufa – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (2:3 po s.n.)
Kunlun – Viťaz 4:5 (kon.) | Soči – Minsk 3:4 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
Čerepovec – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:2 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Dynamo Moskva
Neděle 07.02.2021, 15:30 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:48:47)
     
    Československá stopa v utkání

    Jindřich Abdul (CER) 0+0, 0 střel, čas na ledě – 10:36.

    Dmitrij Jaškin (DMS) 1+1, 5 střel na branku, 5/7 vyhraných vhazování, čas na ledě – 20:45.

    Michal Čajkovský (DMS) 0+1, 1 střela na branku, čas na ledě – 17:19.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 18 – 33
    Trestné minuty: 18 – 6
    Vhazování: 29 – 20
    Zblokované střely: 7 – 11
    Hity: 6 – 9
     
    Dnešní utkání sledovalo 2017 diváků.
     
    Je konec! Favorit v podobě Dynama nakonec bere z tohoto utkání celkem přesvědčivou výhru 5:2 a k tomu dva body do tabulky. V poslední periodě jsme viděli zase tři góly. Už na jejím začátku se trefil v přesilové hře Dmitrij Jaškin. Ještě malou naději dal svému týmu Vladislav Kodola. Výhru hostujícího celku zpečetil brankou do prázdné sítě Jegor Zajcev.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Daniil Vovčenko – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    59:37 Jegor ZAJCEV - 2:5
     
    59:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí to ještě zkusili bez brankáře, jenže inkasují! Vladislav Jefremov od mantinelu posunul kotouč na útočnou modrou, kde byl JEGOR ZAJCEV, jenž v poklidu uklidil puk do prázdné sítě. Asistence: Vladislav Jefremov a Dmitrij Kagarlickij.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:27
    Navíc ze strany domácích zatím nemůže přijít ani odvolání gólmana, jelikož nemají kotouč pevně na svých hokejkách... Povede se jim ještě skórovat?
     
    57:58
    Ne, tady to už na žádné drama nevypadá. Hosté poměrně klidně kontrolují konec utkání a nemají ani ty nejmenší potíže... Dnes zapíšou další dva body.
     
    57:05
    Hokejisté v černožlutých dresech se po delší době dostali do rychlé akce, ale ta neskončila ani zakončením... Přihrávka na druhou stranu byla nepřesná.
     
    56:28
    Andrej Sergejev si netroufl na střelu, když proti němu vystoupil jeden ze soupeřů. Moskvané však ušetřili několik velmi cenných sekund v útoku.
     
    55:51
    Jenže Dynamo ani moc útočit nemusí, jelikož skvěle brání obrannou modrou... Čerepovec se nemůže za žádnou cenu dostat do nějaké kombinace.
     
    55:16
    Jenže přechod skrze útočnou modrou nebyl zrovna ideální... Moskva se však už nikam dopředu nežene, a tak vlastně jen odevzdala kotouč obráncům.
     
    54:47
    Domácí chtěli za každou cenu ještě udržet touš na útočné modré, ale to se jim o kousek nepovedlo. Povedlo se jim však puk vybojovat v neutrálním pásmu.
     
    54:17
    A Dynamo mohlo znovu vést o tři branky! Vadim Šipačov ještě svou střelou neuspěl. Mnohem větší šanci však měl u tyčky připravený Dmitrij Jaškin, jenž Vladislav Podjapolskij se roztáhl a skvěle zasáhl proti jeho pokusu!
     
    53:43
    Vladislav Jefremov se ocitl na ledě po souboji u mantinelu a kontroloval si obličej. Ten však vypadá v pořádku a hráč hosté se okamžitě zapojil do hry.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 26. Geraskin, 48. Kodola (Vovčenko, Kudako) – 13. Bryzgalov (Grigorjev, Šipov), 31. Šipačov (Jaškin), 36. Jefremov (An. Sergejev, Muranov), 42. Jaškin, 60. J. Zajcev (Jefremov, Kagarlickij)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Vittasmäki, M. Chabarov, Kudako, Makejev, Lalonde, Adamčuk, Rogov – Berglund, Abdul, J. Morozov – Kodola, Vovčenko, Petunin – Jo. Nättinen, Kapustin, Geraskin – Vicharev, A. Alexejev, Dumbadze – Guslistov.
    Dynamo Moskva: Garipov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov, J. Zajcev, An. Sergejev, Grigorjev, Bojkov – Kagarlickij, Jaškin, Šipačov – O. Lindberg, Pääjärvi, Tarasov – Jefremov, Muranov, Brjukvin – Šipov, Bryzgalov, Raševskij.

    Rozhodčí: Fraňo, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 2017
    thejrc.org