W. Brémy – Freiburg 0:0 (kon.) | Dortmund – Hoffenheim 2:2 (kon.) | Leverkusen – Mohuč 2:2 (kon.)
Stuttgart – Hertha 1:1 (kon.) | Union Berlín – Schalke 0:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
2:2 (1:0)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 13.02.2021, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:30:16)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:13. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:17.
     
    Je za námi nakonec hodně dramatické utkání, ze kterého oba týmy zapíšou bod do tabulky za remízu 2:2. Bayer by však měl být hodně zklamaný, vždyť minutu před koncem základní hrací doby vedl o dvě branky! O druhou branku Leverkusenu se navíc postaral Patrik Schick, který ustál souboj se soupeřem a zamířil mezi nohy gólmana. Poté se však začaly dít věci! Nejprve si skvěle pohlídal ofsajd Robert Glatzel, jenž následně na dlouhou nohu obstřelil brankáře. A v nastaveném čase byla stíhací jízda ukončena. Lars Bender srazil centr jen vedle sebe, kdy byl úplně volný Kevin Stöger, který z první zamířil přesně k tyči.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Tak závěr utkání si domácí fotbalisté za rámeček rozhodně nedají. Ještě minutu před koncem totiž vedli o dvě branky, nyní však budou rádi za bod...
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Kevin Stöger (1. FSV Mohuč 05).
     
    90+2
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Neskutečné, hosté se nakonec radují z vyrovnání a mají toho obrovskou radost! Leverkusen měl volný kop na útočné polovině, ale jen odevzdal balón... Z následné akce přišel centr, který Lars Bender srazil jen vedle sebe. Tam byl úplně volný KEVIN STÖGER, který zamířil nechytatelně k tyči'
     
    90+1
    Mohuč vybojovala hodně zajímavou standardní situaci, kousek od vápna na levé straně. Na přetažený centr však nikdo nemohl dosáhnout, takže míč skončil mimo.
     
    90
    Nastavovat se bude pět minut!
     
    89
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Z té sice gól nepadl, ovšem krátce poté se hosté prosazují! Moussa Niakhaté vyslal milimetrový lob na ROBERTA GLATZELA, jenž si pohlídal ofsajdovou past. Díky tomu se objevil sám před gólmanem, které překonal střelou po zemi.
     
    88
    Domácí hráč fauloval na útočné polovině a hosté mají jednu z posledních možnost na zdramatizování zápasu. Mají k dispozici celkem zajímavou standardku.
     
    87
    Domácí hráč měl na pravé straně hodně prostoru a zkusil to dlouhým centrem někam na hranici vápna. S tím si však obrana hostů v pohodě poradila.
     
    86
    Mohuč to nyní už bude mít hodně těžké, spíše to na body neklapne. Škoda, že se jí nepodařilo využít nějakou z předchozích šancí, těch totiž měla hned několik.
     
    84
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    A nejspíše je rozhodnuto! Domácí totiž využili otevřenější obrany a střílí dnes druhou branku! PATRIK SCHICK ukázal dobrou rychlost, navíc ustál hodně těsný souboj, po kterém skončil jeho soupeř na zemi. Následně navíc zvolil chladnokrevné zakončení mezi nohy brankáře!
     
    84
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Ádám Szalai, přichází Jonathan Burkardt.
     
    83
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Leonardo Barreiro, přichází Kevin Stöger.
     
    83
    Mohuč se snaží stupňovat svůj tlak a defenziva domácího celku rozhodně nepůsobí tak pevným dojmem jako v prvním poločase... Podaří se hostům srovnat?
     
    83
    Mohuč se snaží stupňovat svůj tlak a defenziva domácího celku rozhodně nepůsobí tak pevným dojmem jako v prvním poločase... Podaří se hostům srovnat?
     
    82
    Timothy Fosu-Mensah hodně otálel s vhozením autu a rozhodčí mu za to udělil žlutou kartu.

    Denisa Józsová

    Branky: 14. Alario (Diaby), 84. Schick (D. Gray) – 89. Glatzel (Niakhaté), 90+2. Stöger

    Karty:   3. Tah (LEV), 13. Wendell (LEV), 67. Tapsoba (LEV), 68. Schick (LEV), 82. Fosu-Mensah (LEV) – 90+4. Stöger (MAI)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:13. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:17.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký (46. Lomb) – Fosu-Mensah, Tah (63. L. Bender), Tapsoba, Wendell – Wirtz, Aránguiz, Demirbay (72. D. Gray) – Bailey (72. Amiri), Alario (63. Schick), Diaby.
    Náhradníci: Lomb – L. Bender, Dragović, Sinkgraven, Frimpong, Amiri, Palacios, Schick, D. Gray.

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – St. Juste, Bell, Niakhaté – D. da Costa, Barreiro (83. Stöger), Kohr, Latza (75. Boëtius), Mwene – Onisiwo (78. Glatzel), Ádám Szalai (84. Burkardt).
    Náhradníci: Dahmen – Kilian, Brosinski, Hack, Boëtius, Öztunali, Stöger, Glatzel, Burkardt.

    Rozhodčí: Winkmann – Bandurski, Blos
    thejrc.org