Trnava – Senica 1:0 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 4:1 (kon.) | Ružomberok – Slovan Bratislava 0:0 (kon.)
konec
MFK Ružomberok
0:0 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 13.02.2021, 16:00 • Štadión Pod Čebraťom, Ružomberok • Niké liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Slovan po bezbrankovém prvním poločase a chybě brankáře Dominika Greifa, která nebyla potrestána, výrazně zvýšil obrátky a dělal vše, co mohl, aby si domů odvezl tři body, jenže se ani jednou neprosadil. Utkání ovlivnilo i video, které je pouze v testovacím režimu, a tak Belasí po ruce v pokutovém území nekopali penaltu. Série šesti výher hostí skončila. Výsledek. MFK Ružomberok 0 ŠK Slovan Bratislava 0. (17:52:42)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídající Štefan Gerec sáhl v závěru tohoto zápasu k taktickému faulu, za který byl potrestán žlutou kartou.
     
    90
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    87
    Ibrahim Rabiu mohl skórovat po rozehrání rohového kopu, jeho technická střela z hranice šestnáctky minula vzdálenější levý horní roh brány Ružomberoka.
     
    87
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Martin Regáli, přichází Štefan Gerec.
     
    87
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Tihomir Kostadinov, přichází Martin Boďa.
     
    85
    Těsně před vystřídáním na straně Slovanu mohl skórovat Rafael Ratão, jeho přízemní střela z pravé strany šestnáctky ale minula přední pravou tyč.
     
    84
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Vladimír Weiss, přichází Ezekiel Henty.
     
    83
    Martin Regáli se pomazlil s míčem v blízkosti pravé tyče a pod tlakem z ostrého úhlu napřáhl k prudké střele, kterou Dominik Greif vyrazil!
     
    80
    Záložník Dávid Holman mohl využít zmatků v domácí šestnáctce, jenže jeho střelecký pokus, který přišel v blízkosti levé tyče, byl opět zablokován. Stav je 0:0.
     
    77
    Lukáš Pauschek se pokusil odvrátit dělbu bodů střelou, která měla přijít v blízkosti šestnáctky MFK, jenže hostující obránce v rozhodujícím okamžiku podklouzl.
     
    76
    Do konce zápasu zbývá odehrát necelých patnáct minut a vypadá to, že Slovan Bratislava nedokáže prolomit obranu domácího Ružomberoka. Stále 0:0.
     
    73
    Rharsalla Moha z levé strany krásně pronikl do šestnáctky a jeden z jeho protihráčů zahrál na přední tyči rukou ve snaze mu míč ukopnout, penalta nikde! VAR je ve zkušebním režimu.
     
    71
    Ružomberok se po přestávce velice těžko a jen zřídka dostává přes půlící čáru, přesto v obraně působí až na pár okamžiků jistě a především drží stále čisté konto.
     
    70
    Rafael Ratão upadl v pokutovém území Ružomberoka, vinu na tom ale zřejmě nesl zmrznutý povrch hrací plochy, a tak mu rozhodčí ukázal, ať rychle vstává.
     
    69
    Slovan Bratislava je po přestávce jako vyměněný a neustále se vrhá směrem vpřed, má to ovšem jeden problém, stále se marně snaží vstřelit úvodní gól.
     
    68
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Adam Brenkus, přichází Tomáš Kubík.
     
    68
    Fotbalisté Slovanu Bratislava teď mají obrovský tlak a hostující trenér se ho rozhodl podpořit, když na hrací plochu poslal svého nejlepšího střelce Rafaela Ratãa.

    Tomáš Reiner

    Branky:

    Karty:   90+2. Gerec (RUZ)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 24:10.
    MFK Ružomberok: Krajčirík – Mrva, Maslo (C), Mojžiš – Kojnok (58. Ďungel), Múdry, Zsigmund, Madleňák – Kostadinov (87. Boďa), Brenkus (68. Kubík) – Regáli (87. Gerec).
    Náhradníci: Červeň – Gerec, Boďa, Čurma, Filinský, Ďungel, Kubík.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Pauschek, Bajrić, Božikov (C), De Marco – Holman, Rabiu – Daniel (67. Ratão), Weiss (84. Henty), Moha – Strelec.
    Náhradníci: Ružinský – Laczkó, Henty, Medveděv, Ratão, Lovat, Čavrić.

    Rozhodčí: Peter Kráľovič. Asistenti: Milan Štrbo, Marek Galo. Čtvrtý rozhodčí: Peter Ziemba. VAR: Jaroslav Švarc. AVAR: Martin Špivák
    thejrc.org