Mountfield HK – Zlín 1:0 (kon.) | Sparta – K. Vary 3:4 (0:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Plzeň 4:2 (kon.)
Litvínov – Liberec 1:2 (po pr.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 4:5 (kon.)
Pardubice – Olomouc 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pondělí 15.02.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:46 Dávid GRÍGER - 1:2
     
    61:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Hosté rozhodující nastavenou hrací dobu a berou bonusový bod navíc. Nešťastný moment pro Denise Godlu, kterému nechtíc hůl vykopl Tomáš Pospíšil, který padal nekontrolovaně na led. Toho pak využil hostující DÁVID GRÍGER, jenž zblízka Godlu překonal mezi jeho betony – 1:2. Asistence: Ondřej Vitásek.
    58:13 Richard JARŮŠEK - 1:1
     
    58:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V závěru třetí třetiny je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. RICHARD JARŮŠEK se dobře postavil u branky hostů, kam mu puk poslal Jan Ščotka a prvně jmenovaný pak střelou z bezprostřední blízkosti překonal Petra Kváču a bere mu čisté konto – 1:1. Dost možná si tak pro svůj tým vynutil nastavenou hrací dobu. Asistence: Jan Ščotka.
    37:44 Lukáš DERNER - 0:1
     
    37:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    V osmatřicáté minutě se teprve poprvé na ukazateli mění skóre. Hosté nakonec svou aktivitu dokázali přetavit ve vedoucí branku a jinak vynikající Godla teď inkasuje. Tomáš Hanousek posunul puk na modré čáře LUKÁŠI DERNEROVI, který poté vyslal táhlou střelu a ta i díky dobré cloně Adama Musila a lehké teči domácího Demela, končí za zády domácího brankáře – 0:1. Asistence: Tomáš Hanousek a Adam Musil.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 59. Jarůšek (Ščotka) – 38. Derner (T. Hanousek, A. Musil), 62. Gríger (Vitásek)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Balinskis, Cibulskis, Demel, D. Zeman, Irving, Ščotka, Kudla – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Žejdl, Gerhát, Látal – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – M. Havelka, Helt, Zygmunt.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, Kolmann, Derner, T. Hanousek – Birner (A), Bulíř, Lenc – Najman, Gríger, A. Musil – J. Vlach, P. Jelínek (C), Rychlovský – D. Špaček, Šír, Průžek – A. Dlouhý.

    Rozhodčí: Šír, Pilný – Gebauer, Hlavatý
    thejrc.org