Olomouc – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 5:3 (kon.)
Třinec – Plzeň 3:2 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 5:4 (2:0 po s.n.) | Liberec – Sparta 2:5 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 4:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Středa 17.02.2021, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 David ŠŤASTNÝ - 3:2
     
    59:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom tu máme drama v samotném závěru utkání! Postaral se o něj DAVID ŠŤASTNÝ, který po opravdu dlouhém tlaku prostřelil Hufa. Asistence: Martin Ševc.
    55:21 Jan DUFEK - 3:1
     
    55:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přes veškerý tlak už od začátku třetiny přece jenom přichází další branka ze strany ševců! O tu se postaral JAN DUFEK, který dorážel kotouč, který se odrazil od betonů Růžičky po střele Gazdy. Asistence: Daniel Gazda a Tomáš Žížka.
    24:26 Bedřich KÖHLER - 2:1
     
    24:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak jestli poslední branka bylo velmi rychlé využití přesilovky tak toto je bleskurychlá odpověď, kterou zařídil BEDŘICH KÖHLER. Ten sice se svým prvním zakončením nespěl díky bloku jednoho z obránců. To druhé ale bylo už mnohem úspěšnější. Asisitence: Matěj Sebera.
    23:28 Martin ŠEVC - 1:1
     
    23:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak toto je velmi rychlé využití přesilovky. Po pár vteřinách tlaku se dostal k zakončení MARTIN ŠEVC, který se po přihrávkách Zbořila a Šťastného nemýlil a jako první prostřelil domácího Hufa. Asistence: David Šťastný a Adam Zbořil.
    08:37 Dalibor ŘEZNÍČEK - 1:0
     
    08:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto byla rána jako víno! Před ní však došlo k nádherné přihrávce od Daniela Gazdy, který po souboji u mantinelu našel úplně volného DALIBORA ŘEZNÍČKA. Ten potom vyslal metelici od modré, na kterou už nedokázal Růžička zareagovat. Asistence: Daniel Gazda.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 9. Řezníček (Gazda), 25. Köhler (Sebera), 56. Dufek (Gazda, Žižka) – 24. Ševc (Šťastný, A. Zbořil), 60. Šťastný (Ševc)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Řezníček, Gazda, M. Novotný, Ferenc, Žižka (C), Suhrada, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt (A), Vopelka – Sebera, Honejsek, Šlahař – Dufek, Köhler, Dobiáš – Václavek, Karafiát, J. Ondráček.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Ševc (C), Allen, Dlapa, Šidlík, Bernad, Fillman, Vacík – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Kotala, A. Zbořil (A), Šťastný – Cienciala, Claireaux, Jääskeläinen – G. Szturc, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Pešek, Malý
    bahis siteleri