Olomouc – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 5:3 (kon.)
Třinec – Plzeň 3:2 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 5:4 (2:0 po s.n.) | Liberec – Sparta 2:5 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Středa 17.02.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Tomáš MARCINKO - 3:2
     
    59:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pohádkový konec pro domácí Oceláře zajišťuje branka TOMÁŠE MARCINKA, který se v předbrankovém prostoru zmocnil kotouče, jež následovně zasunul přesně k pravé tyčce. Dvě sekundy před koncem základní hrací doby tak Třinec slaví zisk tří bodů a v případě zaváhání Sparty i zisk průběžného vedení v rámci celé soutěže. Asistence: Jack William Rodewald a Martin Růžička.
    42:23 Jack RODEWALD - 2:2
     
    42:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Po úmorném tlaku v posledních sekundách přesilové hry se domácí dotahují na Plzeň a rázem je na tvářích hokejistů z pod Javorového vidět úsměv. JACK WILLIAM RODEWALD se dobře zorientoval v předbrankovém prostoru a v nepřehledné situaci dorazil touš za záda skvěle chytajícího Pavláta. Asistence: Miloš Roman a Martin Gernát.
    30:20 David KVASNIČKA - 1:2
     
    30:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení, když se z prostoru za kruhy prosazuje razantní střelou DAVID KVASNIČKA, Ondřej Kacetl nebyl schopen jeho střelu zkrotit a puk tak propadl za jeho záda. Asistence: Martin Dočekal a Filip Přikryl.
    23:43 Jakub POUR - 1:1
     
    23:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jsou to tak naopak hosté, komu po horším začátku kvete pšenka. JAKUB POUR si s kotoučem najel do levého kruhu, odkud následně rozvlnil síť za zády Ondřeje Kacetla. Asistence: Petr Kodýtek.
    03:30 Tomáš MARCINKO - 1:0
     
    03:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tentokrát již je Dominik Pavlát bezmocný, TOMÁŠ MARCINKO totiž dokázal napodruhé dorazit kotouč do sítě Indiánů a posílá tak domácí do vedení. Asistence: Jack William Rodewald a Daniel Kurovský.
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 4. Marcinko (Rodewald, Kurovský), 43. Rodewald (Roman, Gernát), 60. Marcinko (Rodewald, Martin Růžička) – 24. Pour (Kodýtek), 31. Kvasnička (Dočekal, Přikryl)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Freibergs, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Kurovský, Marcinko, Rodewald – Kofroň, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Roman, Hrňa – Dravecký (A).
    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Frodl) – Kvasnička, Čerešňák (A), V. Lang, Stříteský, Budík, L. Kaňák, Houdek – Suchý, P. Musil, Pour – Straka (C), Kodýtek, Malát – Michnáč, Kracík (A), Rob – M. Lang, Přikryl, Dočekal.

    Rozhodčí: Hradil, Veselý – Lederer, Rožánek
    thejrc.org