Přerov – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Litoměřice – Poruba 2011 3:0 (kon.)
Havířov – Jihlava 3:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 3:0 (kon.) | Kolín – Slavia 2:5 (kon.)
Kladno – Prostějov 4:2 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Sokolov – Kadaň 10:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 17.02.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:07:10)
     
    Dnešní utkání je u konce. I přes statečný výkon Poruby si domácí Stadion dokráčel k celkem jednoznačnému vítězství 3:0 a připisuje si tak už šestou výhru v řadě. Dnes navíc okořeněnou čistým kontem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Vysokou střelu do plexiskla vyslal Martin Procházka.
     
    59:32
    Souhra Poruby nedopadla příliš úspěšně, naopak, puk se doklouzal až na zakázané uvolnění.
    58:51 Martin KADLEC - 3:0
     
    58:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Prázdná branka Poruby dobyta! Od modré čáry našel volnou přímku mezi tři tyče MARTIN KADLEC, díky čemuž pojistil vedení svého týmu. Asistence: Lukáš Válek a Jan Holý.
     
    58:12
    Lukáš Válek dokázal obrat o puk Markuse Korkiakoskiho. I tak je ale Poruba aktivnější a snaží se v útočném pásmu vytěžit maximum.
     
    57:51
    Matěj Beran se vyhozením kotouče ze středního pásma pokusil využít prázdné branky soupeře. Puk ale nasměroval těsně vedle pravé tyče.
     
    57:49
    Poruba pokračuje bez gólmana!
     
    57:49
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:11
    Lukáš Endál po pravé straně prokličkoval mezi dvěma hráči domácího týmu a z těsné blízkosti se pokusil překonat Krále. Gólman Litoměřic ale prostor u své levé tyče uzamkl a nic nepropustil.
     
    56:14
    Poruba ve třech vyjíždí proti celé pětici Litoměřických. Celkem zákonitě se k zakončení nedostala a naopak Matěj Beran vyjel do brejku.
     
    55:54
    Zprvu lehký souboj o puk mezi Holým a Korkiakoskim nakonec zaměstnal velké množství hráčů obou barev i rozhodčí. Ti museli hru přerušit, kvůli čemuž se vhazuje po Králově levici.
     
    54:29
    David Jindra nezvládl souboj s Jiřím Brodkem. Do akce se tak mohl dostat Michal Hotěk, ani on ale nepřešel od mantinelu a puku se chopili domácí.
     
    53:43
    Urbancovu střelu od modré zvládl zblokovat už první domácí hráč. Díky tomu se před Litoměřickými otevřela ulička pro postupný přesun k brance Poruby.
     
    52:28
    Tomáš Svoboda zvládl vyzrát na bránícího hráče v dresu Poruby, který stál těsně před ním a vypálil na Foltána. Svou střelu ale namířil příliš vysoko, puk se tak jen odrazil o plexisklo nad porubským gólmanem.
     
    51:28
    Volného puku po chybné porubské rozehrávce si všiml Ondřej Baláž a snažil se s ním vyjet ven. Hosté se ovšem také dostali do útočného pásma a blokovali jakoukoliv snahu Stadionu o rozehrávku.
     
    51:02
    Po rychlém brejku Poruby vypálil od modré Dušan Žovinec. Jeho střelu ale Král zvládl vyrazit. Kotouč se do branky ještě pokusil dorazit Markus Korkiakoski, jehož ovšem zvládli od puku odstavit obránci domácího týmu.
     
    50:44
    Hosté v plném počtu.
     
    50:12
    Dlouhý tlak na Foltána byl ukončen kvůli litoměřické přihrávce rukou a následnému vhazování ve středním pásmu.
     
    48:48
    Markus Korkiakoski na modré obral o puk Lukáše Válka. Litoměřičtí se ho pak snažili vybojovat zpět za vlastní brankou, což se podařilo a vypálili střemhlav Foltánově svatyni.
     
    48:44
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Lukáš Endál – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:52
    Celkem rychle rozjetý byl Lukáš Klíma, přestože před ním stála trojčlenná obranná zeď Stadionu. Předčasné ukončení jeho akce ale přišlo z úplně jiné strany, a to od čárového sudího. Klíma se totiž na modré čáře ocitl v ofsajdu.
     
    47:06
    Další litoměřickou akci na sebe vzal Martin Kadlec, který navíc na sebe navázal dvojici porubských obránců. Domácí se ale ke střele nedostali.
     
    46:14
    Od modré nasměroval puk na Foltána Jan Výtisk. Gólman Poruby ho ale dokázal vyrazit, následně se hosté vydali do akce, která ale měla jepičí život.
     
    45:28
    Z vnitřní hranice levého kruhu vyslal přímou střelu na Krále Lukáš Klíma. Nemířil ale příliš přesně, kotoučem, pouze rozvlnil vnější síť domácí svatyně.
     
    45:19
    Domácí v plném počtu.
     
    44:46
    Tím pádem zvolila Poruba taktiku opakovaných nájezdů do útočného prostoru, odkud ale kališníci pravidelně vyhazují puky k Foltánovi.
     
    43:26
    Souhra Poruby po útočném pásmu vzala za své po vysoké střele Lukáše Kozáka. V prostoru před Králem tak zůstali domácí sami a mohli vyhodit puk do bezpečí.
     
    43:19
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Baláž – 2 min., podrážení).
     
    42:41
    Vladimír Kremláček nasměroval kotouč do útočného pásma podél mantinelu. V něm ale nestál žádný z litoměřických hráčů, čímž se k puku dostal ostravský tým a vydal se na opačný konec ledové plochy.
    41:32 Martin PROCHÁZKA - 2:0
     
    41:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion navyšuje vedení! Patrik Miškář našel nahrávkou přes kruhy MARTINA PROCHÁZKU, který nelenil a naprosto přesně procedil kotouč pod betony Frederika Foltána. Asistence: Patrik Miškář a Matěj Beran.
     
    40:57
    Korkiakoskiho střelu od mantinelu zvládl Tomáš Král vyrazit. To dopomohlo Litoměřickým k nájezdu na branku.
     
    40:05
    I třetí počáteční buly vyhrála Poruba, která se s pukem vydala zpět k vlastní brance. Celkem rychle se ale dokázala dostat ke Královi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině sice byli o něco málo aktivnější hosté, ve vedení jsou ale domácí. A to zásluhou Přemysla Svobody. Naproti tomu Poruba ve spoustě svých střeleckých příležitostí pohořela na Tomášovi Královi a v závěrečném dějství tak musí dotahovat jednobrankovou ztrátu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:26
    Porubští vyhodili puk do útočného pásma, kde se o něj v rohu u mantinelu rozhořel tuhý souboj. Vítězem sice byli hosté, kteří se navíc dostali do zakončení. Král si ale na kotouč vyčíhal a udržel ho u těla.
     
    38:38
    Nápor Litoměřic narušil Šimon Szathmáry a vyhodil puk do středního pásma. Tam se ho chopil Matěj Beran, což předznamenalo návrat domácích zpět k Foltánovi. Namísto toho se těžiště hry přesunulo před branku Tomáše Krále.
     
    37:58
    Poruba obrátila hru a pokračuje v kroužení napříč celým útočným pásmem. Vystřelit se jí ale nedaří.
     
    37:21
    Jakub Konečný se pokusil projít přes dvojici hráčů Poruby na modré čáře. Samotnému se mu to sice nepovedlo, avšak kališníci se do pásma dostali a Foltán musel zasahovat.
     
    36:57
    Z hranice kruhu prověřil Královu pozornost Radek Pořízek. Litoměřický gólman ovšem včas sevřel své betony, díky čemuž zvládl vyrazit kotouč do protipohybu.
     
    36:20
    Povedená křižná souhra hráčů Poruby napříč celou ledovou plochou! Z hranice brankoviště se do přesného zakončení dostal Šimon Szathmáry, proti jehož šanci se ale Král blýskl povedeným zákrokem a udržel tak vedení svého týmu.
     
    35:28
    Úplně volného kotouče po odražené Kremláčkově střele si všiml Jiří Jebavý, který vší silou napálil puk do betonů Frederika Foltána. Celou akci se ještě pokusil proměnit v gól Matěj Beran. Ani v jednom ze svých dvou pokusů ale na porubského brankáře vyzrát nedokázal.
     
    33:52
    Zcela sám si najížděl po levé straně do útočného pásma Marek Berka. V klíčovém momentu na hranici kruhu se mu ale zastavil puk, dál Berka pokračoval bez něj.
     
    32:37
    Od modré nasměroval tvrdě puk na branku Jiří Háva. Foltánovi se ho povedlo vyrazit betony, avšak pouze k Tomáši Svobodovi. Ten se následně pokoušel o několik dorážek, vždy mu ale prostor blokoval bránící hráč Poruby.
     
    31:40
    Domácím se ale přeci jen povedlo dostat k Foltánovi. Jejich akce ale vzala za své kvůli přihrávce Martina Kadlece, kterou si jako první přivlastnil Lukáš Klíma.
     
    30:57
    Pokus o litoměřickou rozehrávku křižmo napříč obranným pásmem zastavil soupeř v mezikruží.
     
    30:35
    Domácí v plném počtu.
     
    30:20
    Tlak Poruby graduje! Velkou šanci měl při svém zakončení Dušan Žovinec, který z levé strany rozvlnil boční síť Královy svatyně. Poruba se navíc stále drží celkem blízko před litoměřickým gólmanem.
     
    29:17
    Poruba se opět dostala do útočného pásma. Drží se ale pouze u mantinelu, odkud jim litoměřická obrana nechce uvolnit cestu ke Královi.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Beran – 2 min., sekání).
     
    28:13
    Martin Procházka se statečně držel v prostoru za brankou Foltána, načež se dostal k hranici kruhu, odkud vystřelil. Foltán ale dokázal puk včas vyrazit. Kotouč se za jeho záda ještě pokusil umístit Jan Výtisk, jemuž ale cestu zblokoval Lukáš Endál.
     
    27:35
    Jiří Háva vypíchl kotouč před Korkiakoskim a posunul ho do středního pásma. Dál se ale kališníci nedostali kvůli ofsajdu na modré čáře.
    26:36 Přemysl SVOBODA - 1:0
     
    26:36
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krásný nájezd Litoměřických přinesl první branku! Do levého kruhu se dostal Jakub Konečný, který v opačném kruhu našel PŘEMYSLA SVOBODU, tomu se precizně povedlo umístit kotouč pod horní tyč porubské svatyně. Asistence: Jakub Konečný a Marek Berka.
     
    25:48
    Po vyrovnání početních sil se dostala Poruba do útoku. Stadion se snaží dostat ven z vlastní obranné třetiny, na rychlost hráčů soupeře ale nemůže vyzrát.
     
    25:09
    Hosté v plném počtu.
     
    24:20
    Domácím se podařil rozehrát od vlastní branky. Matěj Beran se posléze dlouho držel za Foltánem a snažil se pokračovat podél mantinelu.
     
    23:48
    Stadion se drží v útočném pásmu. Sérií přihrávek se ale nemůže dostat k prověření Foltána.
     
    23:09
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jiří Brodek – 2 min., faul kolenem).
     
    22:06
    Peter Jánský našel krásnou kolmicí Vladimíra Kremláčka, který byl sice trochu překvapen z toho, jaké pokračování Jánský zvolil, rychle se ale rozkoukal a vypálil na Foltána. Ten ovšem zvládl hokejkou srazit kotouč, přičemž ještě navíc trefil Jakuba Konečného.
     
    21:24
    Souhra Poruby nepřinesla kýžené ovoce. Naopak, ostravskému celku doklouzal puk až na zakázané uvolnění a vhazuje se tak před Foltánem.
     
    20:09
    Už v prvních momentech kroužil Frederik Foltán s pukem za svou brankou. Dostihnout se ho pokusil Martin Kadlec, ovšem neúspěšně. Porubě se následně povedlo vyjet na opačný konec kluziště.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. K vidění byl celkem vyrovnaný hokej se střeleckou přetahovanou. Ovšem ani jeden z týmů zatím nedokázal najít recept na soupeřova gólmana a díky tomu začne druhá perioda za bezbrankového stavu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:09
    Lukáš Endál se opět projel podél pravého mantinelu Kalich Areny! Skoro pod pravým úhlem pak vyslal kolmici na Tomáše Krále. Ten se ale dokázal ideálně postavit a puk tělem vyrazit.
     
    18:44
    Hosté v plném počtu.
     
    18:09
    Dlouhá litoměřická souhra od vlastní branky pohořela na souboji Tomáše Svobody s jedním z porubských bránících hráčů. Stadion tak na malý moment přišel o kotouč. Celkem rychle se ale k němu dokázal vrátit.
     
    17:29
    Domácí ale záhy obsadili pozice v útočném pásmu, kde opět přihrávkami hledají ideální palebnou pozici.
     
    17:00
    Patrik Marcel poslal celkem slibnou přihrávku na Martina Procházku k levému mantinelu. Procházka byl ale o malý kousek rychlejší, než bylo žádoucí, kvůli čemuž se ocitl v postavení mimo hru.
     
    16:44
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Daniel Häring – 2 min., sekání).
     
    16:16
    Lukáš Endál od modré poslal kotouč podél mantinelu do útočného pásma. V něm byl ale jako první u puku Ondřej Baláž, který neváhal ani chvíli a poslal svůj tým do protiakce.
     
    15:09
    Jiří Háva se vrátil k vlastní brance pro volný kotouč a rozehrál tak další akci svého týmu. Zakončil se jal Matěj Beran, přes dva hráče Poruby ale nedokázal nasměrovat puk směrem k Foltánovi.
     
    14:29
    Porubě se povedlo vyhrát dlouhý souboj o kotouč. Díky tomu vystartoval Lukáš Endál podél levého mantinelu a zamířil na opačný konec ledové plochy. K zakončení se ale dostal Lukáš Klíma, jehož střelu z mezikruží Král pohotově zneškodnil.
     
    13:38
    David Jindra na modré čáře nepřešel přes Tomáše Voráčka. Poruba se tak drží celkem blízko branky Krále.
     
    12:48
    Hosté v plném počtu.
     
    12:44
    Domácí si stále přihrávají na levé polovině útočného pásma. Zároveň ale nemohou najít ani milimetr volného prostoru ke střele.
     
    11:52
    Dlouhá litoměřická souhra vyústila v střelu z levého kruhu v podání Tomáše Svobody. Kališnický forvard ovšem pouze nastřelil tyč, od které se to odrazilo do volného prostoru. I celá polovina Foltánovy klece nebyla nijak hlídaná, chyběl ale litoměřický hráč na dorážku.
     
    10:50
    Toraxu se povedlo hned na počátku přesilovky vyhodit kotouč k Tomášovi Královi. Z těchto prostor se domácím nedaří dostat, na přechodu do útočného pásma je soupeř zvládne obrat o puk.
     
    10:48
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Markus Korkiakoski – 2 min., podrážení).
     
    09:31
    Patrik Miškář nedostihl kotouč, který k němu letěl z levé strany. Musel si ho tak znovu vybojovat u mantinelu. To se podařilo a Litoměřičtí se stále drží před Foltánem.
     
    08:47
    V útočném pásmu ale domácí po chvilce přišli o puk a je to naopak Poruba, která se v klidu, bez jakéhokoliv soupeřova ataku, zformovala a následně vydala před Krále.
     
    08:03
    Jan Výtisk zvládl úspěšně souboj dvou veteránů proti Lukáši Endálovi a Stadion se tak od vlastní branky vydal na další útočnou výpravu.
     
    07:13
    Frederik Foltán okusil projektil Jana Výtiska. Puk se mu povedlo betony vyrazit, avšak přímo k Patriku Miškářovi, který pokračoval v hrozbě vůči porubské kleci.
     
    06:24
    Jiří Háva dlouho vyčkával na situaci, kdy bude mít komu nahrát. Nakonec si pro puk sjel David Jindra, který odstartoval rychlou akci Stadionu se zakončením z pravého kruhu v podání Jakuba Konečného. Ten ale v letu upadl a puk tak netrefil příliš razantně. Foltán ho posléze celkem snadno pokryl.
     
    05:26
    Z levého kruhu nasměroval kotouč na branku Foltána Jakub Konečný. Trefil ovšem pouze prvního bránícího hráče Poruby. I tak se ale Stadion drží v útoku.
     
    04:28
    Petru Stloukalovi se povedlo vyvézt puk podél mantinelu do útočného pásma. Série přihrávek mezi ním, Korkiakoskim a Voráčkem ale ke střele na Krále nevedla, naopak domácí vyjeli s pukem na opačný konec ledové plochy. Leč, zastavil je ofsajd.
     
    03:14
    Porubští celkem v poklidu rozehrávali zpoza vlastní branky. Tedy až do chvíle, kdy se kotouč dostal mna hůl Matěje Berana. Ten z mezikruží posunul doleva na Patrika Miškáře, jehož dělovku z kruhu Foltán vyrazil betony.
     
    02:27
    Po buly před Králem vystartovali kališníci na opačný konec ledové plochy. V prostoru u svatyně Frederika Foltána ale střelu vykřesat nedokázali.
     
    01:53
    Adam Raška krouží za brankou Tomáše Krále. Stíhá ho ale dvojice obránců domácího celku a kvůli tomu ani nemůže kotouč vyhodit ven z obranného pásma.
     
    01:05
    Přihrávka doprava od Martina Procházky na Lukáše Válka nepomohla Válkovi k vystřelení. Naopak, puk si nedokázal udržet na holi a po chvilkovém boji zamířila Poruba ke Královi.
     
    00:13
    První nájezd Poruby na branku. Po pravém křídle se vyřítil Dušan Žovinec, který následně z kruhu vypálil. Tomáš Král puk zvládl vyrazit svými betony.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Válek, M. Kadlec – Konečný, Urban, Jánský – Jindra, Berka, P. Svoboda.

    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Muštukovs) – T. Voráček, Žovinec, Szathmáry, Kozák (A), Urbanec, Pastor – Sikora (C), Hudeček, Pořízek – Korkiakoski, T. Jáchym, Stloukal – Klíma, (1994) Raška, Endál – Hotěk, Toman, Brodek – Häring.

    Rozhodčí: Souček, Čáp – Štofa, Beneš.
     
    Předchozí vzájemné utkání:

    29. 11. 2020, 11. kolo: HC RT TORAX Poruba 2011 – HC Stadion Litoměřice 2:5
    Branky a nahrávky:
    12. Endál (Hudeček, Sikora), 15. Pořízek – 13. M. Beran (Procházka, J. Holý), 32. M. Beran (Přikryl), 38. Miškář (M. Beran), 53. Marcel (Jícha, Teplý), 57. Jícha (Jebavý, Výtisk).
    Vyloučení: 8:9. Využití: 1:2.
    Střely na branku: 33:27. Vhazování: 28:27.
    Po třetinách: 2:1, 0:2, 0:2.

    Sestava Poruby: Muštukovs – Teper, Žovinec, Kozák (A), Szathmáry, T. Voráček, Urbanec, Pastor (A) – J. Káňa, T. Jáchym, Endál (C) – Sikora, Hudeček, Korkiakoski – Toman, Kanko, Pořízek – Špaček, M. Hlinka, Žolobov.

    Sestava Litoměřic: T. Král – Marcel, Krutil, Výtisk (C), Poizl, Jebavý (A), J. Holý, Baláž – M. Beran (A), Jícha, Procházka – Teplý, Miškář, Jánský – Lang, Pytlík, P. Novák – Toman, Přikryl, Koffer.
     
    Nejproduktivnějším hráčem ostravského týmu je Markus Korkiakoski s 32 kanadskými body. Ty rozdělil mezi dvanáct vstřelených gólů a dvacet nahrávek. V počtu střeleckých tref ho ovšem dostihl Lukáš Endál, naopak v počtu asistencí ho stíhá Tomáš Jáchym s devatenácti nahrávkami. Brankoviště Ostravanů pak zpravidla hájí Ervins Muštukovs, který ho hájil v 24 zápasech, a to s úspěšností 91,49 %. Dvojkou je Frederik Foltán, na něj připadlo sedm zápasů s úspěšností 92,25 %.
     
    Poruba takovou formu jako Stadion nemá. Z pětice odehraných zápasů před reprezentační přestávkou ztratila tři klání, jen dvakrát dokázala zvítězit. Porubští nedokázali vyzrát především na týmy z vyšších pater tabulky, doma podlehli lídrovi tabulky z Vrchlabí, o zápas později pak venku druhému Kladnu. Třetí souboj proti týmům z nejlepší čtyřky už ale Porubě vyšel, neboť dokázala porazit Přerov. Pak ovšem následovala ledová sprcha v podobě venkovní prohry se Vsetínem. V posledním utkání ovšem zvládli vysokou přestřelku s Havířovem poměrem 6:5. RT Torax je tak v současné době na pátém místě, přičemž na čtvrtý Přerov ztrácí pouhý bod, na úplné čelo tabulky, které v tuto chvíli patří Vrchlabí, pak jen dva body.
     
    Lídrem bodování Stadionu je Matěj Beran, který je zároveň i lídrem bodování celé Chance ligy. Na svém kontě má dosud čtyřicet kanadských bodů, rozdělených mezi třináct gólů a 27 gólových tref. Stíhá ho ovšem Patrik Miškář, který má pouze o tři kanadské body méně. Jeho sedmnáct gólů ho pasovalo do pozice nejlepšího střelce Litoměřic, navíc je doplnil dvaceti nahrávkami. Gólmanskou jedničkou Stadion je Tomáš Král s odchytanými 22 zápasy a úspěšností 89,46 %. Sekunduje mu Adam Beran, který se do branky postavil v sedmi kláních a jeho úspěšnost se vyhoupla na 89,74 %.
     
    Litoměřičtí byli před reprezentační přestávkou jedním z nejúspěšnějších týmů. V posledních pěti kláních totiž neztratili ani bod. Zprvu se jim podařilo v domácí Kalich Areně porazit Kadaň, Frýdek-Místek a Havířov. Následně se vydali na dvouzápasovou venkovní sérii, a to do Kolína a na Slavii. Oba týmy dokázali shodně porazit 4:2. Díky tomu se v tabulce dostali na osmou příčku se získanými 44 body.
     
    Zdravím vás u 28. kola hokejové Chance ligy. Proti sobě nastoupí týmy, které mají o co bojovat. Zatímco domácí HC Stadion Litoměřice bojuje o udržení v nejlepší dvanáctce, což se mu zatím daří, tak hosté HC RT TORAX Poruba 2011 se snaží získat pozici mezi nejlepšími čtyřmi týmy pro přímý postup do play-off.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 27. P. Svoboda (Konečný, Berka), 42. Procházka (Miškář, M. Beran), 59. M. Kadlec (Válek, J. Holý)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Válek, M. Kadlec – Konečný, Urban, Jánský – Jindra, Berka, P. Svoboda.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Muštukovs) – T. Voráček, Žovinec, Szathmáry, Kozák (A), Urbanec, Pastor – Sikora (C), Hudeček, Pořízek – Korkiakoski, T. Jáchym, Stloukal – Klíma, Raška, Endál – Hotěk, Toman, Brodek – Häring.

    Rozhodčí: Souček, Čáp – Štofa, Beneš
    bahis siteleri