Přerov – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Litoměřice – Poruba 2011 3:0 (kon.)
Havířov – Jihlava 3:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 3:0 (kon.) | Kolín – Slavia 2:5 (kon.)
Kladno – Prostějov 4:2 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Sokolov – Kadaň 10:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 17.02.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Martin KADLEC - 3:0
     
    58:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Prázdná branka Poruby dobyta! Od modré čáry našel volnou přímku mezi tři tyče MARTIN KADLEC, díky čemuž pojistil vedení svého týmu. Asistence: Lukáš Válek a Jan Holý.
     
    57:49
    Poruba pokračuje bez gólmana!
     
    57:11
    Lukáš Endál po pravé straně prokličkoval mezi dvěma hráči domácího týmu a z těsné blízkosti se pokusil překonat Krále. Gólman Litoměřic ale prostor u své levé tyče uzamkl a nic nepropustil.
     
    51:02
    Po rychlém brejku Poruby vypálil od modré Dušan Žovinec. Jeho střelu ale Král zvládl vyrazit. Kotouč se do branky ještě pokusil dorazit Markus Korkiakoski, jehož ovšem zvládli od puku odstavit obránci domácího týmu.
     
    48:44
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Lukáš Endál – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:19
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Baláž – 2 min., podrážení).
    41:32 Martin PROCHÁZKA - 2:0
     
    41:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion navyšuje vedení! Patrik Miškář našel nahrávkou přes kruhy MARTINA PROCHÁZKU, který nelenil a naprosto přesně procedil kotouč pod betony Frederika Foltána. Asistence: Patrik Miškář a Matěj Beran.
     
    36:20
    Povedená křižná souhra hráčů Poruby napříč celou ledovou plochou! Z hranice brankoviště se do přesného zakončení dostal Šimon Szathmáry, proti jehož šanci se ale Král blýskl povedeným zákrokem a udržel tak vedení svého týmu.
     
    30:20
    Tlak Poruby graduje! Velkou šanci měl při svém zakončení Dušan Žovinec, který z levé strany rozvlnil boční síť Královy svatyně. Poruba se navíc stále drží celkem blízko před litoměřickým gólmanem.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Beran – 2 min., sekání).
     
    28:13
    Martin Procházka se statečně držel v prostoru za brankou Foltána, načež se dostal k hranici kruhu, odkud vystřelil. Foltán ale dokázal puk včas vyrazit. Kotouč se za jeho záda ještě pokusil umístit Jan Výtisk, jemuž ale cestu zblokoval Lukáš Endál.
    26:36 Přemysl SVOBODA - 1:0
     
    26:36
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krásný nájezd Litoměřických přinesl první branku! Do levého kruhu se dostal Jakub Konečný, který v opačném kruhu našel PŘEMYSLA SVOBODU, tomu se precizně povedlo umístit kotouč pod horní tyč porubské svatyně. Asistence: Jakub Konečný a Marek Berka.
     
    23:09
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jiří Brodek – 2 min., faul kolenem).
     
    22:06
    Peter Jánský našel krásnou kolmicí Vladimíra Kremláčka, který byl sice trochu překvapen z toho, jaké pokračování Jánský zvolil, rychle se ale rozkoukal a vypálil na Foltána. Ten ovšem zvládl hokejkou srazit kotouč, přičemž ještě navíc trefil Jakuba Konečného.
     
    19:09
    Lukáš Endál se opět projel podél pravého mantinelu Kalich Areny! Skoro pod pravým úhlem pak vyslal kolmici na Tomáše Krále. Ten se ale dokázal ideálně postavit a puk tělem vyrazit.
     
    16:44
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Daniel Häring – 2 min., sekání).
     
    11:52
    Dlouhá litoměřická souhra vyústila v střelu z levého kruhu v podání Tomáše Svobody. Kališnický forvard ovšem pouze nastřelil tyč, od které se to odrazilo do volného prostoru. I celá polovina Foltánovy klece nebyla nijak hlídaná, chyběl ale litoměřický hráč na dorážku.
     
    10:48
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Markus Korkiakoski – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 27. P. Svoboda (Konečný, Berka), 42. Procházka (Miškář, M. Beran), 59. M. Kadlec (Válek, J. Holý)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Válek, M. Kadlec – Konečný, Urban, Jánský – Jindra, Berka, P. Svoboda.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Muštukovs) – T. Voráček, Žovinec, Szathmáry, Kozák (A), Urbanec, Pastor – Sikora (C), Hudeček, Pořízek – Korkiakoski, T. Jáchym, Stloukal – Klíma, Raška, Endál – Hotěk, Toman, Brodek – Häring.

    Rozhodčí: Souček, Čáp – Štofa, Beneš
    bahis siteleri