NY Rangers – New Jersey 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 0:3 (kon.)
Vegas – Colorado 2:3 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 4:0 (kon.) | Carolina – Florida 3:4 (po pr.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Florida Panthers
Středa 17.02.2021, 23:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Partner:
    62:29 Jonathan HUBERDEAU - 3:4
     
    62:29
    Florida právě vstřelila branku!
    V přímém souboji o první místo v Centrální divizi vítězí hostující Florida! Gardinerovu přihrávku na Trochecka vystihl vracející se Barkov, který pohotově vyslal do samostatného úniku JONATHANA HUBERDEAUA. Ten vsadil na forhendový blafák a s přehledem zasunul puk za brankáře Nedeljkovice. Asistence: Aleksander Barkov.
    53:39 Vincent TROCHECK - 3:3
     
    53:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vedení Floridy trvalo jen několik málo vteřin! Staal fotbalově vyhrál vhazování na modrou čáru, u které došlo k předávce Hamiltona na Svečnikova. Jeho přihrávka šla na VINCENTA TROCHECKA a ten z prostoru vedle branky fantasticky ztečoval puk mimo dosah Driedgera. Asistence: Andrej Svečnikov, Dougie Hamilton.
    52:06 Juho LAMMIKKO - 2:3
     
    52:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Další střela z úhlu už končí v domácí síti! Svůj první gól ve svém osmačtyřicátém zápase v NHL dává finský útočník JUHO LAMMIKKO, který se prodral po pravém křídle až do bekhendového zakončení, které Nedeljkovicovi propadlo u levé tyče až za brankovou čáru. Asistence: Ryan Lomberg.
    43:11 Alexander WENNBERG - 2:2
     
    43:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno na 2:2! Fantasticky to nyní udělal Jonathan Huberdeau, který se po rychlém přechodu středního pásma blýskl nádhernou přihrávkou z otočky na ALEXE WENNBERGA. Toho neuhlídal Skjei a pohromě nezabránil ani Nedeljkovic, který se neměl šanci přesunout. Asistence: Jonathan Huberdeau, Patric Hörnqvist.
    30:52 Jonathan HUBERDEAU - 2:1
     
    30:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Jednoduchá hostující akce končí přesilovkovým gólem na 1:2! Keith Yandle prokázal dobrý přehled při rozehrávce z hloubi obranného pásma. JONATHAN HUBERDEAU od něj dostal puk do jízdy a z levého kruhu tak mohl trefit vzdálenější horní růžek. Asistence: Keith Yandle, Chris Driedger.
    18:50 Sebastian AHO - 2:0
     
    18:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Na devatenáctou minutu zápasu dnes nebudou Panteři vzpomínat v dobrém, protože v ní inkasují už podruhé v rozmezí pár vteřin. McGinn zahrál u mantinelu směrem na modrou čáru, od které nahodil Pesce a SEBASTIAN AHO ideálně protečoval kotouč za záda Driedgera. Asistence: Brett Pesce, Brock McGinn.
    18:28 Jordan STAAL - 1:0
     
    18:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    V závěru prvního dějství se Hurricanes radují z vedoucí trefy! Podepsal se pod ní také Ekblad, který nepřesně přihrál v obranném pásmu. Tam se kotouče zmocnil Foegele, který ho posunul na JORDANA STAALA a domácí kapitán fantasticky vymetl růžek v horním rohu brány. Asistence. Warren Foegele.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 19. J. Staal (Foegele), 19. Aho (Pesce, B. McGinn), 54. Trocheck (Svečnikov, D. Hamilton) – 31. Huberdeau (Yandle, Driedger), 44. Wennberg (Huberdeau, Hörnqvist), 53. Lammikko (Lomberg), 63. Huberdeau (Barkov)


    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Gardiner, Bean, Skjei – T. Teräväinen, Aho, B. McGinn – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Foegele, J. Staal (C), Svečnikov – Fast, Paquette, Martinook (A).
    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Yandle, Strälman, Forsling – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Hörnqvist, Wennberg, Huberdeau (A) – Tippett, Luostarinen, Vatrano – Connolly, Lammikko, Lomberg.

    Rozhodčí: Luxmore, Brenk – Toomey, Kovachik
    bahis siteleri