NY Rangers – New Jersey 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 0:3 (kon.)
Vegas – Colorado 2:3 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 4:0 (kon.) | Carolina – Florida 3:4 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
New York Islanders
Středa 17.02.2021, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Anders LEE - 0:3
     
    59:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    A tak se zvukem sirény zatloukl třetí hřebíček do rakve Buffala ANDERS LEE. Asistence: Josh Bailey a Jean-Gabriel Pageau.
     
    59:03
    Jack Eichel málem zažehnal jiskřičku naděje! Domácí hráč se probojoval ke střele z úhlu, která rozvlnila síť. Bohužel pro Buffalo jen boční.
     
    57:45
    Není na co čekat. Carter Hutton je venku z branky a Sabres hrají vabank.
     
    53:18
    Zatímco v posledních minutách byl středem pozornosti Ilja Sorokin, teď dal o sobě vědět Carter Hutton. Domácí gólman totiž vychytal Jean-Gabriela Pageaua, který na něj uháněl při vlastním oslabení.
     
    53:01
    Zdálo se, že kouzlo ruského brankáře už pominulo, ale nakonec tomu tak není! Gólu, který vstřelil Victor Olofsson, totiž předcházel ofsajd.
     
    52:24
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Adam Pelech – 2 min., sekání).
     
    50:33
    Jenže to se nedaří a Buffalo je při honbě za kontaktním gólem čím dál hladovější. Do vyložené šance se před brankovištěm dostal Sam Reinhart, jenže v bráně Islanders opět stála zeď jménem Ilja Sorokin, který chytá neuvěřitelně.
     
    48:29
    Ilja Sorokin teď drží New York nad vodou! Ruský gólman přivedl k šílenství další dva hráče. Tím prvním byl Kyle Okposo, jemuž se nepovedlo tečovat puk do Sorokinova protipohybu, a druhým Rasmus Asplund, jenž neuspěl zblízka bekhendem.
     
    47:50
    Victor Olofsson byl velice blízko návratu Buffala zpět do hry! Mezi kruhy totiž předstihl Anderse Leeho a zápěstím poslal puk do pravé části branky. Ilja Sorokin se vyznamenal zákrokem lapačkou!
     
    28:00
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Taylor Hall – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:21
    Ve snaze snížit ujel defenzivě Islanders Taylor Hall. Na Sorokina vytáhl bekhendový blafák, ale ten ruský gólman zneškodnil.
    11:58 Jean-Gabriel PAGEAU - 0:2
     
    11:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesnou mušku měl naopak JEAN-GABRIEL PAGEAU! Pulock ho dlouhou přihrávkou z vlastního pásma poslal po křídle a povedená střela zápěstím se odrazila o horní tyč do sítě. Lépe to opravdu trefit nešlo. Asistence: Ryan Pulock a Nick Leddy.
     
    08:15
    Domácí zahrozili i v přesilové hře! Přihrávku na pravý kruh dostal Victor Olofsson a okamžitě pálil na přední tyč. K té se Ilja Sorokin stihl přesunout včas, přičemž puk vykopával betonem.
     
    07:32
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Adam Pelech – 2 min., držení).
     
    07:28
    Rasmus Dahlin (Buffalo) ve velké šanci na vyrovnání trefil zblízka pouze tyč!
     
    04:58
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Riley Sheahan – 2 min., podrážení).
    04:42 Anders LEE - 0:1
     
    04:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    V KeyBank Center otevírají skóre hosté! Dobson nahrál do druhé vlny najíždějícímu spoluhráči a ANDERS LEE svou střelu z první poslal za záda přesunujícího se brankáře. Asistence: Noah Dobson a Josh Bailey.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 5. Lee (Dobson, Jo. Bailey), 12. Pageau (Pulock, Leddy), 60. Lee (Jo. Bailey, Pageau)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Dahlin, C. Miller, McCabe, Jokiharju, Montour, Borgen – Skinner, Eichel (C), Olofsson – Hall, E. Staal, S. Reinhart (A) – Rieder, Eakin, Okposo (A) – T. Thompson, Sheahan, Asplund.
    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pelech, Pulock, Leddy, Mayfield, A. Greene, Dobson – Lee (C), Barzal, Jo. Bailey (A) – Beauvillier, B. Nelson, Eberle – Dal Colle, Pageau, Komarov – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).

    Rozhodčí: St. Pierre, Hanson – Berg, Syvret
    bahis siteleri