NY Rangers – New Jersey 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 0:3 (kon.)
Vegas – Colorado 2:3 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 4:0 (kon.) | Carolina – Florida 3:4 (po pr.)
konec
New York Rangers
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
New Jersey Devils
Středa 17.02.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Michail MALCEV - 2:5
     
    59:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Kotouč se ve středním pásmu dostal z hole Palmierihok MICHAILU MALCEVOVI, který trefil odkrytou bránu soupeře. Asistence: Kyle Palmieri.
    54:11 Nick MERKLEY - 2:4
     
    54:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté korunují svůj tlak dalším gólem! Janne Kuokkanen vybruslil zpoza brány a našel mezi kruhy stojícího NICKA MERKLEYHO, který ránou z první poslal kotouč přesně k zadní tyči. Asistence: Janne Kuokkanen.
    50:43 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:3
     
    50:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jdou potřetí v zápase do vedení! P. K. Subban jednoduše nahodil kotouč směrem na bránu a mezi kruhy jej dokázal tečovat JEGOR ŠARANGOVIČ Kus černé gumy těsně přeletěl pravý beton Šesťorkina a dostal se za brankovou čáru. Asistence: P. K. Subban a Jesper Bratt.
    39:27 Pavel BUČNĚVIČ - 2:2
     
    39:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté vyrovnávají! Chris Kreider udělal v útočném pásmu otočku a našel dobře najetého PAVLA BUČNĚVIČE, který si kotouč přikopl a následně jej poslal k zadní tyči svatyně Blackwooda. Asistence: Chris Kreider a Jacob Trouba
    37:14 Will BUTCHER - 1:2
     
    37:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté si berou své vedení zpět! WILL BUTCHER si vybruslil zpoza brány do ostrého úhlu, ze kterého nahodil kotouč na bránu a ten si cestu do ní našel odrazem od nohy Jacoba Trouby. Asistence: Nick Merkley a Janne Kuokkanen.
    31:32 Colin BLACKWELL - 1:1
     
    31:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté vyrovnávají skóre! Brett Howden získal dobrým napadáním kotouč, podržel jej a následně našel zadovkou dobře najetého COLINA BLACKWELLA, který vypálil velmi přesně, když kotouč se do brány dostal odrazem o tyč. Asistence: Brett Howden.
    27:37 Pavel ZACHA - 0:1
     
    27:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jsou v přesilovce do vedení! Damon Severson si vyměnil několikrát kotouč s PAVLEM ZACHOU, který vypálil velmi tvrdě a také přesně. Kotouč skončil až za zády Igora Šesťorkina, když mu kus černé gumy proletěl nad jeho ramenem. Asistence: Damon Severson a Janne Kuokkanen

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 32. Blackwell (B. Howden), 40. Bučněvič (Kreider, Trouba) – 28. Zacha (Severson, Kuokkanen), 38. Butcher (N. Merkley, Kuokkanen), 51. Šarangovič (P. K. Subban, Bratt), 55. N. Merkley (Kuokkanen), 60. M. Malcev (Palmieri)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – R. Lindgren, Fox, Br. Smith, Trouba (A), Hájek, Bitetto – Kreider (A), Zibanejad (A), Blackwell – Lafreniere, R. Strome, Kakko – Di Giuseppe, B. Howden, Bučněvič – Lemieux, Rooney, J. Gauthier.
    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – R. Murray, P. K. Subban (A), T. Smith, Severson (A), Butcher, C. Carrick – A. Johnsson, J. Hughes, Bratt – M. Malcev, Šarangovič, Palmieri – Wood, M. McLeod, Bastian – Kuokkanen, Zacha, N. Merkley.

    Rozhodčí: Rank, Morton – Fournier, MacPherson
    thejrc.org