Juventus – Crotone 3:0 (kon.)
konec
Juventus FC
3:0 (2:0)
FC Crotone
Pondělí 22.02.2021, 20:45 • Allianz Stadium • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím favorizovaného Juventusu, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 3:0. I druhý poločas byl jednoznačně v režii domácího celku, který si připsal několik dalších vyložených šancí, avšak se ujala pouze ta z kopačky Westona McKennieho. Brankář Cordaz měl plné ruce a nohy práce, nakonec svému celku zajistil relativně přijatelnou porážku poměrem 0:3. Crotone bylo v tomto duelu směrem dopředu hodně bezradné, za celý zápas si totiž nevypracovalo ani jednu vyloženou šanci. (22:38:39)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 12:11. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 19:7.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    V závěru zápasu je tu ještě jedna žlutá karta. Příliš pozdě šel do souboje o míč domácí Frabotta, který u postranní lajny pořádně přišlápl protihráče.
     
    90+1
    Hostující Simy si dokázal najít padající centr, po kterém se dokonce dostal k hlavičce, kterou ovšem poslal přímo do rukavic brankáře Buffona.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Crotone se stále nedostalo do žádné šance, nyní bude ale čelit standardní situaci.
     
    88
    Pokračovalo se rozehrávkou od domácí branky, při které se Ronaldovi povedlo šikovně prodloužit míč na Moratu.
     
    86
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Aléx Sandro, přichází Gianluca Frabotta.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Federico Chiesa, přichází Alessandro Di Pardo.
     
    85
    Buffon dalším nepovedeným odkopem našel pouze protihráče, který to poté zkoušel z velké vzdálenosti. Rána putovala vedle, žádná práce pro brankáře.
     
    84
    Ronaldo si tentokráte seběhl na nahrávku od Moraty, načež si udělal prostor k zakončení. Jednalo se o další ofsajd, přesto zakončení zablokoval protihráč.
     
    83
    Buffon to v tomto případě zkoušel odkopem na opačnou polovinu, kde se Sandro nedokázal dostat za záda protihráče. Bude z toho aut pro obránce Pereiru.
     
    81
    Sudí nařídil penaltu za zákrok na Chiesu, jenomže pokutový kop to přesto nebude. Jednalo se totiž o ofsajd domácích, Ronaldo tak hattricku zase unikl.
     
    80
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Poslední minuty jsou jednoznačně v režii Juventusu, který je i nadále směrem dopředu nebezpečný.
     
    79
    Ve středu hrací plochy se do menších problémů dostal hostující Vulić, kterému se nakonec nepovedlo rozehrát vůbec přesně a nahrávku přečetl protihráč.
     
    78
    Morata se po svém příchodu na hrací plochu ihned mohl zapsat mezi střelce. Jeho technická rána ovšem putovala vedle, proto Cordaz nemusel zasahovat.
     
    77
    Ronaldovi nevyšel krok, proto se do šance nemohl dostat. Cordaz přesto musel zasahovat, jednalo se o velice složitý zákrok, kterým podržel Crotone.
     
    76
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dejan Kulusevski, přichází Álvaro Morata.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Aaron Ramsey, přichází Federico Bernardeschi.
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Samuel Di Carmine, přichází Emmanuel Rivière.
     
    75
    De Ligt raději do kombinace zapojil také brankáře Buffona, který naopak počkal na podporu od obránce Danila. Crotone se nyní rozhodlo o aktivní napadání.

    David Suchý

    Branky: 39. Ronaldo (Sandro), 45+1. Ronaldo (Ramsey), 66. McKennie

    Karty:   21. Ramsey (JUV), 50. Danilo (JUV), 90+1. Frabotta (JUV) – 53. Marrone (COE)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 12:11. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 19:7.
    Juventus FC: Buffon (C) – Danilo, Demiral, de Ligt, Sandro (86. Frabotta) – Chiesa (86. Di Pardo), Bentancur (70. Fagioli), Ramsey (76. Bernardeschi), McKennie – Kulusevski (76. Morata), Ronaldo.
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Morata, Frabotta, Bernardeschi, Fagioli, D. Peeters, Dragusin, Di Pardo.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Magallán, Golemić, Luperto (46. Marrone) – P. Pereira, S. Molina (72. Zanellato), Messias, Vulić, Reca (67. Rispoli) – Di Carmine (76. Rivière), Únás (72. Nwankwo).
    Náhradníci: Festa, Crespi – Cigarini, Dragus, Henrique, Marrone, Rispoli, Nwankwo, Petriccione, Zanellato, D'Aprile, Rivière.

    Rozhodčí: Marini – De Meo, Fiore
    bahis siteleri