Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Litvínov – K. Vary 3:2 (po pr.) | Sparta – Pardubice 5:4 (1:0 po s.n.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (po pr.) | Plzeň – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Vítkovice 0:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
5:4 (0:2, 2:1, 2:1 - 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 07.02.2021, 16:30Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Krásné nedělní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny hokejové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na páteční den dopřát trochu toho nejlepšího hokeje u nás. Od půl páté se totiž v plzeňské LOGSPEED CZ Arény hraje 44. kolo Tipsport Extraligy, ve kterém domácí HC Škoda Plzeň přivítá na svém ledě tým HC Madeta Motor České Budějovice.

    Plzeňská Škodovka zatím v probíhající sezóně odehrála celkem 41 utkání a se 74 body je aktuálně na páté příčce. Plzeň táhne i v letošní sezóně kapitán Milan Gulaš, který má na kontě již 47 bodů (14+33). Za příjemné překvapení sezóny se dá jistě považovat duo Filip Suchý a Petr Kodýtek, oba se shodně trefili již patnáctkrát a jsou nejlepšími střelci plzeňského mužstva. Naposledy sehrála parta Ladislava Čiháka utkání v pátek na domácím ledě proti Litvínovu a po divoké přestřelce vyhrála 5:4. V zápase vstřelil dvě branky Jakub Pour, který v roce 2021 procitl, v tomto roce vsítil již deset branek a aktuálně má nejlepší střeleckou formu z plzeňského týmu.

    České Budějovice, nováček nejvyšší soutěže, měl hodně špatný začátek letošní sezóny. Na první výhru čekal Motor dlouhých deset zápasů a poslední místo ligové tabulky neopustil do teď. Na předposlední Zlín ztrácí jihočeská družina sedm bodů a rozdíl mezi dnešními soupeři je propastných 45 bodů. Navíc velkým problém je ztráta kapitána Pavla Pýchy, který v pátek odehrál poslední zápas v letošní sezóně, čeká ho operace. Ačkoliv je Pýcha obráncem, tak vede kanadské bodování svého mužstva, o dva body zpět je forvard Zdeněk Doležal. Poslední zápas sehrála Madeta v nedalekých Karlových Varech a utkání nakonec skončilo velkým překvapením. Motor zvítězil celkem jednoznačně 6:1.

    Když přičteme do letošní sezóny ještě letní pohár, tak obě mužstva už se v aktuálním ročníku utkala již pětkrát. V prvním duelu v létě nejprve slavil Motor v poměru 4:2, nicméně odveta patřila Západočechům, kteří na svém ledě zvítězili 5:3, což na úkor Budějovic znamenal postup do dalšího kola. I v Tipsport Extralize jsou na tom indiáni lépe, doma napřed zvítězili 4:2 a z odvet na jihu vyválčila Plzeň čtyři body. V prvním zápasem Škodovka vyhrála 5:1, ve druhém případě prohrála 3:4 po prodloužení.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
    Trefí se nejlepší střelec Plzně i dnes?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Budík, Jiříček, Kvasnička, Stříteský – M. Lang, Kodýtek, Gulaš (C) – Suchý, P. Musil, Pour – Eberle, Kracík (A), Rob – Michnáč, Přikryl, Dočekal.

    Madeta Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Vydarený (C), Plášil, Lytvynov, Kubíček, Štencel, Slováček – Jonák, D. Voženílek, Holec – Karabáček, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Toman, Ville – M. Novák (A), Gilbert, Alderson.

    Rozhodčí: Kubičík, Vrba – Pešek, Rožánek.
     
    V sestavě Západočechů nechybí Albert Michnáč, který tak může trenéru Prospalovi ukázat co v něm opravdu je. K vidění bude i bratrský souboj Přikrylů, na domácí straně nechybí Filip, v kádru motoru hraje Roman.
     
    Obě mužstva už jsou na ledové ploše, zápas bude za necelé dvě minutky zahájen.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:34
    Indiáni vyhráli úvodní buly zápasu, následně půl minuty nepůjčili kotouč soupeři, výsledkem toho byla rána Milana Gulaše z otočky, Strmeň připraven.
     
    01:25
    První vážnější situace před hostujícím brankářem. Pavel Musil ve středním pásmu nabral větší rychlost, následně puk přiťukl do jízdy Suchému, kterému scházel ale větší klid v zakončení.
     
    02:25
    Domácí stále u kotouče, nyní přihrávka směřovala na modrou čáru, kde byl zaparkovaný Peter Čerešňák, tomu ovšem černý neposeda přeskočil hokejku.
     
    02:35
    Hlavní rozhodčí už vylučoval hostujícího Beránka za podrážení, nicméně Peter Čerešňák sportovně uznal, že se o faul nejednalo a pruhovaní trest odvolali. Hezké gesto fair-play.
     
    03:32
    Matěj Stříteský od pravého mantinelu nahazoval kotouč před branku, pohybovalo se tam několik jeho spoluhráčů, ale nikdo kotouč nezasáhl.
     
    04:04
    Jaroslav Kracík od zadního mantinelu přihrával na bližší tyč, čímž obehrál většinu protihráčů, následná střela Eberleho se ale k brance nedostala.
     
    05:16
    Hosté se snad poprvé dostali na pár vteřin do útočného pásma, leč nic velkého tam nevymysleli a tak hrát mohou opět indiáni.
     
    05:47
    Zakázané uvolnění Motoru a hra se opět vrátí před Strmeně, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    06:17
    Po přihrávce Gulaše se do zakončení dral mladý plzeňský útočník Martin Lang, ten si dovolil kličku na pravou stranu, ale následná střela skončila těsně vedle pravé tyče.
     
    07:04
    Od levého mantinelu si vybruslil na osu hřiště Zdeněk Doležal, jeho utajená střela přes obránce se ale až k Frodlovi nedostala.
     
    08:13
    Odražený puk od zadního mantinelu si našel Matěj Stříteský, ten se snažil okamžitě pálil, nicméně na poslední chvíli mu do střely vložil hůl jeden z hráčů Motoru a Strmeň zasahovat nemusel.
     
    08:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Celkem překvapivě jdou v Plzni do vedení České Budějovice. René Vydarený napřáhl krátce za modrou čárou a odražený puk do sítě napálil z mezikruží MATĚJ TOMAN. Asistence: René Vydarený, Gabin Ville.
    08:57 Matěj TOMAN - 0:1
     
    09:50
    Zakázané uvolnění domácího celku a vhazovat se bude před Frodlem.
     
    10:26
    Roman Přikryl z otočky nabídl kotouč Zdeňku Doležalovi, ten napřáhl z první a Frodl měl co dělat, aby k sobě sklepl včas betony.
     
    10:45
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Filip Suchý – 2 min., vysoká hůl).
     
    11:05
    Začátek hostující početní výhody ale patří domácím, Jakub Pour vybojoval kotouč za brankou Strmeně, následně ho předložil před branku Kodýtkovi a jelikož je malý, tak mohl pálit dvakrát, ale ani jeden jeho pokus v brance neskončil.
     
    11:56
    Až nyní se Budějovice usadili v útočném pásmu a David Gilbert nebezpečně tečoval puk na ose hřiště. Naštěstí pro Frodla kotouč skončil těsně vedle brány.
     
    12:32
    Plzeňští vyhodili kotouč z obranného pásma do ochranné sítě, nicméně po poradě rozhodčích padl verdikt, že puk byl ještě tečovaný a tak Plzeň do tří nepůjde.
     
    12:45
    Domácí v plném počtu.
     
    12:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté už vedou o dvě branky. Doležal od pravého mantinelu našel na kruhu volného Slováčka, jehož ránu Frodl vyrazil jen k volnému VÁCLAVU KARABÁČKOVI a hostující útočník už to měl následně jednoduché. Asistence: Ondřej Slováček, Zdeněk Doležal.
    12:57 Václav KARABÁČEK - 0:2
     
    14:01
    Domácí jsou obdrženými brankami celkem zaskočeni a z jejich hry se vytratila pomyslná lehkost.
     
    14:55
    A domácí brankář musel být opět v permanenci. Přikryl stejně jak pár minut zpátky z otočky našel volného Doležala, který vypálil ostře jen do připravené lapačky Frodla.
     
    15:30
    Luboš Rob nezpracoval ve středním pásmu přihrávku z vlastní poloviny a po zakázaném uvolnění se opět bude vhazovat před plzeňským brankářem.
     
    16:24
    Martin Dočekal se snažil ohrozit po delší době Strmeně, ale jeho střela byla sražená prvním hráčem do rohu ledové plochy.
     
    17:31
    Miroslav Holec si našel odražený puk u levé tyčky, naštěstí pro domácí se Frodl stačil včas přesunout a kotouč vyrazil.
     
    18:27
    Roman Přikryl si s kotoučem nabruslil do útočného pásma, hostující útočník jel vstříc své první brance v sezóně, ale jeho domněnky utnul u mantinelu obránce Čerešňák.
     
    19:01
    Začala poslední minuta první třetiny.
     
    19:21
    Martin Novák se dostal od zadního mantinelu až před Frodla, nicméně domácího brankáře nepřekonal. Lépe si následně nevedl ani od modré čáry Slováček, jehož rána těsně minula Frodlovu klec.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi prvních dvacet minut utkání a překvapivě po nich vedou hosté o dvě branky. Škodovka do zápasu vstoupila lépe, byla aktivní, leč jejich snaha brankou neskončila a tak si slovo vzali hosté. Nejprve puk do sítě dostal Matěj Toman a vzápětí Václav Karabáček. Plzeň má ještě dvě třetiny, aby se zápasem něco provedla.

    Střely na bránu: 7 – 14

    Druhá třetina začne přibližně v 17:18.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:46
    Na domácích je vidět, že o pauze nebyl klid v kabině. Rozhodně v tomto zápase ještě neřekli indiáni poslední slovo.
     
    21:42
    Ivan Lytvynov nahazoval od levého mantinelu puk na Frodla, ten vše kontroloval a betonem ho vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    22:10
    Rychlý protiútok táhl Jan Eberle, v útočném pásmu si všiml Kracíka na ose hřiště, nicméně ten zcela zbytečně místo střely chtěl ještě přihrávat a nadějná akce modrobílých zůstala nezakončena.
     
    23:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Albert Michnáč rozjel ve středním pásmu rychlou akci, následně Peter Čerešňák našel na pravé kruhu MARTINA DOČEKALA, který se prosadil parádní střelou pod horní tyčku. Asistence: Peter Čerešňák, Albert Michnáč.
    23:01 Martin DOČEKAL - 1:2
     
    24:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Karel Plášil od zadního mantinelu našel pouze hokejku PETRA KODÝTKA, ten zůstal mezi kruhy úplně volný a přesnou ranou srovnává stav. Bez asistence.
    24:18 Petr KODÝTEK - 2:2
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    25:20
    Hosté pod tlakem, dvě branky s nimi otřásli a nyní je to domácí Plzeň, která je lepší.
     
    25:46
    Lukáš Kaňak se v další dobré šanci snažil oslovit Jaroslava Kracíka, ten puk ovšem nezasáhl.
     
    26:23
    Luboš Robovi utekl puk do středního pásma, pískán je ofsajd. Plzeňský tlak se nyní pokusí otupit komerční přestávka.
     
    27:30
    Za další šancí se hnal Martin Lang, nicméně pískán je ofsajd a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    28:21
    Milan Gulaš bekhendem nahazoval puk na brankoviště, kde byl zaparkovaný Martin Lang, ten se k puku ale nedostal, na poslední chvíli zasáhl Strmeň svou hokejkou.
     
    29:49
    Hosté pod tlakem jen vyhazují kotouče ze své obranné třetiny, leč zakázané uvolnění se nepíská.
     
    30:17
    Zápas se nám přehoupl do druhé poloviny. Plzni se povedlo díky parádnímu startu druhé třetiny srovnat stav a nyní začínáme prakticky od znova.
     
    30:40
    Albert Michnáč se proti svému bývalému klubu opravdu snaží, nyní připravil puk Dočekalovi, který opět pokoušel své štěstí, ovšem nyní byla jeho rána sražená do ochranné sítě.
     
    31:48
    Martin Lang se hodně cpe do zakončení, nyní opět projevil svůj drajv, ale i tato rána byla sražená hostujícím obráncem nad branku.
     
    32:55
    Rána Davida Jíříčka bolestivě zasáhla Štencela do nohy, nicméně hostující hráč musel pokračovat ve hře, puk se následně odrazil přímo proti hokejce Jakuba Poura, jehož dělovka mířila jen doprostřed brány.
     
    33:20
    Parádní akce na obou stranách. Na straně Motoru se sám proti Frodlovi hnal Vít Jonák, tomu ovšem zakončení znemožnil tygřím skokem Filip Suchý, na druhé straně jel ze strany sám Jakub Pour, ten mířil mezi betony, nicméně nabídnutou mezeru plzeňský útočník netrefil.
     
    34:51
    Čerešňák se snažil bekhendem oslovit vepředu Filipa Přikryla, leč jeho nepřesná přihrávka končí zakázaným uvolněním.
     
    36:23
    Další velká šance plzeňského mužstva. Vojtěch Budík parádně zavezl kotouč, poté se rozhlédl a předal kotouč na druhou vlnu, kde byl rozjetý Milan Gulaš, ten ovšem Strmeně nepřekonal.
     
    37:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Filip Suchý – 2 min., sekání).
     
    37:30
    Při vlastním oslabení se hnal do šance dnes agilní Martin Dočekal, z levé strany mířil na vzdálenější tyč, trefil ovšem jen beton hostujícího brankáře.
     
    38:17
    Zdeněk Doležal si na modré čáře obhodil plzeňského obránce, poté se snažil trefil vzdálenější roh Frodlovy brány, ale prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil.
     
    38:45
    A další rána Doležala, tentokrát už musel Frodl zasahovat.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:13
    Domácí v plném počtu.
     
    39:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté si před koncem prostředního dějství berou zpět ztracené vedení. Václav Karabáček nejprve Frodla nepřekonal, nicméně DANIEL VOŽENÍLEK měl poté více štěstí a skrz domácího brankáře procedil puk do sítě. Asistence: Václav Karabáček.
    39:31 Daniel VOŽENÍLEK - 2:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou dvě třetiny hry a hosté stále vedou, leč nyní už jen o jednu branku. Domácím se zkraje druhé třetiny povedlo bleskově srovnat, trefili se Dočekal a Kodýtek. Nicméně poslední slovo měli hosté, kteří v poslední minutě dokázali dostat kotouč za Frodla. Ve třetí třetině tak jistě čeká ještě zajímavá podívaná.

    Střely na bránu: 21 – 24

    Poslední třetina začne přibližně v 18:09.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:51
    Zakázané uvolnění Motoru a hra se přesune před hostujícího gólmana.
     
    41:18
    Na druhé se pokoušel někoho najít Roman Přikryl, leč neúspěšně. Domácí poté vyhodili stejně jak před chvilkou hosté na zakázané uvolnění.
     
    41:58
    David Gilbert se z čista jasna zjevil sám mezi kruhy, Frodla se pokusil překvapit bekhendem, domácí brankář na své místě.
     
    42:35
    Hra se na začátku poslední třetiny hodně kouskuje, nyní je odpískána přihrávka rukou.
     
    43:06
    Martin Dočekal před brankářem šikovně tečoval kotouč, ale ne tak šikovně, aby skončila za zády Strmeně.
     
    44:58
    Šance na vyrovnání. David Jiříček předložil skvělý pas na Petr Kodýtka, plzeňský hráč se snažil přehodit beton brankáře, leč to se mu nepovedlo.
     
    45:59
    Nebezpečí i na druhé straně, Matěj Toman se pokoušel puk trefil ze vzduchu, což se mu i povedlo, ale rána nebyla tak razantní.
     
    46:54
    Peter Čerešňák chtěl zrychlit hru, viděl dobře rozjetého Milana Gulaše, leč přihrávka plzeňského obránce nebyla přesná a pískán je icing.
     
    46:58
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Lukáš Kaňák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    47:25
    Fantastická rána Zdeňka Doležala a ještě hezčí zákrok plzeňského brankáře.
     
    47:30
    Poté už se domácí osvobozují a šetří pár cenný vteřin.
     
    47:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět v Plzni vedou o dvě branky. Zdeněk Doležal napřáhl na modré čáře a jeho ránu na brankovišti dorazil opět ZDENĚK VOŽENÍLEK. Asistence: Zdeněk Doležal, Ondřej Slováček.
    47:49 Daniel VOŽENÍLEK - 2:4
     
    47:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň ovšem bleskově koriguje skóre a opět je to jen o jeden gól. Pavel Musil našel na pravé straně PETERA ČEREŠŇÁKA, plzeňský obránce udělal kličku brankáři a záhy puk zametl za brankovou čáru. Asistence: Pavel Musil, Lukáš Kaňák.
    47:59 Peter ČEREŠŇÁK - 3:4
     
    49:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Matěj Stříteský – 2 min., držení).
     
    49:58
    Zdeněk Doležal střílel ke vzdálenější tyči, jeho pokus Frodl vyrazil k Romanu Přikrylovi, ten ovšem ani z této dobré pozice svou první branku v sezóně nedává.
     
    50:46
    Hosté se nyní sami vyhnali z útočného pásma.
     
    51:13
    Domácí v plném počtu.
     
    51:50
    Milan Gulaš zkoušel střílet přes obránce, Strmeň si zákrokem nebyl jistý, ale přeci jen se mu podařilo puk vyrazit.
     
    52:23
    Po ofsajdu Motoru následuje komerční přestávka.
     
    52:35
    Matěj Stříteský nyní ošklivě narazil na mantinelu a plzeňskému obránci se vůbec nechce zpět na nohy. Nakonec jen za asistenci spoluhráčů se dostal na střídačku.
     
    53:12
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Brandon Alderson – 2 min., hákování).
     
    53:38
    Puk se nyní přívětivě odrazil na levou stranu, kde napřáhl až ke stropu haly Milan Gulaš, leč Strmeň předvedl parádní zákrok ramenem.
     
    54:17
    Plzni se nedaří přechod do útočného pásma, Motor dvakrát za sebou celkem jednoduše vyhodil kotouč.
     
    54:55
    Jeden z hostující hráčů neměl hokejku, domácího toho využít nedokázali, jelikož na modré čáře puk utekl Kaňákovi do středního pásma.
     
    55:12
    Hosté v plném počtu.
     
    55:46
    David Jiříček měl na hokejce vyrovnání, mladý obránce Škodovky mířil mezi betony, tam ale místo nebylo.
     
    56:48
    V další šanci pálil Gulaš s Kaňákem, ale Strmeň jejich pokusy buď viděl nebo kotouč vůbec k hostujícímu brankáři nedošel.
     
    57:20
    Puk mimo mantinely. Domácí trenér na to reaguje a bere si oddechový čas.
     
    57:37
    Frodl na střídačce, domácí to zkoušejí v šesti!
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:21
    Hosté se pokoušeli trefit prázdnou bránu, nepovedlo se a po zakázaném uvolnění se opět bude vhazovat před Strmeněm.
     
    58:41
    Po přihrávce Gulaše pálil z osy hřiště Kodýtek, ale branku netrefil.
     
    59:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! MILAN GULAŠ nejprve střílel zblízka na první tyč, což hostující brankář ještě vystihl, následně ale propustil utajenou střelu plzeňského kapitána po ledě. Asistence: Peter Čerešňák.
    59:42 Milan GULAŠ - 4:4
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut hry je za námi a my stále čekáme na vítěze. Blízko tomu byly České Budějovice, které opět ve třetím dějství vedly o dvě branky, ale Čerešňák bleskově korigoval a při hře bez brankáře srovnal odchovanec Motoru Milan Gulaš.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:32
    Zajímavá sitauce! Domácí branka byla posunutá, přesto hlavní rozhodčí nechal ve hře pokračovat, na druhé straně hledal Čerešňák Gulaše, leč ten se k puku nedostal.
     
    61:11
    René Vydarený ošklivě kolenem trefil Filipa Suchého a nyní musí být opravdu rád jen za dvě minuty.
     
    61:27
    Milan Gulaš z levého kruhu míjí branku.
     
    61:43
    Hosté vyhazují, Plzeň spěchá rychle zpět do útočného pásma.
     
    62:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, druhý bod si pro sebe uzmula plzeňská Škodovka. Jakub Pour zastavil u mantinelu Romana Přikryla, puk si následně dostal k PAVLU MUSILOVI, který z mezikruží pořádně ostrou ránou propálil Strmeně. Asistence: Jakub Pour.
    62:04 Pavel MUSIL - 5:4
     
    Konec zápasu.
     
    Plzeň tak ze zápasu berou důležité dva body, na hosty z jihu Čech zbyl bod jeden. Prodloužení bylo hodně ovlivněné vyloučením Vydareného, protože nabídnutou početní výhodu parádní ranou zužitkoval Pavel Musil.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku nedělního večera se vámi loučím a u dalších zápasů z plzeňské LOGSPEED CZ Arény se opět budu těšit, na shledanou. (19:03:35)
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 24. Dočekal (Čerešňák, Michnáč), 25. Kodýtek, 48. Čerešňák (P. Musil, L. Kaňák), 60. Gulaš (Čerešňák), 63. P. Musil (Pour) – 9. Toman (Vydarený, Ville), 13. Karabáček (Slováček, Z. Doležal), 40. D. Voženílek (Karabáček), 48. D. Voženílek (Z. Doležal, Slováček)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Budík, Jiříček, Kvasnička, Stříteský – M. Lang, Kodýtek, Gulaš (C) – Suchý, P. Musil, Pour – Eberle, Kracík (A), Rob – Michnáč, Přikryl, Dočekal.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Vydarený (C), Plášil, Lytvynov, Kubíček, Štencel, Slováček – Jonák, D. Voženílek, Holec – Karabáček, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Toman, Ville – M. Novák (A), Gilbert, Alderson.

    Rozhodčí: Kubičík, Vrba – Pešek, Rožánek

    Diváci: hráno bez
    thejrc.org