Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Litvínov – K. Vary 3:2 (po pr.) | Sparta – Pardubice 5:4 (1:0 po s.n.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (po pr.) | Plzeň – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Vítkovice 0:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
5:4 (0:2, 2:1, 2:1 - 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 07.02.2021, 16:30Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:04 Pavel MUSIL - 5:4
     
    62:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, druhý bod si pro sebe uzmula plzeňská Škodovka. Jakub Pour zastavil u mantinelu Romana Přikryla, puk si následně dostal k PAVLU MUSILOVI, který z mezikruží pořádně ostrou ránou propálil Strmeně. Asistence: Jakub Pour.
     
    61:11
    René Vydarený ošklivě kolenem trefil Filipa Suchého a nyní musí být opravdu rád jen za dvě minuty.
    59:42 Milan GULAŠ - 4:4
     
    59:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! MILAN GULAŠ nejprve střílel zblízka na první tyč, což hostující brankář ještě vystihl, následně ale propustil utajenou střelu plzeňského kapitána po ledě. Asistence: Peter Čerešňák.
     
    57:37
    Frodl na střídačce, domácí to zkoušejí v šesti!
     
    53:12
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Brandon Alderson – 2 min., hákování).
     
    49:58
    Zdeněk Doležal střílel ke vzdálenější tyči, jeho pokus Frodl vyrazil k Romanu Přikrylovi, ten ovšem ani z této dobré pozice svou první branku v sezóně nedává.
     
    49:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Matěj Stříteský – 2 min., držení).
    47:59 Peter ČEREŠŇÁK - 3:4
     
    47:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň ovšem bleskově koriguje skóre a opět je to jen o jeden gól. Pavel Musil našel na pravé straně PETERA ČEREŠŇÁKA, plzeňský obránce udělal kličku brankáři a záhy puk zametl za brankovou čáru. Asistence: Pavel Musil, Lukáš Kaňák.
    47:49 Daniel VOŽENÍLEK - 2:4
     
    47:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět v Plzni vedou o dvě branky. Zdeněk Doležal napřáhl na modré čáře a jeho ránu na brankovišti dorazil opět ZDENĚK VOŽENÍLEK. Asistence: Zdeněk Doležal, Ondřej Slováček.
     
    46:58
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Lukáš Kaňák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    39:31 Daniel VOŽENÍLEK - 2:3
     
    39:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté si před koncem prostředního dějství berou zpět ztracené vedení. Václav Karabáček nejprve Frodla nepřekonal, nicméně DANIEL VOŽENÍLEK měl poté více štěstí a skrz domácího brankáře procedil puk do sítě. Asistence: Václav Karabáček.
     
    37:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Filip Suchý – 2 min., sekání).
     
    36:23
    Další velká šance plzeňského mužstva. Vojtěch Budík parádně zavezl kotouč, poté se rozhlédl a předal kotouč na druhou vlnu, kde byl rozjetý Milan Gulaš, ten ovšem Strmeně nepřekonal.
     
    33:20
    Parádní akce na obou stranách. Na straně Motoru se sám proti Frodlovi hnal Vít Jonák, tomu ovšem zakončení znemožnil tygřím skokem Filip Suchý, na druhé straně jel ze strany sám Jakub Pour, ten mířil mezi betony, nicméně nabídnutou mezeru plzeňský útočník netrefil.
    24:18 Petr KODÝTEK - 2:2
     
    24:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Karel Plášil od zadního mantinelu našel pouze hokejku PETRA KODÝTKA, ten zůstal mezi kruhy úplně volný a přesnou ranou srovnává stav. Bez asistence.
    23:01 Martin DOČEKAL - 1:2
     
    23:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Albert Michnáč rozjel ve středním pásmu rychlou akci, následně Peter Čerešňák našel na pravé kruhu MARTINA DOČEKALA, který se prosadil parádní střelou pod horní tyčku. Asistence: Peter Čerešňák, Albert Michnáč.
    12:57 Václav KARABÁČEK - 0:2
     
    12:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté už vedou o dvě branky. Doležal od pravého mantinelu našel na kruhu volného Slováčka, jehož ránu Frodl vyrazil jen k volnému VÁCLAVU KARABÁČKOVI a hostující útočník už to měl následně jednoduché. Asistence: Ondřej Slováček, Zdeněk Doležal.
     
    10:45
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Filip Suchý – 2 min., vysoká hůl).
    08:57 Matěj TOMAN - 0:1
     
    08:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Celkem překvapivě jdou v Plzni do vedení České Budějovice. René Vydarený napřáhl krátce za modrou čárou a odražený puk do sítě napálil z mezikruží MATĚJ TOMAN. Asistence: René Vydarený, Gabin Ville.
     
    02:35
    Hlavní rozhodčí už vylučoval hostujícího Beránka za podrážení, nicméně Peter Čerešňák sportovně uznal, že se o faul nejednalo a pruhovaní trest odvolali. Hezké gesto fair-play.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 24. Dočekal (Čerešňák, Michnáč), 25. Kodýtek, 48. Čerešňák (P. Musil, L. Kaňák), 60. Gulaš (Čerešňák), 63. P. Musil (Pour) – 9. Toman (Vydarený, Ville), 13. Karabáček (Slováček, Z. Doležal), 40. D. Voženílek (Karabáček), 48. D. Voženílek (Z. Doležal, Slováček)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Budík, Jiříček, Kvasnička, Stříteský – M. Lang, Kodýtek, Gulaš (C) – Suchý, P. Musil, Pour – Eberle, Kracík (A), Rob – Michnáč, Přikryl, Dočekal.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Vydarený (C), Plášil, Lytvynov, Kubíček, Štencel, Slováček – Jonák, D. Voženílek, Holec – Karabáček, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Toman, Ville – M. Novák (A), Gilbert, Alderson.

    Rozhodčí: Kubičík, Vrba – Pešek, Rožánek

    Diváci: hráno bez
    thejrc.org