Jaroslavl – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 6:0 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 1:0 (kon.)
Spartak Moskva – Soči 6:1 (kon.) | Jokerit – Viťaz 3:2 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 5:6 (kon.)
Riga – Ufa 1:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 23.02.2021, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:37 Oleg LI - 2:4
     
    46:37
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tohle může být důležitá trefa dnešního utkání, hosté vedou zase o dvě branky! OLEG LI dostal nabito na vrcholek pravého kruhu, odkud vyslal parádní ránu z první, která se zastavila až v síti. Asistence: Jyrki Jokipakka a Mikael Ruohomaa.
    36:16 Nick BAILEN - 2:3
     
    36:16
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky, navíc jejich přesilová hra bude pokračovat! Lukáš Sedlák si sice nedokázal zpracovat těžkou přihrávku, jenže puk se odrazil od mantinelu zpět před branku, kde byl pohotový NICK BAILEN, který dorazil puk do prázdné sítě. Asistence: Lawrence Pilut a Tomáš Hyka.
    25:00 Tomáš HYKA - 1:3
     
    25:00
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže na odpověď domácího celku jsme nemuseli čekat vůbec dlouho, už je to zase o dvě branky! Alexandr Avcin našel z rohu kluziště mezi kruhy úplně volného TOMÁŠE HYKU, jehož střela zápěstím šla přesně do šibenice na přední tyči! Asistence: Alexandr Avcin a Nick Bailen.
    24:32 Vjačeslav UŠENIN - 0:3
     
    24:32
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ti navíc přidávají již třetí branku v dnešním utkání! Oleg Li táhl rychlou protiakci svého týmu, když naservíroval puk pro VJAČESLAVA UŠENINA, jenž rychlou kličkou do bekhendu roztáhl Willa a v pohodě tam poslal puk. Asistence: Oleg Li.
    18:19 Danil ROMANCEV - 0:2
     
    18:19
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují dokonce ve vlastním oslabení! Lukáš Sedlák nedokázal posunout kotouč na svého spoluhráče, a tak vzniklo přečíslení dva na jednoho. To zakončil DANIL ROMANCEV, jenž bekhendovou kličku dostal Willa z pozice a poslal puk do sítě. Asistence: Nikita Šaškov a Andrej Jermakov.
    06:49 Oleg LI - 0:1
     
    06:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jen dvě vteřiny utekly od vhazování a hosté se radují z vedoucí branky! Hostující centr vyhrál vhazování na OLEGA LIHO, jehož střela z první zapadla přesně do růžku branky! Asistence: Mikael Ruohomaa.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Hyka (Avcin, Bailen), 37. Bailen (Pilut, Hyka) – 7. O. Li (Ruohomaa), 19. Romancev (Šaškov, Jermakov), 25. Vj. Ušenin (O. Li), 47. O. Li (Jokipakka, Ruohomaa)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Pilut, Manuchov, Bailen, Tělegin, D. Bodrov, Karpuchin, Isajev, S. Garejev – Osnovin, Byvalcev, Kalinin – Avcin, Sedlák, Hyka – Gorjunov-Rolgizer, Åberg, D. Iljin – M. Majorov, Polygalov, Tridčikov.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Achijarov, Jokipakka, Jermakov, Děmidov, Timašov, Chochlov, Pastuchov – Šarov, Ruohomaa, O. Li – Romancev, V. Komarov, N. Korotkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Šaškov – Česalin, Sajustov, Ovčinnikov – Dubakin.

    Rozhodčí: Ansons, Gofman – Gorděnko, Strelcov

    Diváci: 5512
    thejrc.org