Slavia – Svarog Teplice 3:5 (kon.) | Olympik Mělník – Rapid Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:5 (2:3)
Svarog FC Teplice
Úterý 23.02.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    40. SALLA - 3:5
     
    40
    Teplice právě vstřelily branku!
    K rozehrávce dlouhé penalty se postavil JOAO SALLA a perfektní ranou překonal brankáře Karpiaka – 3:5.
    38. ADRIANO - 3:4
     
    38
    Teplice právě vstřelily branku!
    Jan Křemen ztížil pozici Gutimu, který zakončil nepříliš povedenou střelou. Svarog se ale rychle ujal míče a ADRIANO se po pěkné kličce dostal k zakončení a tvrdou ranou pod břevno prostřelil Vondráčka – 3:4.
    25. OSTRÁK - 3:3
     
    25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým rozehrával standardní situaci od postranní čáry. DOMINIK OSTRÁK se odhodlal ke střele, která s pomocí teče skončila až za zády brankáře Michala Hůly – 3:3. Asistence: Matúš Ševčík.
    20. ADRIANO - 2:3
     
    20
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to je nevídané. Oba celky se už viděly v kabině. Svarog to ještě vyzkoušel střelou v poslední vteřině a ADRIANO je označen za střelce branky – 2:3. Asistence: Deco.
    19. LEOVSKI - 2:2
     
    19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní to ale makedonský futsalista napravil. Slávisté srovnávají krok. IGOR LEOVSKI vyslal střelu slabší nohou, kterou propálil Michala Hůlu – 2:2.
    17. GUTI - 1:2
     
    17
    Teplice právě vstřelily branku!
    Velká škoda pro Slavii. Domácí futsalisté mohli vyrazit do rychlého brejku, to však vystihl GUTI, který si připravil míč na střelu a přízemní ranou překonal Vondráčka – 1:2.
    4. ŠEVČÍK - 1:1
     
    4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým reaguje velice rychle a srovnává stav zápasu. Dominik Ostrák, tedy nová posila z ústeckého Rapidu, poslal balon na MATÚŠE ŠEVČÍKA, který přízemní střelou z levé strany propálil Michala Hůlu – 1:1. Asistence: Dominik Ostrák.
    2. CLAUDIO - 0:1
     
    2
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tentokrát to již hostujícímu celku vyšlo. CLAUDIO napřáhl z velké dálky a po nešťastné teči skončil míč až v síti za brankářem Slavie Vondráčkem – 0:1.

    Martin Kamenik

    Branky: 4. Ševčík (Ostrák), 19. Leovski, 25. Ostrák (Ševčík) – 2. Claudio, 17. Guti, 20. Adriano (Deco), 38. Adriano, 40. Salla (10 m kop)

    Karty:   15. Sláma (SLA), 17. Ševčík (SLA), 28. Křemen (SLA) – 18. Claudio (STP), 26. Deco (STP)   40. Křemen (SLA)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Jošt, Křemen, Sita, Homola (C), Daniel, Leovski, Ostrák, Ševčík, Vaktor, Sláma, Plíšek, Hruška
    Svarog FC Teplice: Hůla (Marek, Soukup) – Deco, Adriano, Tato, Salla, Alemão, Guti, Claudio (C), Paulinho, Šebek, Baran, Žolcer

    Rozhodčí: Čep, Petr
    thejrc.org