Jaroslavl – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 6:0 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 1:0 (kon.)
Spartak Moskva – Soči 6:1 (kon.) | Jokerit – Viťaz 3:2 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 5:6 (kon.)
Riga – Ufa 1:3 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 23.02.2021, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:19 Nicklas JENSEN - 3:2
     
    48:19
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Nakonec to stejného hráče nemusí vůbec mrzet, vše si o malou chvilku později vynahradil. NICKLAS JENSEN se dostal prakticky do totožného místa a znovu tvrdě vypálil a tentokráte už Antona Todykova překonal a využil tak přesilovou hru – 3:2. Jokerit je znovu ve vedení. Asistence: Veli-Matti Savinainen.
    39:52 Julius JUNTTILA - 2:2
     
    39:52
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Osm vteřin před koncem druhé střetiny udeřili domácí hráči ve vlastním oslabení a je vyrovnáno. Brian O'Neill nahodil puk do blízkosti Antona Todykovak, kde ho dobrou tečí usměrnil za jeho záda JULIUS JUNTTILA – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Brian O'Neill.
    27:02 Mattias TEDENBY - 1:2
     
    27:02
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilová hra. Hráče Viťazu vyrovnávací branka doslova nakopla a brzy slaví další gól. Daugavinš poslal kotouč na levou stranu, kde MATTIAS TEDENBY našel skulinku u pravé tyče a překonal Kalninše – 1:2. Hosté tak strhávají poprvé vedení na svou stranu. Asistence: Kaspars Daugavinš a Alexandr Děrgačov.
    25:57 Danila MOISEJEV - 1:1
     
    25:57
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využili a srovnávají stav zápasu. Pylenkov poslal puk na DANILU MOISEJEVA, který u pravého kruhu u hrazení dlouho rozmýšlel, zdy přihraje, nakonec vystřelil a doslova zaskočil brankáře Kalninše. Zřejmě se kotouč odrazil od domácího hráče a na tuhle situaci Kalninš nemohl zareagovat – 1:1. Asistence: Daniil Pylenkov a Jakub Jeřábek.
    15:07 Jordan SCHROEDER - 1:0
     
    15:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení, a sice v šestnácté minutě hry. U mantinelu vybojovali kotouč, ten si pak převzal Brian O'Neill a zpoza zadní čáry ho poslal do prostoru mezi kruhy pro JORDANA SCHROEDERA, jenž pak svižnou ranou k bližší tyči prostřelil Antona Todykova – 1:0. Asistence: Brian O'Neill a Jesse Joensuu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Schroeder (O'Neill, Joensuu), 40. Junttila (O'Neill), 49. Nicklas Jensen (Savinainen) – 26. Moisejev (Pylenkov, Jeřábek), 28. Tedenby (Daugavinš, Děrgačov)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (Jukuri) – Lööv, Lepistö, D. Sklenička, J. Krejčík, Pudas, Friman – O'Neill, Schroeder, Joensuu (A) – Mäenalanen, Nicklas Jensen, Junttila – H. Ikonen, Hännikäinen, Savinainen (A) – Halme, Pihlström, Anttila (C).
    HC Viťaz Moskevská oblast: Todykov (I. Ježov) – Pylenkov, Jeřábek, Voronkov, Hultström, Pautov, Golovkov (A), Katičev – Tedenby, Danforth, Daugavinš (A) – Moisejev, Bardakov, Děrgačov – Malychin, Grebenščikov, Laričev – Gončarov, Arťuchin (C), V. Popov – Ivaňuženkov.

    Rozhodčí: Birin, Kulakov – Novikov, Šalagin
    thejrc.org