New Jersey – Buffalo 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Columbus – Chicago 5:6 (0:1 po s.n.)
Ottawa – Montreal 5:4 (2:0 po s.n.) | Detroit – Nashville 0:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:4 (kon.)
Tampa – Carolina 3:0 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
Buffalo Sabres
Středa 24.02.2021, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Cody EAKIN - 1:4
     
    59:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Závěrečné slovo si berou hosté! V poslední sekundě poslal puk do opuštěné branky Devils CODY EAKIN. Rozhodčí se ještě museli přesvědčit, že gól padl před skončením duelu, což rychlá kontrola u videa potvrdila – 1:4. Kyle Okposo.
    59:32 Nikita GUSEV - 1:3
     
    59:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí snižují, už je ale příliš pozdě! Linus Ullmark nejprve zázračně vychytal Guseva, který střílel do odkryté branky, ale o pár sekund později si to NIKITA GUSEV zopakoval a tentokrát už neměl brankář Buffala šanci. Ullmark zůstal smutně ležet ve svém brankovišti, ztracená nula ho mrzí. Asistence: P. K. Subban a Pavel Zacha.
    46:50 Dylan COZENS - 0:3
     
    46:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle vzápětí přidávají i třetí gól a tohle už s Devils nevypadá vůbec dobře! Eric Staal poslal puk za branku, kde byl Taylor Hall. Ten oslovil bekhendovou přihrávkou devatenáctiletého mladíčka DYLANA COZENSE, který zblízka poslal kotouč k bližší tyčce. Překvapený Blackwood k ní nedokázal přitisknout pravý beton dostatečně rychle. Asistence: Taylor Hall a Eric Staal.
    45:16 Rasmus ASPLUND - 0:2
     
    45:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok! Právě Jacka Eichela nedokázali definitivně oddělit od puku ani tři bránící hráči. Kapitán Sabres dokázal kotouč posunout na Sama Reinharta, který ho nahodil na branku a tečovaný kotouč sklepl ze vzduchu baseballovým způsobem za Blackwoodova záda RASMUS ASPLUND – 0:2. Asistence: Sam Reinhart a Jack Eichel.
    30:20 Victor OLOFSSON - 0:1
     
    30:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté nakonec početní výhodu přeci jen využili! Sam Reinhart našel bekhendovou přihrávkou zpoza branky na ose čekajícího Rasmuse Dahlina. Ten nabil na pravý kruh VICTOROVI OLOFSSONOVI, jenž z první překonal přesouvajícího se Blackwooda. Asistence: Rasmus Dahlin a Sam Reinhart.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 60. N. Gusev (P. K. Subban, Zacha) – 31. Olofsson (Dahlin, S. Reinhart), 46. Asplund (S. Reinhart, Eichel), 47. Cozens (Hall, E. Staal), 60. Eakin (Okposo)


    New Jersey Devils: Blackwood (Dell) – P. K. Subban, R. Murray, Severson, T. Smith, Vatanen, D. Kulikov – Palmieri (A), J. Hughes, A. Johnsson – Bratt, Hischier (C), Zacha – N. Gusev, Zajac (A), Kuokkanen – Bastian, M. McLeod, Wood.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Dahlin, Montour, Jokiharju, Irwin, C. Miller, Bryson – S. Reinhart (A), Eichel (C), Olofsson – Cozens, E. Staal, Hall – Okposo (A), Eakin, Asplund – Sheahan, Lazar, Mittelstadt.

    Rozhodčí: O’Rourke, South – Toomey, Knorr
    thejrc.org