Atalanta BC – Real Madrid 0:1 (kon.) | Mönchengladbach – Manchester City 0:2 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
0:1 (0:0)
Real Madrid
Středa 24.02.2021, 21:00 • Stadio di Bergamo, Bergamo • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    V osmifinále Ligy mistrů se proti sobě utkají týmy Atalanta Bergamasca Calcio a Real Madrid CF. Tato mužstva se spolu ještě nikdy neutkala a čeká je tak premiéra. První zápas se bude hrát na Stadio di Bergamo. Utkání bude řídit hlavní rozhodčí Tobias Stieler a jeho asistenti Christian Gittelmann a Eduard Beitinger. Jako čtvrtý sudí bude připraven Sandro Schärer. Videorozhodčím bude Bastian Dankert a jeho asistent Benoît Millot. Úvodní výkop je naplánován na 21:00.
     
    Atalanta Bergamasca Calcio

    Atalanta Bergamasca Calcio měla velmi těžkou skupinu, ve kterém se s ní počítalo spíše na 3. místo, ovšem nakonec dokázala skončit na 2. pozici s 11 body a skóre 10:8, když v posledním rozhodujícím utkání zvítězila nad Ajaxem 1:0. V lize předvádí tento italský klub velmi dobré výkony a momentálně je na 5. místě se 43 body a skóre 53:31. V posledním zápase zvítězila na své půdě 4:2 proti Neapoli.
     
    Posledních 5 zápasů Atalanty:

    SA: Atalanta 4:2 Neapol
    SA: Cagliari 0:1 Atalanta
    COP: Atalanta 3:1 Neapol
    SA: Atalanta 3:3 Turín
    COP: Neapol 0:0 Atalanta
     
    Real Madrid CF

    Real Madrid CF začal základní skupinu Ligy mistrů velmi špatně, když prohrál nečekaně se Šachtarem a posléze se štěstím remizoval s Mönchengladbachem. Následně se ale bílý balet zvedl a v posledním utkání dokázal porazit právě Borussii Mönchengladbach, čímž si zajistil dokonce 1. místo ve skupině s 10 body a skóre 11:9. V lize se forma Realu zlepšuje a momentálně je na 2. pozici s 52 body a skóre 42:19. Na první Atlético ztrácí tři body, ale má zápas navíc.
     
    Posledních 5 zápasů Realu Madrid:

    LL: Valladolid 0:1 Real Madrid
    LL: Real Madrid 2:0 Valencia
    LL: Real Madrid 2:0 Getafe
    LL: Huesca 1:2 Real Madrid
    LL: Real Madrid 1:2 Levante
     
    Úvodní sestavy:

    Atalanta Bergamasca Calcio: Gollini – Tolói (C), Romero, Djimsiti – Maehle, de Roon, Freuler, Gosens – Pessina – D. Zapata, Muriel.
    Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Caldara, Iličić, S. Lammers, Malinovskyj, Al. Mirančuk, Palomino, Ruggeri, Pašalić, Šutalo.

    Real Madrid CF: Courtois – L. Vázquez, Varane (C), Nacho Fernández, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modrić – Asensio, Isco, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Altube – Arribas, M. Díaz, Duro, Chust, Gutiérrez, Blanco.

    Rozhodčí: Stieler – Gittelmann, Beitinger (vš. GER).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    První část tohoto dvojzápasu osmifinále Ligy mistrů mezi Atalantou a Realem Madrid právě začala, když se o úvodní výkop postaral bílý balet.
     
    2
    Luka Modrić se snažil z první najít na pravé straně Marco Asensia, ale přihrávka skončila pouze v zámezí a Bergamo má k dispozici autové vhazování.
     
    3
    Vinícius Júnior využil svou velkou rychlost a dostal se dopředu po pravé straně, ovšem svou přihrávkou pod sebe našel pouze nohy soupeře.
     
    4
    Casemiro už byl na zemi, ale nechtěl přes sebe za žádnou cenu pustit Maehleo a dopustil se tak faulu. Italské mužstvo bude zahrávat standardní situaci z pravé strany.
     
    5
    Ovšem následný centr skončil pouze u zkušeného záložníka Toniho Kroose a Real Madrid se dokázal ubránit bez nějakých vážnějších problémů.
     
    5
    Lucas Vázquez, který dnes musel nastoupit na pravém kraji obrany posunul míč na Casemira, ale tomu se nepovedl nákop a míč končí znovu v moci Atalanty.
     
    6
    Robin Gosens si sklepnul míč se Zapatou směrem do vápna po levé straně, ale následný centr byl přetažený.
     
    7
    Toni Kroos přímočarým pasem našel Viníciuse Júniora, ale ten si nevěřil na obránce soupeře a raději přihrál míč zpátky a nakonec se s ním Real Madrid dostal k brankáři Courtoisovi.
     
    8
    Bílý balet nyní kombinuje na polovině italského celku a Ferland Mendy se z levé obrany dostal až na pozici hrotového útočníka, kde nyní čeká na přihrávku.
     
    9
    Madridský velkoklub ale nedokázal vymyslet nic nebezpečného, ale po pár chvílích vybojoval alespoň autové vhazování. Zatím se hraje začátek utkání v opatrném tempu.
     
    10
    Toni Kroos posunul míč na levou stranu, kde se snažil projít přes kapitána Toloie Vinícius Júnior, ale domácí obránce se dopustil faulu a Real Madrid získal volný kop ze zajímavé pozice.
     
    10
    Exekuci volného kopu si vzal na starost Toni Kroos, který svým centrem hledal na zadní tyči Raphaëla Varaneho, ale míč odhlavičkoval soupeř.
     
    11
    Nyní už opět drží míč na polovině soupeře Real Madrid, který se ale zatím nemůže probít do šestnáctky soupeře s míčem na trávníku.
     
    12
    Luis Muriel se posléze snažil něco vymyslet v rychlém útoku na levé straně, ale proti početnější obraně neměl žádnou šanci a bílý balet má k dispozici autové vhazování.
     
    13
    Luka Modrić kouzlí s míčem na pravé straně, ale ve vápně se nenacházel žádný jeho spoluhráč, neboť dnes Realu chybí hrotový útočník, na jehož pozici dnes hraje Isco, který se ale zatím pohybuje spíše hlouběji v poli.
     
    14
    Cristian Gabriel Romero nedal Iscovi šanci projít a hosté tak budou mít k dispozici autové vhazování na své polovině.
     
    15
    Duván Zapata sice byl zfaulován Mendym, ale rozhodčí ponechal výhodu a Atalanta nakonec vybojovala rohový kop, o který se postará Luis Muriel.
     
    16
    Obrana Realu Madrid ale zatím pracuje naprosto bezchybně a míč se dostal až na polovinu italského celku.
     
    17
    Duván Zapata se sice dostal k odraženému míči, ale nacházel se pouze v jasném ofsajdovém postavení.
     
    17
    Duván Zapata tančil mezi čtyřmi hráči soupeře, ale to bylo z jeho strany vše, neboť se záhy dostal k míči hráč v bílém dresu, tedy Realu Madrid.
     
    17
    Tak tohle je šok, jelikož Remo Freuler (Atalanta Bergamasca Calcio) dostává červenou kartu, neboť jako poslední srazil před pokutovým územím k zemi Ferlanda Mendyho, jenž se dostával do šance po skvělé přihrávce Viníciuse!
    17. Červená karta Freulera.
     
    18
    Rozhodčí Tobias Stieler si stojí za svým rozhodnutím a Atalanta tak bude dohrávat v oslabení a Real Madrid má navíc k dispozici přímý kop z dobré pozice.
     
    19
    Následná střela Isca z přímého kopu ale trefila jen zeď domácích hráčů a následná dorážka letěla hodně mimo.
     
    20
    Velmi nebezpečný centr přišel z levé strany z kopačky domácího hráče, ale Atalanta se nedostala do zakončení.
     
    21
    Posléze navíc hlavní rozhodčí raději přerušil hru, když zůstal ležet na hrací ploše Isco, který dostal pořádně naloženo od soupeře. Mezitím se zdálo, že Atalanta sáhne ke střídání, ale nakonec si domácí hráč oblékl zpět návlek a zatím tak trenér Gasperini střídat nebude.
     
    23
    Nepřesná přihrávka hostujícího hráče skončila u kopaček Duvána Zapaty, kterého poslal k zemi Casemiro, jenž uviděl žlutou kartu a v odvetě bude chybět!
     
    24
    Nyní se dnešní pravý obránce Lucas Vázquez zapojil do útoku po pravém křídle, ale Real Madrid nakonec celou akci zbrzdil a raději podržel míč.
     
    25
    Vinícius Júnior se kličkami snažil něco vymyslet na levé straně, ale nakonec mu byl míč vypíchnut a bílý balet má k dispozici další autové vhazování.
     
    26
    Nacho Fernández se z pozice stopera prodral až do pokutového území, kde se obránci Atalanty báli atakovat, ale hostující hráč následně nedokázal trefit bránu Golliniho!
    26. Průnik Nacha Fernándeze.
     
    27
    Atalanta se v oslabení málem dostala do zajímavé příležitosti, ale centr Zapaty z pravé strany našel pouze obránce Realu Madrid.
     
    28
    Thibaut Courtois si naprosto bez problémů poradil s nepřesným nákopem domácího hráče.
     
    28
    Vinícius Júnior se snažil přihrávkou po zemi najít Asensia, ale ta byla zblokována a Atalanta se znovu dostala do protiútoku, ze kterého vytěžila aut na polovině španělského celku.
     
    29
    Duván Zapata má problémy a vypadá že je zraněn a bude muset střídat! Další velice nepříjemná záležitost pro Atalantu.
     
    30
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Duván Zapata, přichází Mario Pašalić.
     
    31
    Domácí vyčkávají na nepřesnost v kombinaci bílého baletu a posléze na okamžitý protiútok, ovšem tentokrát Real Madrid po ztrátě balónu jej získal okamžitě zpět.
     
    32
    Nacho Fernández šel tentokrát skluzem do nevybíravého zákroku proti Maehlemu a domácí hráči se snaží, aby sudí vytáhl žlutou kartu, ovšem ten hostujícího obránce pouze varuje.
     
    33
    Vinícius Júnior byl ve velmi těžké pozici po špatném zpracování, ale Atalanta ani tentokrát nezůstala u míče delší dobu a nákop končí jen u stopera Fernándeze.
     
    34
    Italské mužstvo velice riskantně kombinovalo na své polovině, ale nakonec se dostalo do útoku a Rafael Tolói se snažil vysunout do šance Luise Muriela, ale skvělý obranný zákrok předvedl Nacho Fernández.
     
    35
    Lucas Vázquez se snažil přesunout hru na levou stranu, ale jeho pas přeletěl Ferlanda Mendyho a skončil v zámezí.
     
    36
    Ferland Mendy se pokoušel z levé strany posunout míč do vápna na Isca, ale domácí stoper si zkušeně poradil a tělem odstranil dnes španělského útočníka.
     
    37
    Real Madrid, který ale je v početní výhodě drží míč na kopačkách skoro pořád, ale zatím bez nějaké vážnější šance, či náznaku.
     
    38
    Luka Modrić našel svou přízemní přihrávkou ve vápně Isca, který se obotočil a levačkou vystřelil, ovšem jeho pokus zblokoval Rafael Tolói a následuje rohový kop.
     
    38
    Ten posléze Real Madrid rozehrál nakrátko a nakonec pálila z nějakých dvaceti metrů chorvatská hvězda Luka Modrić, ale tomu se střela nepodařila a letěla nad bránu Golliniho.
     
    39
    Isco skvěle posunul míč mezi nohama bránícího hráče na Viníciuse Júniora, který vypálil, ale jeho rána byla zblokována obráncem a skončila nad horní tyčí!
    39. Viníciusova střela byla sražená nad bránu.
     
    40
    Real Madrid zvyšuje svůj tlak a Marco Asensio se dostal ke hlavičce, která letěla mezi tři tyče, ale pouze doprostřed, kde byl připraven Pierluigi Gollini.
     
    41
    Na druhé straně se opřel do míče z otočky Luis Muriel, ovšem tomu míč sjel ze vnitřního nártu a skončil tak zhruba metr vedle levé tyče Courtoisovy svatyně.
     
    42
    Už to vypadalo, že se Atalanta dostane do zajímavé šance, když útok podpořil po pravé straně kapitán Rafael Tolói, ale domácí si nenašli místo pro střelu. Následně přišel střet v pokutovém území, ale sudí okamžitě signalizoval, že se penalta pískat nebude.
     
    43
    Hosté opět drží míč nějakých deset metrů od vápna soupeře, ale dál se nemohou dostat a Atalanta velmi dobře brání.
     
    44
    Luka Modrić se snažil svou přihrávkou najít spoluhráče na pravé straně, ale míč byl zblokován a následuje autové vhazování.
     
    44
    Isco se snažil najít místo po centru Asensia, ale nedokázal trefit míč a navíc se nacházel pouze v ofsajdovém postavení, což potvrdil pomezní rozhodčí.
     
    45
    Rafael Tolói v brazilském minisouboji zachytil Viníciuse Júniora, což sudí viděl a odpískal faul.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje 3 minuty navíc.
     
    45+1
    Toni Kroos se postaral o centr z volného kopu, který skončil na hlavě Casemira, ale jeho zakončení letělo přímo do míst, kde byl připraven Pierluigi Gollini a je z toho skvělý zákrok s velkým štěstím!
    45+1. Gollini vychytal hlavičku Casemira!
     
    45+2
    Atalanta se sice snažila něco vymyslet, ale chybějící hráč z postu záložníka je citelná ztráta a domácím se nyní nedaří dostat z tlaku soupeře.
     
    45+3
    Robin Gosens ještě dokázal odkopnout míč před tím, než by se dostal do zámezí, jelikož by Real Madrid získal rohový kop.
     
    45+3
    První poločas skončil.
    Atalanta hraje po 1. poločase s Realem Madrid 0:0.
     
    První poločas je u svého konce a Atalanta zatím hraje s Realem Madrid bez branek. Začátek utkání se odehrával v opatrném duchu, ale v 17. minutě přišel obrovský problém ze strany domácích, neboť červenou kartu uviděl Remo Freuler. A ve 26. minutě mohl otevřít brankový účet Nacho Fernández, ovšem jeho průnik byl zakončen střelou vedle. Posléze Real Madrid byl na míči skoro celou dobu a ve 45+1. minutě jej mohl poslat do vedení Casemiro, ale Pierluigi Gollini předvedl skvělý zákrok.
     
    Statistiky po 1. poločase

    Branky: 0:0
    Držení míče: 36 %: 64 %
    Střely na branku: 0:2
    Střely mimo: 2:3
    Rohové kopy: 1:2
    Ofsajdy: 1:1
    Fauly: 5:3
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Luka Modrić se snažil přímočarou přihrávkou najít spoluhráče, ale Berat Djimsiti zachytil míč.
     
    48
    Real Madrid ovšem pokračuje v nátlakové hře z prvního poločasu a opět má míč na kopačkách.
     
    48
    Luka Modrić si vyměnil míč s Marco Asensiem a posléze šajtlí pálil k levé tyči, ale jeho pokus byl zblokován de Roonem a skončil těsně vedle levé tyče!
    48. Modričova střela byla sražená těsně vedle brány!
     
    49
    Následný rohový kop španělského celku nepřinesl nic nebezpečného, ale Real Madrid je nadále u míče.
     
    50
    Domácí měli prostor pro rychlý brejk, ale Luis Muriel se nedokázal dostat do nějaké vážnější šance a Nacho Fernández mu odebral balón.
     
    51
    Isco z levé strany svým centrem hledal ve vápně Lucase Vázqueze, ale Berat Djimsiti byl zfaulován, což rozhodčí viděl a odpískal.
     
    52
    Isco se sice dostal přes Gosense na pravé straně a odcentroval, ale na přední tyči míč odhlavičkoval domácí obránce.
     
    53
    Luka Modrić posléze centroval do vápna, ale Rafael Tolói předvedl skvělý obranný zákrok, když v pádu směrem k bráně odhlavičkoval míč před Viníciusem. Real Madrid ale má k dispozici rohový kop.
     
    54
    Po rohu se sice dostal z hranice malého vápna do zakončení překvapený Vinícius Júnior, ale jeho pokus byl zblokován mimo bránu!
    54. Vinícius Júnior nedokázal trefit bránu!
     
    55
    Atalanta se sice dostala k míči na své polovině, ale okamžitý presink Realu Madrid byl znovu úspěšný a nyní už bílý balet kombinuje s míčem u kopaček.
     
    55
    Ferland Mendy nyní uviděl žlutou kartu za svůj nedovolený zákrok, kdy se provinil šlapákem na nohu soupeře.
     
    56
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Luis Muriel, přichází Josip Iličić.
     
    57
    Toni Kroos napřáhl z dálky, ale jeho rána levačkou byla zblokována Cristiana Gabrielem Romerem do zámezí a následuje tak rohový kop Realu Madrid.
     
    58
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Mariano Díaz.
     
    59
    Josip Iličić sice nejprve vybojoval míč, který posunul spoluhráči, jenž jej chtěl vyslat do útoku, ale Raphaël Varane si poradil s následným balónem do běhu.
     
    59
    Robin Gosens byl tentokrát zfaulován blízko své šestnáctky novým příchozím hráčem Mariano Díazem.
     
    60
    Hodina tohoto utkání je za námi a kdo očekával spoustu gólů tak je na omylu, jelikož v síti neskončil ještě ani jeden míč.
     
    61
    Domácí se sice pod tlakem dostali k míči, ale ten svým nepřesným nákopem jen odevzdali na kopačky stoperů Realu Madrid.
     
    62
    Robin Gosens se sice posléze postaral o autové vhazování, ovšem to vhodil jen do míst, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů a Atalanta doslova daruje míče soupeři.
     
    63
    Bergamo nyní předvedlo po dlouhé době nějakou kombinaci ve středu hracího pole, ale nakonec byl útok po pravé straně zastaven Ferlandem Mendym.
     
    64
    Luka Modrić se z první snažil najít uvnitř vápna Isca, ale Rafael Tolói byl opět stoprocentní. Tempo hry šlo poslední minuty dolů, což svědčí především domácímu týmu.
     
    65
    Luka Modrić se snažil trefit vnějším nártem míč, ale jeho pokus letěl pouze nad domácí bránu a Pierluigi Gollini tak nemusel zasahovat.
     
    66
    Berat Djimsiti si velmi dobře poradil s útokem Isca a Pierluigi Gollini tak bude mít odkop od své svatyně.
     
    67
    Domácí brankář Pierluigi Gollini se ocitl pod lehkým tlakem, když jej napadal rychlonohý Mariano Díaz, ale nakonec gólman Atalanty vše zvládl.
     
    68
    Posléze přichází jen nedovolený zákrok ze strany hostů a Bergamo tak tahá čas a vyhlíží konec tohoto prvního utkání, ve kterém chce především neinkasovat na domácí půdě.
     
    69
    Mariano Díaz si pomáhal v souboji s Romerem rukama, což sudí nemohl přehlédnout a ozvala se píšťalka.
     
    70
    Berat Djimsiti předvedl skvělý skluz, kterým nepustil po pravém křídle dopředu Lucase Vázqueze a navíc ještě získal pro svůj celek autové vhazování.
     
    71
    Od Realu Madrid se v těchto chvílích očekává rozhodně víc, ale španělský celek si nemůže vytvořit žádnou velkou příležitost, neboť hráči Atalanty velmi dobře a zodpovědně brání.
     
    71
    Robin Gosens byl v souboji s Lucasem Vázquezem pozdě a uviděl tak žlutou kartu za svůj faul. Real Madrid navíc získal standardní situaci.
     
    72
    Nakonec se exekuce přímého kopu ujal Marco Asensio, ale jeho rána letěla přesně do míst, kde byl připraven Pierluigi Gollini, který si bez problémů poradil.
     
    73
    Lucas Vázquez tentokrát zblokoval přihrávku Mario Pašaliče rukou a Atalanta má k dispozici volný kop z levé strany.
     
    74
    Ovšem domácí mužstvo se nedostalo do žádné vážnější šance, ale bude mít k dispozici alespoň autové vhazování.
     
    75
    Nacho Fernández se jako v prvním poločase snažil něco vymyslet průnikem, ale tentokrát hledal po levé ruce svého spoluhráče, ovšem našel jen protihráče.
     
    76
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Sergio Arribas.
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Hugo Duro.
     
    77
    Bohužel momentálně toho na hrací ploše moc nevidíme, ale možná to změní autové vhazování Atalanty.
     
    78
    Mariano Díaz si sbíhal za obranu na nákop, který přišel, ale Marten de Roon si skvěle poradil a tělem nedal šanci soupeři.
     
    79
    Bílý balet nyní kombinuje s míčem u nohou a Toni Kroos to nakonec vzal na sebe, když vypálil z dálky, ale jeho pokus letěl vedle brány.
     
    80
    Lucas Vázquez se snažil centrem najít spoluhráče ve vápně, ale míč skončil na hlavě soupeře.
     
    81
    Hugo Duro se posléze snažil vypálit zpoza vápna, ovšem také jeho pokus byl zblokován a Realu se nedaří něco vymyslet.
     
    82
    Casemiro si chtěl vymodlit penaltu po souboji s Mario Pašalićem, ale rozhodčí tohoto brazilského záložníka důrazně varoval, protože kdyby vytáhl žlutou kartu za simulování, tak by Real srovnal počet hráčů na hrací ploše, neboť by to byla druhá žlutá.
     
    83
    Luka Modrić chtěl něco vymyslet přihrávku na levou stranu, kde si sbíhal Mendy, ale ten se nedostal přes obránce Tolóie.
     
    84
    Faul ze strany domácího celku znamená volný kop, o který se postará Toni Kroos.
     
    85
    Standardní situaci ale Real Madrid rozehrál nakrátko a Lucas Vázquez posléze centroval z pravé strany, ovšem míč skončil na hlavě domácího hráče.
     
    85
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Joakim Maehle, přichází José Luis Palomino.
     
    86
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Josip Iličić, přichází Ruslan Malinovskyj.
     
    86
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se hosté dočkali branky a vedou 1:0! Rohový kop španělský celek rozehrál nakrátko a po přihrávce Modriče vystřelil z nějakých osmnácti metrů fantastickou ránu k pravé tyči FERLAND MENDY. Asistence: Luka Modrić.
    86. Ferland MENDY - 0:1
     
    87
    Mariano Díaz se nedokázal dostat k míči po nákopu spoluhráče a Atalanta bude u balónu.
     
    88
    Ferland Mendy se tentokrát dopustil hry vysokou nohou, když málem zasáhl soupeře do obličeje kopačkou.
     
    89
    Thibaut Courtois si došel pro míč po nepřesném nákopu domácího hráče a Real Madrid bude opět u balónu.
     
    90
    Rozhodčí bude nastavovat 3 minuty navíc.
     
    90+1
    Lucas Vázquez poslal nebezpečný centr do vápna, kde se snažil zakončit Casemiro, ale napálil jen Palomina.
     
    90+2
    Nacho Fernández svou přihrávkou našel pouze Rafaela Tolóie a Atalanta se může pokusit něco vymyslet v samotném konci utkání.
     
    90+2
    Hugo Duro se ale tentokrát dopustil faulu právě na Tolóie a domácí celek získal volný kop z pravé strany.
     
    90+3
    Ale standardní situace italského celku nenabídla nic zajímavého a Thibaut Courtois bude mít odkop od své brány.
     
    90+3
    Nyní ale přichází ještě jeden faul madridského celku a Atalanta má úplně poslední šanci něco vymyslet.
     
    90+4
    Ruslan Malinovskyj sice poslal centr do vápna, ale ten vyboxoval Thibaut Courtois.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    Real Madrid porazil Atalantu 1:0.
     
    Je konec. Real Madrid v prvním zápase zvítězil na půdě Atalanty poměrem 1:0.
    Začátek utkání se odehrával v opatrném duchu, ale v 17. minutě přišel obrovský problém ze strany domácích, neboť červenou kartu uviděl Remo Freuler. A ve 26. minutě mohl otevřít brankový účet Nacho Fernández, ovšem jeho průnik byl zakončen střelou vedle. Posléze Real Madrid byl na míči skoro celou dobu a ve 45+1. minutě jej mohl poslat do vedení Casemiro, ale Pierluigi Gollini předvedl skvělý zákrok.
    Do druhé půle vstoupili hosté stejně jako ukončili tu první a ve 48. minutě pálil Modrič těsně vedle. V 54. minutě se Vinícius ocitl v šanci, ale nedokázal vsítit branku. Následně šlo tempo utkání dolů, ale v 86. minutě se nakonec dokázal prosadit Ferland Mendy a zajistil tak Realu výhru 1:0.
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:9.
     
    To je dnes ode mě vše, děkuji Vám za pozornost. (22:56:07)

    Michal Raška

    Branky: 86. F. Mendy (Modrić)

    Karty:   71. Gosens (ABC) – 23. Casemiro (REA), 55. F. Mendy (REA)   17. Freuler (ABC)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:9.
    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói (C), Romero, Djimsiti – Maehle (85. Palomino), de Roon, Freuler, Gosens – Pessina – D. Zapata (30. Pašalić), Muriel (56. Iličić, 86. Malinovskyj).
    Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Caldara, Iličić, S. Lammers, Malinovskyj, Al. Mirančuk, Palomino, Ruggeri, Pašalić, Šutalo.

    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Varane (C), Nacho Fernández, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modrić – Asensio (76. Arribas), Isco (76. Duro), Vinícius Júnior (58. M. Díaz).
    Náhradníci: Lunin, Altube – Arribas, M. Díaz, Duro, Chust, Gutiérrez, Blanco.

    Rozhodčí: Stieler – Gittelmann, Beitinger (vš. GER)
    Úterý 16.03.2021
    Real Madrid - Atalanta BC 3:1

    Branky: 34. Benzema (Modrić), 60. Ramos (pen.), 85. Asensio (L. Vázquez) – 83. Muriel

    Karty:   39. Valverde (REA), 73. Nacho Fernández (REA), 77. Kroos (REA) – 59. Tolói (ABC)

    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:13.
    thejrc.org