Plzeň – Vítkovice 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 3:2 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 5:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Liberec 4:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 26.02.2021, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:30 David CIENCIALA - 5:2
     
    58:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Sekundu před návratem Ševce se domácí prosadili. DAVID CIENCIALA obral ve středním pásmu Camaru a poslal puk po ledě do odkryté klece.
     
    56:31
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Ševc – 2 min., hákování).
    53:34 David ŠŤASTNÝ - 4:2
     
    53:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce domácí navyšují náskok! DAVID ŠŤASTNÝ projel do pásma a zpoza beka vypálil, puk se otřel právě o obránce, změnil směr a zaplachtil za rozhozeného Barulina.
    39:58 Robert KOUSAL - 3:2
     
    39:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro domácí tým, dvě sekundy před koncem druhé části je to zase jen o gól. Postaral se o to ROBERT KOUSAL, který po přechodu modré čáry poslal puk po ledě na branku a zaskočil Růžičku, kterému propadla střela mezi nohama. Asistence: Ondřej Vála.
    37:56 Maris BIČEVSKIS - 3:1
     
    37:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pardubičtí zaváhali v rozehrávce, puk jim zůstal za brankou a domácí trestali. Šťastný jej vrátil před brankoviště na MARISE BIČEVSKISE, který ho nadvakrát poslal bekhendem mezi betony Barulina. Asistence: David Šťastný.
    30:29 Martin ŠEVC - 2:1
     
    30:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí si berou vedení zpět a postaral se o to jejich kapitán MARTIN ŠEVC. Zkušený obránce dostal trochu prostoru u modré čáry, tak zvedl hlavu a šikovnou technickou střelou, která se možná ještě otřela o výstroj někoho před brankou, překonal Barulina, který máchl rukavicí do prázdna. Asistence: David Bernad a David Cienciala.
    27:12 Anthony CAMARA - 1:1
     
    27:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Rychlá odpověď elitní pardubické lajny, máme vyrovnáno. ANTHONY CAMARA dostal nabito na pravý kruh a trefil odkrytou část domácí branky, Růžička se nestačil přesunout. Asistence: Robert Kousal a Andrej Kosticyn.
    25:01 Valentin CLAIREAUX - 1:0
     
    25:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle si Barulin za rámeček asi nedá... VALENTIN CLAIREAUX převzal ve středním pásmu nahrávku Šidlíka, protáhl se po mantinelu kolem obránce a téměř od brankové čáry z úhlu pálil. Gólman Pardubic střelu francouzského forvarda trochu podcenil a puk mu propadl pod rukou do sítě. Asistence: David Moravec a Petr Šidlík.
     
    20:35
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Robert Kousal – 2 min., sekání).
     
    Camara si najel doprava a zvolnil, hledal místečko ve výstroji Růžičky. Ten ale zůstal pozorný a ránu nejproduktivnějšího hráče Dynama si pohlídal.
     
    10:09
    Trestné střílení pro Pardubice! Camara našlápl ve středním pásmu a Šidlík jej na poslední chvíli zastavil jen za cenu sekery přes hůl.
    Marken.cz

    Michal Konvalina

    Branky a nahrávky: 26. Claireaux (Moravec, Šidlík), 31. Ševc (Bernad, Cienciala), 38. Bičevskis (Šťastný), 54. Šťastný, 59. Cienciala – 28. Camara (R. Kousal, A. Kosticyn), 40. R. Kousal (Vála)


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Schwarz) – Bernad, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Moravec, Šidlík, Fillman – Kotala, A. Zbořil (A), Šťastný – Cienciala, Claireaux, Jääskeläinen – Flynn, Najman, P. Kousal – G. Szturc, Bičevskis, J. Stránský.
    HC Dynamo Pardubice: Barulin (Klouček) – Mikuš, Hrádek, Ďaloga, Nakládal (C), J. Kolář (A), Bučko, Vála – A. Kosticyn, R. Kousal (A), Camara – Paulovič, O. Roman, Blümel – L. Horký, Pochobradský, Štetka – Zeman, Rohlík, Costa.

    Rozhodčí: Hejduk, Šindel – Pešek, Malý
    bahis siteleri