České Budějovice – Interobal Plzeň 2:11 (kon.) | Slavia – Rapid Ústí n/L 5:5 (kon.) | Svarog Teplice – Chrudim 2:0 (kon.)
Olympik Mělník – Česká Lípa 5:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:5 (3:2)
FC Rapid Ústí nad Labem
Pátek 26.02.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 19. kolo
    32. ZÁRUBA - 5:5
     
    32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sita přece jen propasíroval míč ze středu na levou stranu a RADIM ZÁRUBA sám proti Votavovi vyrovnal. Asistence: Zdeněk Sita.
    32. ŠEVČÍK - 4:5
     
    32
    Slavia právě vstřelila branku!
    MATÚŠ ŠEVČÍK využil na levé straně nahrávky z osy hřiště a střelou do bližší šibenice snížil. Asistence: Dominik Ostrák.
    23. ROZBOUD - 3:5
     
    23
    Rapid právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro sešívané! Nejprve byl Sláma při svém sólu středem bráněný hodně na hraně pravidel zezadu. Při protiútoku zakončil KAREL ROZBOUD přesně bodlem z pravé strany na zadní tyč! Bez asistence.
    22. JELÍNEK - 3:4
     
    22
    Rapid právě vstřelil branku!
    Tak vstupy do poločasů si dnes Slavia opravdu za rámeček nedá! V závěru rychlého kontru motal Tichý hlavy domácím futsalistům na středu a posléze přihrál do levé poloviny vápna, kde měl TOMÁŠ JELÍNEK před sebou prázdnou bránu. Asistence: Petr Tichý.
    21. JELÍNEK - 3:3
     
    21
    Rapid právě vstřelil branku!
    Hezké sólo Petra Tichého po levé straně. Bývalý hráč Litoměřic nakonec odcentroval zleva na zadní tyč na TOMÁŠE JELÍNKA a ten pálil pod břevno. Asistence: Petr Tichý.
    20. JOŠT - 3:2
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš a ještě k tomu gól přímo do šatny! Nejprve se Jelínek zjevil na pravé straně sám před Vondráčkem. Upadl a dožadoval se odpískání faulu na vlastní osobu. Píšťalka nezazněla. V pokračující hře poslal Záruba přihrávkou na pravou stranu DAVIDA JOŠTA do brejku a ten proti Votavovi obstřelil hostujícího brankáře na zadní tyč. Asistence: Radim Záruba.
    18. SITA - 2:2
     
    17
    Slavia právě vstřelila branku!
    ZDENĚK SITA si vyměnil míč s pivotem Joštem a z levé strany prostřelil Votavu mezi nohama. Asistence: David Jošt.
    15. VAKTOR - 1:2
     
    15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ústí udělalo chybu v rozehrávce. Sláma si postrčil míč ze středu na levou stranu a přehodil brankáře Votavu. Balón skončil na zadní tyči, ale odrazil se přímo na dorážejícího FILIPA VAKTORA. Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    5
    Rapid právě vstřelil branku!
    Čapek odcentroval z pravé strany na vzdálenější tyč a PETR ZAJÍČEK se natlačil před obránce, zakončil do prázdné brány a Ústí vede 2:0. Asistence: Matěj Čapek.
    3. TICHÝ - 0:1
     
    2
    Rapid právě vstřelil branku!
    Takhle se hostům povedlo! Jelínek si v rychlosti vyměnil míč s Výborným a hezkým centrem na zadní tyč našel PETRA TICHÉHO před prázdnou bránou. Asistence: Tomáš Jelínek.

    Vít Muzikář

    Branky: 15. Vaktor (Sláma), 17. Sita (Jošt), 20. Jošt (Záruba), 32. Ševčík (Ostrák), 32. Záruba (Sita) – 2. Tichý (Jelínek), 5. Zajíček (Čapek), 21. Jelínek (Tichý), 22. Jelínek (Tichý), 23. Rozboud

    Karty:   39. Plíšek (SLA), 40. Sita (SLA) – 10. Čapek (RUL), 18. Jelínek (RUL), 23. Rozboud (RUL)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Záruba, Homola (C), Jošt, Sita – Vaktor, Sláma, Ševčík, Ostrák – Flachs, Leovski, Hruška.
    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava (Džudža) – Jelínek (C), Macháček, Výborný, Tichý – Rozboud, Zajíček, Čapek, Ji. Zápotocký – Hajaš, Jar. Zápotocký, Gajdoš.

    Rozhodčí: Matyš – Lafek
    thejrc.org