České Budějovice – Interobal Plzeň 2:11 (kon.) | Slavia – Rapid Ústí n/L 5:5 (kon.) | Svarog Teplice – Chrudim 2:0 (kon.)
Olympik Mělník – Česká Lípa 5:0 (kon.)
konec
SK Olympik Mělník
5:0 (2:0)
FC Démoni Česká Lípa
Pátek 26.02.2021, 20:30 • SH Mělník, Gymnázium • 1. Futsal liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    1. FUTSAL liga má před sebou další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SK Olympik Mělník a FC Démoni Česká Lípa.
     
    Favoritem tohoto zápasu zřejmě bude Mělník, kterému momentálně patří osmá pozice tabulky, což by znamenalo postup do play-off. Olympik má na svém kontě patnáct bodů a na svého dnešního soupeře má osmibodový náskok. Démonům totiž momentálně patří desátá pozice, což by ovšem nezaručilo postup do vyřazovacích bojů. Navíc o něco lepší formu má právě Mělník, kterému se v minulém kole povedlo zaznamenat letošní pátou výhru. Česká Lípa má na svém kontě pouhé dvě výhry, navíc má na svém kontě pořádnou sérii bez zisku jediného bodu. Dnes k tomu bude velká šance, i tak se České Lípě v roli hostujícího celku zrovna moc nedaří.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Olympik Mělník: Žezulka (Hnízdil) – Lehner, Moravec, Nedostup, Hrdý, Nečas, Šustr, Kalabis, Miker, Jungbauer, Šmejkal

    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Mareš) – Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Zapletal, Caizl, Bialek, Hrubý, Abrhám, Bejda, Hanzlík, Jíráský

    Rozhodčí: Černý – Cílek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Dnešní utkání právě odstartovalo. Úvodní rozehrávku si vzala hostující Česká Lípa, která bude v prvním dějství hrát zprava doleva.
     
    00:13
    Mělník právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu tohoto zápasu tu máme vedoucí branku! Olympik se totiž dostal do rychlého protiútoku, při kterém se Hrdému povedlo najít u pravé tyče JANA KALABISE, jehož rána směřovala přesně do levé šibenice.
    00:13 KALABIS - 1:0
     
    01:13
    Po nedovoleném zákroku zahrával hostující celek standardní situaci, který nabídl pouze střelu vedle branky. Olympik tak na jistotu rozehrál nakrátko.
     
    02:03
    Nakonec z toho byl další nedovolený zákrok, tentokráte se jednalo o útočný faul Kalabise. Česká Lípa se tak postarala o další rozehrávku z vlastní poloviny.
     
    02:03
    Mělník právě vstřelil branku!
    Je tu druhá domácí branka! K rozehrávce standardní situace se totiž postavil JAKUB MORAVEC, jehož dělovka zamířila přesně k levé tyči, kam se hostující brankář nedokázal ideálně natáhnout.
    02:03 MORAVEC - 2:0
     
    03:30
    U postranní lajny se nacházel Jungbauer, kterému se nepovedlo zalepit prudkou nahrávku. Hrát tak mohl soupeř, Abrhamovi se podařilo vybojovat roh.
     
    04:12
    Do kombinace se nyní zapojil také hostující Bialek. Jeho celek se přesto nemůže dostat do žádné šance, nyní se povedlo na zemi blokovat Hrdému.
     
    05:14
    Zapletal si tak dlouho hledal prostor ke střele, až se mu ho nakonec povedlo najít. Ránu ovšem poslal výrazně vedle branky a Žežulka tak nemusel zasahovat.
     
    06:20
    Olympik to zkouší velice pozvolnou kombinací na vlastní obranné polovině. Soupeř velice aktivně napadá, rozehrávající Moravec tak musí jednat hodně rychle.
     
    07:06
    Nahrávka do běhu směřovala na domácího Jungbauera, proti kterému ovšem vyběhl pozorný brankář Kirov, kterému se povedlo odkopnout míč do zámezí.
     
    08:11
    Česká Lípa zahrávala rohový kop z levé strany. Do kombinace se poté zapojil také Abrhám, po jehož nahrávce hodně nepřesně přenášel hru kolega, což málem vedlo ke třetí brance z nohy Nedostupa.
     
    09:13
    Hodně důrazně poté nahrával hostující Švec, který nenašel vedle postaveného Abrháma. Následně musel zasahovat Kalabis, který odkopával do autu.
     
    10:00
    Dobrý obranný zákrok si připsal také domácí Hrdý, kterému se povedlo odrazit nákop v podání soupeře. Žežulka se k míči nedostal, poté si faulem pomohl Hrubý.
     
    11:01
    Olympik zahrával další standardní situaci, kterou na sebe vzal Nečas. Jeho rána pravou nohou směřovala do hrudi brankáře, od které šel míč do zámezí.
     
    12:05
    Česká Lípa poté zahrávala hned dva rohové kopy, avšak ani jeden z nich se neujal. I tak nesmíme zapomenout na dvojité zakončení z nohy Vítězslava Hrubého.
     
    13:13
    Dvojice Hrdý – Moravec poměrně dlouho operovala, načež se prvně jmenovaný dostal do úniku, při kterém obešel brankáře, jenomže míč poslal vedle.
     
    14:02
    Olympik zahrával desetimetrový hod, ke kterému se postavil Lukáš Nečas, s jehož ránou si ovšem hostující brankář Martin Mareš dokázal poradit.
     
    15:22
    Hrdému se před brankou soupeře velice přesně povedlo najít Moravce, který si nejprve zpracoval míč, načež zakončoval kousek vedle levé tyče.
     
    16:15
    Hrubý to zkoušel vzít po levém křídle na sebe, jenomže narazil pouze do obětavého protihráče. Soupeř se poté dostal do protiútoku, který nabídl další faul.
     
    16:15
    Desetimetrový kop tentokráte zahrával domácí Radek Hrubý, který rovněž mířil vedle branky.
     
    17:34
    Česká Lípa zahrávala další tři rohové kopy, ten poslední směřoval na zadní tyč. Tam se ven z branky vydal také Žežulka, který rozjel protiakci směrem na Hrdého.
     
    19:15
    Běží nám poslední minuta prvního poločasu. Domácí se snaží dohrát první dějství bez větších chyb, rozehrávku ovšem aktivně napadá hostující mužstvo.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl dvě branky, přičemž se o oba zásahy postaral domácí Mělník, který se poměrně rychle dostal do dvoubrankového vedení. Olympik byl i nadále nebezpečnějším týmem, jenomže žádná jeho další šance neskončila v síti. Démoni se směrem dopředu zatím spíše trápí, z jejich strany nejde o dobrý výkon a chybí tomu lepší finální fáze.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:10
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    21:13
    Hned v úvodu druhého poločasu mohl od své branky rozehrávat Žežulka. Tomu se povedlo na levém křídle najít Moravce, který poté napadal brankář Kirova.
     
    22:07
    Do menších problémů se poté dostal hostující Havrda, který si ovšem u své branky dokázal poradit. Následovalo zakončení Hrubého vysoko nad branku.
     
    23:24
    Olympik se jednoduše dostal na druhou stranu, kde to na sebe vzal Nedostup. Ten nakonec trefil pouze protihráče, načež jeho celek vybojoval další aut.
     
    24:15
    Abrhám zavezl hrací předmět na druhou stranu, kde v tandemu zkoušel najít kolegu Bejdu. Toho ovšem zastavil protihráč, po rychlé rozehrávce nepřesně nahrával druhý jmenovaný.
     
    25:20
    V posledních minutách nesledujeme nic extra zajímavého. Za zmínku stojí pouze pas na domácího Kalabise, který z úhlu trefil pouze nohu brankáře Kirova.
     
    26:16
    Málem bylo sníženo! Žezulka totiž rozehrál přímo na nohu protihráče, který se ho pokoušel přehodit, avšak míč poslal pouze do břevna.
     
    27:07
    Česká Lípa pokračuje ve zlepšeném výkonu, jenomže Abrhámovi to dnes nejde. Po nahrávce mu šel mí od nohy do zámezí, rozehrávat tak bude protivník.
     
    28:15
    Žežulka musel znovu zasahovat, i v tomto případě se mu povedlo vychytat zakončujícího hráče. Mělník si ovšem hodně koleduje, soupeři se ale moc nedaří.
     
    29:30
    Po nedovoleném zákroku skončil na zemi jeden z hostující hráč. Démoni tak zahrávali standardní situaci, po které pálil vysoko nad branku Stanislav Bejda.
     
    30:00
    Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku. Olympik i nadále vede o dvě branky, avšak v posledních minutách je pod tlakem, soupeř se totiž herně zlepšil.
     
    31:21
    Nyní to střeleckým pokusem zkoušel domácí Žežulka, který ovšem svůj pokus poslal vysoko nad branku. Soupeř rychle rozehrál, nyní sledujeme kombinaci.
     
    32:09
    Drzým průnikem to po pravém křídle na sebe vzal domácí Moravec, který nakonec zakončoval. Na poslední chvíli přispěchal Bialek, který v pádu zablokoval.
     
    33:30
    Daleko od kontaktní branky nebyl ani Fichtner, kterého dokonalým zákrokem vychytal brankář Žežulka. Další zakončení naopak směřovalo nad branku.
     
    33:45
    Žlutou kartu dostává Milen Kirov (FC Démoni Česká Lípa).
     
    34:16
    Domácím standardní situace vůbec nevyšla, naopak to skončilo útočným faulem. Poté se Olympiku málem povedlo skórovat přes celé hřiště, zakročil ale Bialek.
     
    35:22
    Abrhám se s míčem vysunul na opačnou polovinu, navíc to jeho celek zkouší s brankářem v poli. Proto sledujeme poklidnou rozehrávku, kterou domácí nenapadají.
     
    36:07
    Rottův pokus směřoval pouze do Žežulky, následně se k volnému míči dostal Fichtner, který ho poslal vedle branky. Nápor Démonů je prozatím u konce.
     
    37:24
    Na další útočné akci se pro změnu nacházel Abrhám, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou. Na opačné straně pálil pouze do břevna Kalabis.
     
    38:50
    Mělník právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto! Hosté to znovu zkusili bez brankáře, jenomže k volnému míči se jako první dostal domácí JAN ŽEŽULKA, kterému se povedlo zamířit do prázdné hostující branky.
    38:50 ŽEŽULKA - 3:0
     
    39:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    39:35
    Mělník právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna domácí branka! Česká Lípa to znovu zkoušela s dalším hráčem v poli, tentokráte toho dokázal využít domácí RADEK HRDÝ, který pohodlně zamířil do opuštěné branky.
    39:35 HRDÝ - 4:0
     
    39:55
    Mělník právě vstřelil branku!
    Je tu pověstný bůr! Hosté si znovu nedali říct, znovu přišli o míč, čehož tentokráte dokázal využít ALEXANDR NEDOSTUP, kterému se rovněž povedlo odehrát míč směrem do prázdné hostující branky.
    39:55 NEDOSTUP - 5:0
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Mělníku poměrem 5:0. Mělníku tak stačilo dobře vstoupit do zápasu, načež se domácím povedlo své vedení ubránit až do konce, kdy přidal další tři trefy. Démoni se ovšem ve druhém dějství dostali k několika obrovským šancím, jenomže k výhře domácího celku velkou měrou přispěl brankář Žežulka, který v novém působišti podal famózní výkon, který okořenil jednou vstřelenou brankou. (22:00:36)

    David Suchý

    Branky: 1. Kalabis (Hrdý), 3. Moravec, 39. Žežulka, 40. Hrdý, 40. Nedostup

    Karty:   34. Kirov (CLI)


    SK Olympik Mělník: Žezulka (Hnízdil) – Lehner, Moravec, Nedostup, Hrdý, Nečas, Šustr, Kalabis, Miker, Jungbauer, Šmejkal
    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Mareš) – Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Zapletal, Caizl, Bialek, Hrubý, Abrhám, Bejda, Hanzlík, Jíráský

    Rozhodčí: Černý – Cílek
    bahis siteleri