Žižkov – Táborsko 1:0 (kon.) | Blansko – Prostějov 1:1 (kon.) | Hr. Králové – Varnsdorf 0:1 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
1:0 (0:0)
FC SILON Táborsko
Pátek 26.02.2021, 10:30 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní přípravné utkání nakonec končí vítězstvím Viktorie Žižkov, která díky jediné brance dokázala zvítězit výsledkem 1:0. Dnešní utkání nám ale nenabídlo vůbec atraktivní podívanou, celou dobu jsme sledovali dost nepřesností a vyložených šancí tak bylo minimum. Nakonec se ujal rohový kop domácího celku, po kterém se dokázal prosadit Mashike. (12:20:22)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Domácí stále drží hubené jednobrankové vedení a do konce nezbývá moc času.
     
    87
    Domácí poté kombinovali na vlastní polovině, kde do rozehrávky zapojili také brankáře Soukupa, kterému se povedlo odkopnout směrem kupředu.
     
    85
    Táborsko dokázalo vyvézt míč na druhou stranu, kde ovšem dobře zakročil domácí Bazal, kterému se povedlo na druhé straně oslovit Sixtu.
     
    83
    Znovu byl do kombinace přizván také brankář Slávik, kterému se povedlo roztáhnout hru na levou stranu, kde ovšem domácí získali míč zpět.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Domácí celek stále vede o jednu branku, nicméně nic zajímavého k vidění není.
     
    81
    Nahrávka na Nabijeva nakonec skončila pouze v zámezí, navíc to bylo bez teče a autového vhazování se tak zmocní hostující celek.
     
    79
    Na opačné straně práce pro hostujícího brankáře Slávika, který si poradil s centrem z pravé strany a poté se mu povedlo míč vyhodit vpřed.
     
    77
    Soukup nyní mohl rozehrávat od své branky, přičemž to zkoušel na jistotu na vedle stojícího Mulemeho. Domácí celek se evidentně nikam netlačí.
     
    75
    Po levém křídle to na sebe vzal hostující Novák, který to poté zkoušel nahrávkou do malého vápna, kde ovšem našel pouze nohu soupeře.
     
    73
    Odkop od hostující branky se snesl pouze do moci domácího celku a odkopávat tak mohl Soukup, který ovšem poslal míč ven z hrací plochy.
     
    72
    Nedovolený zákrok na domácího Bazala, po kterém domácí celek raději rozehrával nakrátko. Po krátké kombinaci tu bude autové vhazování.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Nyní se do rozehrávky zapojil také domácí brankář, který rozehrál na Nabijeva.
     
    69
    Táborsko se ovšem stále drží na vlastní polovině, což pochopitelně nemůže přinést nic moc nebezpečného a domácí jsou tak bez práce.
     
    68
    Následovalo autové vhazování z levé strany, po kterém si nedovoleným zákrokem pomohl domácí Urbanec. Bude se znovu rozehrávat volný kop.
     
    67
    Táborsko to také v tomto případě zkoušelo od vlastní branky, tentokráte se odkop snesl pouze do zámezí a bude se tak znovu vhazovat.
     
    66
    Po delší době se k míči dostal také hostující brankář Slávik, který to zkoušel odkopem na útočnou polovinu, kde jsme sledovali další nepřesnost.
     
    65
    Navíc jsme poté sledovali útočný faul, po kterém se na zemi ocitl jeden z hráčů Táborska. Hostující celek tak bude moci rozehrávat nakrátko.

    David Suchý

    Branky: 57. Mashike


    FK Viktoria Žižkov: Švenger (46. Soukup) – Řezáč (60. Bazal), Hušek (46. Prebsl), Pudil, Auer (60. Muleme) – Skopec (60. Sixta), Súkenník (60. Petrlák) – Diviš (60. Urbanec), Batioja (60. Nabiyev), Zoubele (60. Bezdička) – Mashike (60. Pázler)
    FC SILON Táborsko: Zadražil (45. Pecháček) – Havrda (30. Almeida), Penc (62. Navrátil), Holiš, Tusjak – Icha (65. Tolno), Boula, Liepa, Janošík (65. Plachý) – Majka (62. Nielsen – 85. Kubovský), Provazník (55. Čapek)

    Rozhodčí: Ulrich – Kubr, Váňa
    thejrc.org