Ústí n/L – Přerov 4:6 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 1:4 (kon.) | Třebíč – Slavia 1:3 (kon.)
Šumperk – Kolín 5:2 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 6:4 (kon.) | Kadaň – Kladno 2:3 (kon.)
Prostějov – Havířov 1:4 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 1:5 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 5:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 27.02.2021, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:19
    V závěru utkání ještě budou mít hosté přesilovou hru. Filip Haman je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
    53:44 Filip HAMAN - 1:5
     
    53:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali! Tomi u pravého mantinelu přenechal puk Klimšovi, který prudkou nahrávkou našel za levým kruhem FILIPA HAMANA. Frýdecký obránce prudkou střelou do horní poloviny branky rozvlnil síť za Královými zády! Asistence: David Klimša, Vojtěch Tomi – 1:5.
    51:34 Martin PROCHÁZKA - 0:5
     
    51:34
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    To už je nepříjemné! Kremláčkovo nahození od levého mantinelu usměrnil Beran k volnému spoluhráči. MARTIN PROCHÁZKA si s přihrávkou poradil a zasunul puk do odkryté části branky za bezmocného Honzíka! Asistence: Matěj Beran, Vladimír Kremláček – 0:5!
     
    44:31
    Další trest pro litoměřický celek. Mimo hrací plochu odeslal kotouč Jan Výtisk a ani jeho dvouminutový trest nemine.
     
    42:30
    Domácí budou hrát přesilovku, Lukáš Stehlík poslal puk mimo hrací plochu a půjde si na dvě minuty odpočinout.
    42:03 Marek BERKA - 0:4
     
    42:03
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak a je zřejmě rozhodnuto! David Jindra našel dlouhou přihrávkou na pravém mantinelu MARKA BERKU, který si vybruslil od mantinelu mezi kruhy a přesnou střelou o horní tyč zvýšil na 0:4! Asistence: David Jindra, Tomáš Král.
     
    39:39
    Kadlec dostal přihrávku o mantinel od Válka, najel si z pravé strany mezi kruhy, odkud prudkou střelou zápěstím orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    35:37
    Frýdek-Místek vstřelil branku, poté co Veselý najel z pravé strany do brány, jeho pokus ještě brankář Král vyrazil, ale domácí útočník ho vzápětí dorazil do brány i s gólmanem. Gól neplatí pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    32:20
    Po faulu na Tomiho v předbrankovém prostoru čeká na Jana Holého trestná lavice. Litoměřický útočník inkasoval dvě minuty za podrážení.
     
    30:00
    Vynikající příležitost Mikulíka, který pálil po křížné přihrávce Šedivého z voleje, jenže jeho střela netrefila zařízení, stav je tak stále 0:3!
     
    28:23
    Přečíslení tři na jednoho se rozhodl Válek řešit zakončením z pravé strany sám, brankář Honzík se na něj připravil a jeho velmi dobrou šanci zneškodnil.
    24:06 Jakub KONEČNÝ - 0:3
     
    24:06
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Procházka vybojoval puk na modré čáře a podél levého mantinelu se vydal do kruhu, odkud nahrál zcela volnému Konečnému, který skóroval v oslabení! Asistence: Martin Procházka, Vladimír Kremláček – 0:3!
     
    23:57
    Miškář se dopustil nedovoleného zákroku a za sekání nabídl soupeři první přesilovku v zápase.
     
    23:15
    Velká šance Frýdku-Místku! Domácí jeli dva na jednoho, Veselého střelu gólman Král vyrazil před sebe, jenže dojíždějící Šedivý ve snaze přehodit ležícího Krále trefil brankáře Litoměřic do zad a od nich se puk odrazil vedle brány.
    20:45 Matěj BERAN - 0:2
     
    20:45
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krásná akce Litoměřic končí druhým gólem! Frýdečtí si znovu nepohlídali zadní vrátka, MATĚJ BERAN se vydal s Miškářem do přečíslení dva na jednoho, vyměnil si puk se spoluhráčem a v závěrečné fázi ho uklidil do prázdné brány! Asistence: Patrik Miškář – 0:2!
     
    12:02
    Beran krásně našel křížnou přihrávkou u pravé tyče Urbana, který prudce vypálil k bližší tyči, jenže gólman Honzík natáhl lapačku a puk fantastickým zákrokem chytil!
     
    11:16
    Hosté si zahrají první přesilovou hru. Na dvě minuty byl vyloučen Radek Veselý za hákování.
    01:54 Marek BERKA - 0:1
     
    01:54
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostům se vydařil úvod, Beran dostal před bránu přihrávku od Miškáře, vystřelil po ledě, Honzík puk pouze vyrazil před sebe, kde se k puku prodral MAREK BERKA, pohrál si s kotoučem a uklidil ho do odkryté branky – 0:1! Asistence: Matěj Beran, Patrik Miškář.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 54. Haman (Klimša, Tomi) – 2. Berka (M. Beran, Miškář), 21. M. Beran (Miškář), 25. Konečný (Procházka, Kremláček), 43. Berka (Jindra, Tomáš Král), 52. Procházka (M. Beran, Kremláček)


    HC Frýdek-Místek: Honzík (Suchánek) – Haman, Hrachovský, Husák, J. Adámek, Z. Malík, Repe, J. Michálek – R. Veselý, Mikulík (C), Šedivý – Martynek (A), D. Kindl, Klimša (A) – Macháček, Peterek, Tomi – Matiaško, Stuchlík, Ramik.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk, J. Holý, Kremláček, Jebavý, Černohorský – Jícha, Válek, M. Kadlec – M. Beran, Miškář, Procházka – Jindra, Soukup, Berka – L. Stehlík, Urban, Konečný.

    Rozhodčí: Ondráček, Marek – Gančarčík, Zedník.
    thejrc.org