NY Rangers – Boston 6:2 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Ottawa – Calgary 3:6 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Columbus 2:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
Colorado Avalanche
Sobota 27.02.2021, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Drake CAGGIULA - 2:3
     
    59:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes v minutých dnech dvakrát za sebou otočili z 0:3 a nyní se mohutným finišem snaží o to samé! Conor Garland nastřeloval puk do ohně z levého kruhu. Přitom trefil nohu Gravese a u toho z bezprostřední blízkosti dorážel DRAKE CAGGIULA. Avs si ihned berou time-out. Asistence: Conor Garland, Phil Kessel.
    58:24 Phil KESSEL - 1:3
     
    58:24
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hunter Miska si z tohoto střetnutí čisté konto neodnese! Minutu a půl před závěrečnou sirénou nestačil na dorážku PHILA KESSELA, který nejlépe zareagoval na původní Chychrunovu střelu zpoza levého kruhu. Asistence: Christian Dvorak, Jakob Chychrun.
    51:00 Nazem KADRI - 0:3
     
    51:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Devět minut před koncem už je nejspíše jasno! Cale Makar v přechodové fázi zakopl, ale nezabránilo mu to ze středu posunout kotouč do levého kruhu. NAZEM KADRI trefil mezeru mezi nohama a raduje se z šestého zásahu v ročníku. Asistence: Cale Makar.
    46:04 André BURAKOVSKY - 0:2
     
    46:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Dost možná rozhodující moment zápasu, Laviny zvyšují na 2:0! Kadri převzal puk od Rantanena a zleva ho okamžitě vracel na osu kluziště. Tam si jej zpracoval ANDRÉ BURAKOVSKY, jenž překonal blok Goligoskiho a fantasticky vymetl ze svého pohledu pravý horní růžek. Asistence: Nazem Kadri, Mikko Rantanen.
    21:43 Mikko RANTANEN - 0:1
     
    21:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Dvě vteřiny před vypršením Schmaltzova trestu jdou Avs do vedení! Nazem Kadri ukázal rychlou reakci po MacKinnonově střele z levého kruhu a vyražení Hilla. Puk nahrál přes brankoviště na druhou tyč a tam už to měl MIKKO RANTANEN jednoduché. Asistence: Nazem Kadri, Nathan MacKinnon.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 59. Kessel (Dvorak, Chychrun), 60. Caggiula (Garland, Kessel) – 22. Rantanen (Kadri, MacKinnon), 47. Burakovsky (Kadri, Rantanen), 51. Kadri (Makar)


    Arizona Coyotes: Hill (Raanta) – Ekman-Larsson (C), Ljubuškin, Chychrun, Goligoski, Oesterle, Hjalmarsson (A) – Brassard (A), Schmaltz, Keller – Garland, Dvorak, Kessel – Crouse, Jo. Larsson, Pitlick – Caggiula, Chaput, Fischer.
    Colorado Avalanche: Miska (Werner) – Makar, D. Toews, Girard, Graves, MacDonald, Byram – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog (C) – Donskoi, Kadri, Saad – Ničuškin, Compher, Burakovsky – Jost, Bellemare, Calvert.

    Rozhodčí: Hebert, MacDougall – Kovachik, Gawryletz
    thejrc.org