NY Rangers – Boston 6:2 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Ottawa – Calgary 3:6 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Columbus 2:1 (kon.)
konec
New York Rangers
6:2 (1:0, 3:1, 2:1)
Boston Bruins
Sobota 27.02.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:51 Brad MARCHAND - 6:2
     
    47:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté korigují skóre zápasu. Brad Marchand předal kotouč na pravou stranu, odkud vypálil David Pastrňák, jehož střelu Alexandar Georgijev vyrazil před sebe, kde se nejrychleji zorientoval BRAD MARCHAND, který kotouč zasunul za brankovou čáru. Asistence: David Pastrňák a Jakub Zbořil.
    43:43 Jonny BRODZINSKI - 6:1
     
    43:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    To je kanonáda v podání domácího celku! Brendan Smith našel pasem o plexisklo rozjetého Kevina Rooneyho, který z levé strany přihrál puk na osu hřiště, kde byl najetý JONNY BRODZINSKI, jenž kotouč tečoval do poloodkryté brány. Asistence: Jonny Brodzinski a Brendan Smith.
    41:45 Pavel BUČNĚVIČ - 5:1
     
    41:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají také pátou branku! Pavel Bučněvič si u modré čáry vyměnil kotouč s Adamem Foxem, který následně kotouč vrátil do předbrankového prostoru na hůl PAVLA BUČNĚVIČE, který kus černé gumy uklidnil do prázdné brány. Asistence: Adam Fox a Ryan Lindgren.
    39:04 Chris KREIDER - 4:1
     
    39:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    A další gól domácího celku! CHRIS KREIDER se za bránou dostal ke kotouč, vybruslil si k pravému kruhu a nahodil jej do předbrankového prostoru, kde se kus černé gumy odrazil od brusle Charlieho McAvoye do brány. Asistence: Ryan Strome.
    38:52 Colin BLACKWELL - 3:1
     
    38:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Ryan Strome nabil na střelu z první Adamu Foxovi, jehož ránu ještě v mezikruží přesně tečoval COLIN BLACKWELL. Asistence: Adam Fox a Ryan Strome.
    24:02 Patrice BERGERON - 2:1
     
    24:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté snižují rozdíl na jednu branku! Parádní ťukec v podání celé první formace zakončil po přihrávce z první v podání Davida Pastrňáka do odkryté brány PATRICE BERGERON. Asistence: David Pastrňák a Brad Marchand.
    22:32 Ryan STROME - 2:0
     
    22:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají druhou branku v zápase! Do útočného pásma zavezl kotouč Chris Kreider, který ho přenechal Alexisu Lafrenierovi, po jehož křižném pasu pálil přesně k přední tyči RYAN STROME. Asistence: Alexis Lafreniere a Chris Kreider.
    13:16 Julien GAUTHIER - 1:0
     
    13:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek jde do vedení! JULIEN GAUTHIER si vybruslil zpoza brány na levý kruh, odkud domácí útočník vypálil zápěstím a mířil naprosto přesně k první tyči. Chvíli nebylo jasné, jestli se jednalo o gól, jelikož kotouč vyletěl z brány velmi rychle, ale nakonec se o branku jednalo. Asistence: Ryan Lindgren.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 14. J. Gauthier (R. Lindgren), 23. R. Strome (Lafreniere, Kreider), 39. Blackwell (Fox, R. Strome), 40. Kreider (R. Strome), 42. Bučněvič (Fox, R. Lindgren), 44. Brodzinski (Brodzinski, Br. Smith) – 25. Bergeron (Pastrňák, Marchand), 48. Marchand (Pastrňák, J. Zbořil)


    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – R. Lindgren, Fox, K'A. Miller, Br. Smith, J. Johnson, Hájek – Lafreniere, Zibanejad (A), Bučněvič – Kreider (A), R. Strome, Blackwell – Di Giuseppe, B. Howden, J. Gauthier – Lemieux, Rooney, Brodzinski.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Vaakanainen, McAvoy, J. Zbořil, Carlo, J. Moore, Clifton – Marchand (A), Bergeron (C), Pastrňák – N. Ritchie, Coyle, C. Smith – Bjork, Studnicka, DeBrusk – Frederic, Kuraly, Wagner.

    Rozhodčí: Peel, O’Donell – Sericolo, Knorr
    thejrc.org