NY Rangers – Boston 6:2 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Ottawa – Calgary 3:6 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Columbus 2:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:1 (3:0, 0:0, 0:1)
Los Angeles Kings
Sobota 27.02.2021, 02:08 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji příjemné sobotní ráno. (04:36:51)
     
    Tři hvězdy utkání

    Cam Talbot (MNS) 27 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,4%, odchytal 59:48
    Kirill Kaprizov (MNS) 1+0
    Jonas Brodin (MNS) 0+1
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Cam Talbot (MNS) 27 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,4%, odchytal 59:48
    Jonathan Quick (LAK) 27 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90%, odchytal 57:30
     
    Statistiky
    Střely na branku: 30 – 28
    Zblokované střely: 18 – 10
    Tresné minuty: 6 – 6
    Využití: 0/3 – 0/3
    Úspěšnost vhazování: 44% – 56%
    Hity: 10 – 14
     
    Minnesota se nakonec raduje z pátého vítězství za sebou, zároveň ukončila vítěznou sérii Los Angeles. Wild ovládl dnešní duel zejména díky povedené pasáži v první třetině, během které nasázel tři branky. Následně už domácí zamkli svou branku, o což se staral hlavně Cam Talbot, který o čisté konto přišel jen necelé tři minuty před koncem. Pro Kings ale snížení přišlo příliš pozdě, takže k vyrovnaní nepomohla ani hra bez brankáře a po dlouhé době tak vycházejí bodově naprázdno.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Cam Talbot se ještě jednou pořádně vytáhl proti dorážce Anžeho Kopitora, čímž definitivně stvrdil výhru svého týmu!
     
    59:12
    Mats Zuccarello vyvezl kotouč z vlastního pásma a usiloval ještě o přesnou střelu do prázdné klece, ale to se mu ve složité pozici z otočky nepovedlo.
     
    58:43
    Adrian Kempe mířil nebezpečně do protipohybu gólmana, ten ale za sebou nechal svůj beton, díky kterému nakonec zasáhl.
     
    58:31
    Hosté to přece jen ještě zkouší bez brankáře, ale snížení nejspíš přišlo moc pozdě, protože toho času už zbývá opravdu málo.
    57:10 Jeff CARTER - 3:1
     
    57:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se nakonec dočkali alespoň čestného zásahu! Přečíslení tři na dva hostům vyšlo naprosto na jedničku. Rychlou kombinaci mezi Gabrielem Vilardim a Andreasem Athanasiouem zakončil JEFF CARTER, který měl před sebou odkrytou klec, a i když ho netrefil puk úplně ideálně, nakonec ho dotlačil za brankovou čáru. Asistence: Andreas Athanasiou, Gabriel Vilardi.
     
    56:09
    Michael Amadio nemá sílu na útočení, protože potřeboval střídat, takže prostě nahodil kotouč na Cama Talbota, takže Los Angeles ztratí další čas.
     
    55:33
    Ryan Hartman se zkoušel zapsat na střeleckou listinu, jeho rána švihem tak nevypadal vůbec zle, ale nakonec se otřela jen o horní tyčku.
     
    55:10
    Blake Lizotte výborně vybojoval kotouč a ještě lépe uvolnil v levém kruhu Austina Wagnera, jenž sice nebezpečně mířil ke vzdálenější tyči, jenže Cam Talbot parádně tasil svou lapačku a jde si pro čisté konto!
     
    54:41
    Hosté ještě vyhazovali kotouč v závěru oslabení, ale Tobias Björnfot se mezitím stihl vrátit na led, takže je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    54:18
    Brankář Los Angeles jistě pokryl nahození z pravé strany z hole Nicka Bonina, hosté tak následně vyhodili kotouč ze třetiny.
     
    53:35
    Jonathan Quick se rozhodně nenudí a velmi rád tedy napraví své tři inkasované branky pěknými zákroky, ale ty jsou v aktuální fázi zápasu asi stejně už k ničemu.
     
    53:08
    Kirill Kaprizov zkoušel po přechodu modré čáry dostat kotouč na pravou stranu, ale vzdušný pas zachytil jeden z obránců, který tak kus gumy okamžitě poslal až za domácího gólmana.
     
    52:36
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Tobias Björnfot – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:13
    Kings už to částečně vzdali, protože směrem dopředu se skoro vůbec nesnaží. Teď jim jde jen o to, aby dohráli zápas s patřičnou úctou.
     
    51:44
    Hra se začíná kouskovat, protože se velmi často přerušuje. Proti hostům se tak nyní pískalo postavení mimo hru.
     
    51:27
    Minnesota už hraje vyloženě jenom na čas, takže je určitě ráda, že za brankou soupeře může dlouho držet kotouč u mantinelu.
     
    50:45
    Domácí po delší době zamířili dopředu, ale přechod do pásma se vůbec nepovedl, protože Victor Rask byl načapán v ofsajdu.
     
    50:35
    Blake Lizotte šikovně sebral kotouč Matsu Zuccarellovi, který se neúspěšně pokoušel o vyhození, ale forvard hostů z toho stejně získal jen nepřesnou střelu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:43
    Minnesota další oslabení zakončuje dvěma vyhozeními a od výhry ji tak dělí už jenom deset minut.
     
    49:08
    Los Angeles nějakou dobu hledalo dobrou střeleckou pozici, ale to se moc nedařilo, takže na modré čáře nakonec práskl do puku Drew Doughty, ale pro Cama Talbota to byla snadná práce.
     
    48:14
    Domácí na sobě pořád nenechávají znát žádnou nervozitu, hned po vhazování tak dostali kotouč z pásma a vepředu získali pár cenných sekund.
     
    47:49
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Marcus Foligno – 2 min., podrážení).
     
    47:29
    Hosté se přece jen po delší době dostali do útoku, jenže v rohu kluziště nezvládl přesně přihrát Jeff Carter, takže z této přesilovky nic nebude.
     
    46:38
    Wild však naprosto výborně střeží svou modrou čáru, Ryan Hartman dokonce vystihl přihrávku a mířil do protiútok, který po jeho pasu zakončil Matt Dumba, ale Jonathan Quick si připisuje další dobrý zásah.
     
    46:06
    Los Angeles už hrají v plném počtu a mají tedy výhodu přesilové hry, kde mají jednu z posledních možností k nastartování comebacku.
     
    45:41
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Nico Sturm – 2 min., hákování).
     
    45:20
    Minnesota má poprvé v oslabení problémy, Jeff Carter dokonce podnikl nebezpečný protiútok, který však Cam Talbot ještě vyřešil svou lapačkou.
     
    44:17
    Hned po vhazování mohlo být téměř definitivně rozhodnuto, komentátoři po střele Jonase Brodina dokonce hlásili branku, ale kotouč nakonec skončil jen na brankové konstrukci!
     
    44:06
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Trevor Moore – 2 min., podrážení).
     
    43:46
    Situaci dva na dva řešil Marcus Foligno střelou z mezikruží, která se mu ale také nepovedla, protože byl jeden z obránců dobře postavený a předvedl blok.
     
    43:13
    Kings sice celé oslabení sehráli ve vlastním pásmu, ale obranu zvládli na jedničku, takže početní nevýhodu mají za sebou a ještě tak stále nedostali fatální zásah.
     
    42:41
    Dlouho kombinaci nakonec ukončil střelou Victor Rask, ale ten nebyl v příliš ideální pozici, takže nastřelil jen jednoho z obránců.
     
    42:06
    Jared Spurgeon nakonec vymyslel nadějnou nabídku na teč, kterou ale nikdo nevyslyšel, takže Los Angeles i přes velké nervy pořád odolává.
     
    41:38
    Mats Zuccarello se z pravé strany pokoušel o křižný pas, který se mu ale ani jednou nepovedl. Domácí jsou však stále v pásmu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:16
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Olli Määttä – 2 min., držení).
     
    40:45
    Modrou čáru nakonec překročil Joel Eriksson Ek, který ale o kotouč rychle přišel. Jeho spoluhráči však v následném souboji kus gumy úspěšně vydolovali.
     
    40:15
    Úvodní vhazování tentokrát patřilo Minnesotě, která se v klidu stáhlo do svého pásma, odkud zakládá ofenzivu Matt Dumba.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhém dějství se toho moc nedělo, protože se Minnesota rozhodla, že už tříbrankové vedení udrží, takže většinu sil soustředí hlavně do defenzivy, což se vyplácí, protože Los Angeles si vůbec nic nevytváří. Wild je dokonce o něco nebezpečnější směrem dopředu, ale také se neprosadil, stejně si však do třetí třetiny odnáší velmi slibnou pozici.
     
    Další třetina začne přibližně ve 3:52.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Ryan Hartman ještě vedl útok přes pravou stranu, odkud nakonec vyprodukoval nadějný pas, který ale nikdo nedokázal přesně zakončit.
     
    39:03
    Mats Zuccarello měl mírné problémy s rozehrávkou, nakonec to ale se spoluhráči zvládl, takže vznikl další protiútok Minnesoty.
     
    38:29
    Kirill Kaprizov však pořád útočí s velkou chutí a tak za bránou zkoušel vybojovat kotouč za každou cenu, ale ani velké úsilí k jeho zisku nestačilo.
     
    37:53
    Jonas Brodin si v klidu přijede pro nepřesné nahození protivníka a s následnou rozehrávkou samozřejmě nikam nespěchá, jelikož se druhá přestávka rychle blíží.
     
    37:12
    Joel Eriksson Ek operoval před bránou a pokoušel se o teč nahození Kevina Fialy, ale během pokusu byl v souboji s protihráčem, takže se puku nedotkl.
     
    36:45
    Přechod do útoku se ale tentokrát nedovolil ani domácím, kterým to ale už příliš nevadí, protože už pomalu začínají hrát na čas.
     
    36:17
    Los Angeles stále hledá cestu do nějaké příležitosti. Kotouč nyní dostala dopředu pomocí nahození, ale následně ho za bránou nedokázalo vybojovat.
     
    35:43
    Zach Parise se nejprve prezentoval výbornou zadovkou na Ryana Hartmana, který ale nemířil přesně. Po odrazu od mantinelu však mohl ještě první jmenovaný dorážet, ale to už mířil pouze do brankáře!
     
    35:19
    Marcus Foligno si chtěl kotouč poslat dopředu odrazem o mantinel, ale místo toho se trefil jen na vlastní střídačku, takže se musí přerušovat.
     
    34:43
    Blake Lizotte posílal před bránu opravdu dost dobrý pas, jenže jeho spoluhráč selhal při napadání, protože mu kotouč těsně přeletěl hůl.
     
    34:16
    Jordan Greenway po chytré zadovce Kevina Fialy mířil jen přímo doprostřed brány, kde byl samozřejmě připravený brankář, který okamžitě přerušil hru.
     
    33:55
    Minnesota je naprosto bleskově zpátky vepředu a už přišla další rána od modré čáry, ale Jonathan Quick zatím drží.
     
    33:16
    Domácí se v útočné třetině ohřáli opravdu dlouho, ale všechno jednou končí. Nápor ukončil špatně zpracovanou přihrávkou Jared Spurgeon.
     
    32:38
    Wild nebezpečně kombinuje v útočném pásmu a každou chvíli přichází nějaká střela, ale projektily většinou létají z dálky, což Jonathan Quick v klidu pokrývá.
     
    32:05
    Hosté dokonale odčinili špatnou rozehrávku svého gólmana, následně si ale Tobias Björnfot nepohlídal přechod modré čáry a píská se ofsajd.
     
    31:46
    Další ránu si na své konto připsal Kurtis MacDermid, který se také pokoušel o přesnou střelu k tyči, ale ta se také do brány nevešla.
     
    30:58
    Los Angeles už střelecky skoro dotáhlo Minnesotu, ale v rámci gólů se k ní vůbec nepřiblížilo.
     
    30:21
    To nyní málem přišlo, Cam Talbot však proti nebezpečné ráně řekl důrazné ne a stále míří za čistým kontem.
     
    29:55
    Jonathan Quick je ve druhé části poměrně bez práce, za což je určitě rád, protože v prvním dějství měl toho víc než dost. Rád by ale určitě viděl snížení.
     
    29:19
    Kevin Fiala předvedl na pravé straně dobré zpracování přihrávky, díky čemuž se dostal od protihráče do střelecké pozice, ale se zakončením příliš dlouho váhal.
     
    28:56
    Nyní už se Králové přece jen musí soustředit na defenzivu, což není nic složitého, protože domácí mohli kombinovat pouze u mantinelu, odkud nic nevymysleli.
     
    28:19
    Minnesota se sice v klidu brání, ale v poslední době se nemůže napevno dostat ke kotouči, protože o něj vždy přijde ve střední třetině.
     
    27:40
    Andreas Athanasiou při souboji za bránou skončil na ledové ploše, ale Ryan Suter proti němu nefauloval, takže se pokračuje ve hře.
     
    27:05
    O další přesnou střelu se pokusil Ryan Suter, jemuž také příliš nescházelo, ale ani jeho pokus nakonec nebyl přesný.
     
    26:28
    Kings při svém protiútoku příliš úspěšní nebyli, následně se ale na druhé straně opět ujel Kirill Kaprizov, který tentokrát bekhendem mířil o něco přesněji, ale Jonathan Quick stačil zareagovat vyrážečkou!
     
    25:45
    Ian Cole parádním zadovkou v pádu našel před bránou úplně volného Kirilla Kaprizova, který mířil do levé šibenice, ale tento prostor těsně netrefil!
     
    25:13
    Los Angeles pořád potvrzuje, že se rozhodně nevzdává. Opět se totiž usazuje v útoku, ale zatím z toho vznikla jen nepřesná rána Drew Doughtyho.
     
    24:43
    Joel Eriksson Ek zachytil nahození Jeffa Cartera svou rukavicí, následně neváhal ani vteřinu a okamžitě puk dostal přes modrou čáru.
     
    24:03
    Nick Bonino přebral kus gumy za bránou a okamžitě se pokusil o zakončení z nemalého úhlu, které ale bylo příliš vysoké.
     
    23:40
    Matt Roy úspěšně pohlídal nahozený kotouč soupeře, který skončil až na zakázaném uvolnění, tudíž se opět bude vhazovat před domácím gólmanem.
     
    23:18
    Minnesota se v útočném pásmu opět moc dlouho nezdržela, z následného protiútoku pak konečně přišla nějaké větší šance, o kterou se postaral Anže Kopitar, ale po jeho nahození nakonec Cam Talbot zvládl ukrýt kotouč!
     
    22:40
    Nakonec to dobře udělal Kurtis MacDermid, který si slibně vyměnil kotoučem se spoluhráčem, díky čemuž se dostal do mezikruží, odkud ale mezi dvěma protihráči nedokázal zakončit.
     
    22:08
    Kings už hrají, tak jak by měli, takže se soupeřem dokáží držet krok. Dokonce jsou i o něco aktivnější, ale nebezpečné šance tomu stále schází.
     
    21:25
    Kirill Kaprizov výborným zrychlením zachytil prudký pas a následně vybídl ke střele spoluhráče pěknou přihrávkou, ale ten nastřelil jen jednoho z obránců.
     
    20:43
    Díky tomu si do slibné střelecké pozice najel z obránců hostů, ale tomu se nepovedlo zakončení, které bylo nepřesné.
     
    20:16
    Los Angeles opět vyhrává úvodní vhazování a hned se dostává dopředu, kde úspěšně zvládlo souboj u hrazení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První polovina prvního dějství naznačovala, že dnes budeme sledovat vyrovnanou podívanou, ale pak se to zničehonic zlomilo. Vše parádním gólem nastartoval Kirill Kaprizov, o chvíli později pak využil zaváhání Jonathana Quicka Nick Bjugstad a do třetice se ještě prosadil Joel Eriksson Ek. Výsledkem je tedy tříbrankové vedení Minnesoty, které už bude Los Angeles velmi složitě dohánět, protože v závěrečných chvílích první třetiny na soupeře totálně nestačilo. Uvidíme, jestli se ve druhé části něco změní.
     
    Další třetina začne přibližně ve 3:01.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Králové se nakonec díky velkému úsilí přece jen osvobodili a zoufale vyhlíží první sirénu.
     
    19:00
    Nick Bonino si však ještě našel střeleckou pozici díky dobrému napadání, ale střela mu nesedla podle představ, takže nesměřovala ani na bránu.
     
    18:35
    Minnesota už samozřejmě hraje ve velké pohodě, v prvním dějství už nikam nespěchá, protože má přece jen už splněno.
     
    17:54
    Jonathan Quick naopak musí vytahovat neuvěřitelný zákroky, aby to pro jeho tým nebylo ještě horší. Stále si však nemůže oddechnout, protože se před ním bude vhazovat.
     
    17:27
    Los Angeles se z těžkých chvil těžko oklepává, nyní se ale po delší době pokusilo o skórování, ale nic nebezpečného z toho nebylo.
    15:36 Joel Eriksson Ek - 3:0
     
    15:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Los Angeles během tří minut inkasuje potřetí! Před bránu hostů prošel další pas, takže z předbrankového prostoru mohl pálit JOEL ERIKSSON EK, který ale donutil Jonathana Quicka k fenomenálnímu zákroku. V následné skrumáži ale opět získal kotouč a napodruhé už se nemýlil. Asistence: Jordan Greenway, Kevin Fiala.
    14:31 Nick BJUGSTAD - 2:0
     
    14:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Za další inkasovaný gól nese velkou vinu Jonathan Quick, takže Minnesota už vede o dvě branky! Nahození Ryana Sutera samozřejmě mířilo do zadního hrazení, odkud pak směřovalo před bránu. Brankář Los Angeles trestuhodně nedokázal přerušit hru a kus gumy tak skončil u osamoceného NICKA BJUGSTADA, který nechytatelně zametl puk pod horní tyč. Asistence: Ryan Suter, Jared Spurgeon.
     
    13:53
    Wild má od vstřelené branky výrazně navrch, po dalším riskantním nahození ale už neudržel kotouč a tak se musí rychle stahovat.
    12:33 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    12:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí tým nakonec udeřil jako první! Postaral se o to zejména KIRILL KAPRIZOV, který nejprve za bránou udržel kotouč v souboji s Drewem Doughtym a odtud ho poslal na modrou čáru. Z této pozice následně pálil Jonas Brodin jen do připraveného gólmana, jenž ale srazil kotouč zpět k ruskému hokejistovi, který sice mířil jen do boční sítě, ale poté bleskově obkroužil bránu a do její odkryté části zasunul kus gumy. Asistence: Jonas Brodin, Mats Zuccarello.
     
    12:12
    Victor Rask si dokonale splnil své obranné povinnosti a následně uklidnil hru chytrou zadovkou, po které se Wild v klidu dostal do útočného pásma.
     
    11:34
    Gabrielu Vilardimu při pokusu o tvrdé zakončení nevydržela hokejka, díky čemuž mohli domácí zahájit protiakci, kterou po střele Nicka Bonina ukončil zákrokem Jonathan Quick.
     
    11:08
    Andreas Athanasiou pod tlakem napadajícího protihráče musel napálit puk do hrazení, což se nakonec ukázalo jako správné řešení, protože tímto způsobem dokonce dostal kotouč ke spoluhráči.
     
    10:46
    Domácí gólman se musel opět činit po nahození od modré čáry, kde nejprve kotouč srazil před sebe a až po dorážce ho dostal do své rukavice.
     
    10:09
    Kings mají v posledních chvílích problémy s rozehrávkou, nakonec tak dopředu muselo přijít nahození, u kterého byl první Dustin Brown, jenž okamžitě pálil, ale Cam Talbot se nenechal zaskočit.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:23
    Jonas Brodin krouží v útočném pásmu s kotoučem na holi, po kombinaci i následně sám pálil příklepem, ale nemířil přesně.
     
    08:45
    Kevin Fiala si po přechodu modré čáry rovnou kotouč k zakončení, rychle ho ale dostoupili dva protihráči, kteří mu vůbec nic nedovolili.
     
    08:08
    Forčekink Minnesoty naopak příliš úspěšný není, následně ale alespoň dobře zapracovala při obraně, takže se přece jen chopila puku.
     
    07:52
    Následně díky domu mohl z dálky pořádně vypálit Drew Doughty, jehož rána sice vypadala opravdu nebezpečně, ale nakonec se mezi tyče nevešla.
     
    07:24
    Los Angeles má v úvodu zápasu navrch, protože je velmi aktivní při napadání, což mu tentokrát vyneslo zisku puku.
     
    06:38
    Jonathan Quick zase pomáhá svým spoluhráčům s rozehrávkou, za což není rozhodně rád, ale co nadělá.
     
    06:09
    Wild to zatím zvládá naprosto bez problémů, soupeři nedovoluje postup do jeho pásma a nyní dokonce poslal kotouč za jeho bránu.
     
    05:35
    Los Angeles má jako první výhodu přesilové hry, po chvíli se tak usadilo v útočném pásmu, kde ale střela nakonec nepřišla.
     
    05:06
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Marcus Foligno – 2 min., hákování).
     
    04:18
    Kirill Kaprizov výborným vypíchnutím a následným pasem uvolnil před bránou Matse Zuccarella, který z bezprostřední blízkosti pálil rovnou několikrát, ale Jonathan Quick nějakým zázrakem udržel kotouč před brankovou čárou!
     
    03:47
    Matt Dumba nakonec uklidní hru za svým gólmanem a po chvíli rozehrává přesným pasem na modrou čáru.
     
    03:17
    Anže Kopitar poslal puk za branku soupeře, kde o něj následně se spoluhráči bojuje, ale Kings v tomto souboji neuspěli.
     
    02:40
    Minnesota vyhrála buly v útočném pásmu a po rychlé přihrávce před bránu odtud mohl pálit Joel Eriksson Ek, ale tomu přesnou ránu nedovolili jeden z obránců.
     
    02:21
    Carson Soucy výborně vystihl rozehrávku protivníka a kus gumy tak může držet v útočném pásmu. Nakonec se tak dostal do nadějného zakončení Nick Bonina, ale zpoza branky brankáře nepřekvapil.
     
    01:58
    Přes modrou čáru tentokrát kotouč vyvezl Blake Lizotte, který i po chvíli mohl zakončit. Na Cama Talbota si ale nepřišel.
     
    01:16
    Adrian Kempe tvrdým způsobem poslal protihráče k zemi, bylo to však čisté, takže hosté mohli v útoku pokračovat, ale nakonec nic nevymysleli.
     
    00:50
    Jeff Carter na dlouhé nahození nedosáhl, u kotouče nebyl ani první, takže jsme na první zakázané uvolnění nemuseli dlouho čekat.
     
    00:18
    Los Angeles sice hned po vhazování zamířilo dopředu, ale tam se moc dlouho neudrželo, načež musel zasahovat Jonathan Quick.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Suter (A), Spurgeon (C), Brodin, Dumba, Soucy, Cole – Greenway, J. Eriksson Ek, Fiala – Kaprizov, V. Rask, Zuccarello – Parise (A), Hartman, M. Foligno – Sturm, Bonino, Bjugstad.

    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Määttä, Björnfot, Roy, MacDermid, Walker – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – A. Kempe, Vilardi, J. Carter (A) – Grundström, Lizotte, Moore – Athanasiou, Amadio, Wagner.

    Rozhodčí: McIsaac, Dunning – Galloway, Gibbons.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního utkání nezasáhne žádný český a ani slovenský hokejista.
     
    Los Angeles Kings
    Los Angeles nechává zapomenout na své poslední špatné sezony a letos hraje ve velké formě! Začátek ročníku byl sice nic moc, protože Kings z úvodních dvanácti duelů ukořistili jen tři výhry, v jednu dobu dokonce měli na kontě pět porážek za sebou. V polovině února to ale konečně zlomili a od té doby jsou k nezastavení! Aktuálně tak drží šňůru šesti výher po sobě, v rámci které jednou zdolali San Jose a Minnesotu, dvakrát si pak vyšlápli na Arizonu a St. Louis. Třetí pozice v Západní divizi tak rozhodně není náhoda, dnes však jeden z týmů přijde o svou vítěznou sérii.

    Poslední tři utkání
    St. Louis vs. Los Angeles – 1:2
    St. Louis vs. Los Angeles – 0:3
    Arizona vs. Los Angeles – 2:4

    Nejproduktivnější hráči
    Anže Kopitar 21 bodů (4+17)
    Dustin Brown 17 bodů (11+6)
    Drew Doughty 15 bodů (4+11)
     
    Minnesota Wild
    Minnesota hraje v opravdu velké formě, ale ani tak jí to nestačí na pozici v nejlepší čtyřce Západní divize. To jí zatím uniká o jediný bod, který ztrácí na Arizonu společně s Los Angeles, ale Wild má ještě nějaké zápasy k dobru, takže se před oba týmy může klidně dostat, ještě když hraje v takové pohodě. Dnešní domácí totiž vyhráli čtyřikrát za sebou, kdy si hravě poradili dvakrát s Anaheimem, následně i jednou se San Jose a Coloradem, navíc v těchto duelech nasázeli úctyhodných dvacet branek! Los Angeles však také pořád vyhrává, takže dnes nás čeká opravdu zajímavé utkání.

    Poslední tři utkání
    Colorado vs. Minnesota – 2:6
    San Jose vs. Minnesota – 2:6
    Anaheim vs. Minnesota – 1:5

    Nejproduktivnější hráči
    Kirill Kaprizov 15 bodů (4+11)
    Jordan Greenway 11 bodů (2+9)
    Joel Eriksson 10 bodů (6+4)
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky! Dnešní program NHL je poněkud chudší, určitě nás ale určitě čeká spoustu zajímavých momentů. Několik z nich tak určitě nastane i v duelu mezi Minnesotou a Los Angeles. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 13. Kaprizov (Brodin, Zuccarello), 15. Bjugstad (Suter, Spurgeon), 16. J. Eriksson Ek (Greenway, Fiala) – 58. J. Carter (Athanasiou, Vilardi)


    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Suter (A), Spurgeon (C), Brodin, Dumba, Soucy, Cole – Greenway, J. Eriksson Ek, Fiala – Kaprizov, V. Rask, Zuccarello – Parise (A), Hartman, M. Foligno – Sturm, Bonino, Bjugstad.
    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Määttä, Björnfot, Roy, MacDermid, Walker – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – A. Kempe, Vilardi, J. Carter (A) – Grundström, Lizotte, Moore – Athanasiou, Amadio, Wagner.

    Rozhodčí: McIsaac, Dunning – Galloway, Gibbons
    bahis siteleri