Crystal Palace – Fulham 0:0 (kon.) | Leicester – Arsenal 1:3 (kon.) | Tottenham – Burnley 4:0 (kon.)
Chelsea – Manchester Utd. 0:0 (kon.) | Sheffield Utd. – Liverpool 0:2 (kon.)
konec
Sheffield United
0:2 (0:0)
Liverpool FC
Neděle 28.02.2021, 20:15 • Bramall Lane • Anglická Premier League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:07:45)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:9.
     
    Je konec! Liverpool zvládl duel na půdě Sheffieldu United a vítězí 2:0. Liverpool vstoupil do zápasu aktivněji. V 11. minutě se do úniku dostal Firmino, ale Ramsdale výborně zasáhl. Po půlhodině hry se do vápna prosmýkl Salah, ale opět ztroskotal na domácím brankáři. Ve 32. minutě pálil Alexander-Arnold, ale Ramsdale byl opět připraven. Domácí se mohli dostat do vedení ve 36. minutě, ale Kabakovu vlastenci předcházel ofsajd McGoldricka. Poslední šanci první půli si tak znovu vypracovala Kloppova družina. Wijnalduma vychytal Ramsdale a Firmino při dorážce neprokázal instinkt zabijáka. Hned po změně stran se hosté ujali vedení brankou Curtise Jonese. Vyrovnání mohl Sheffieldu zařídit McBurnie, ale jeho hlavička skončila vedle branky. V 65. minutě si pak Firminovu ránu srazil do sítě Bryan. Závěr duelu už si Kloppova družina pohlídala.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Robertson dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže jeho nákop na polovinu Sheffieldu skončil v moci domácích zadáků.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Trent Alexander-Arnold vnějším nártem hledal rozběhnutého Salaha, ale s egyptským křídelníkem se skvěle vrátil Kean Bryan.
     
    89
    Sadio Mané rozkmital své hbité nohy po levé straně, jenže Norwood mu dobrým obranným zákrokem ukopl míč do zámezí. Vhazovat bude Liverpool.
     
    88
    Ozan Kabak diriguje rozehrávku Liverpoolu na polovině hací plochy. Stoper hostujícího mužstva nakonec přenesl hru směrem na Salaha.
     
    87
    Robertson dostal prostor na levé straně a hlavou sklepával míč na Sadia Maného. Druhý jmenovaný byl v souboji s domácím obráncem pozdě.
     
    86
    Mohamed Salah si pohybem řekl o přihrávku za obranu Sheffieldu, ale míč jeho směrem nakonec vůbec nemířil. Salah však hýří aktivitou po celou dobu utkání.
     
    85
    Georginio Wijnaldum se dostal pod tlak napadajících hráčů domácího celku. Nizozemský záložník poté rozehrál na levou stranu.
     
    84
    Andrew Robertson dostal přihrávku na levou stranu, kde si míč skvěle zpracoval, jenže jeho centr si bez problémů pohlídal George Baldock.
     
    83
    Adrián si zakřičel na Kabaka, aby k němu nechal propadnout nepřesnou rozehrávku soupeře. Brankář Liverpoolu poté rozehrál výhozem na levou stranu.
     
    82
    Kean Bryan chtěl najít přihrávkou na levou stranu Sharpa, ale trefil jen napadajícího Mohameda Salaha. Egyptský fotbalista se míče rychle zbavil.
     
    81
    Billy Sharp se ihned po svém příchodu na trávník hnal za přihrávkou na pravou stranu, jenže v těžké pozici získal pro Sheffield jen vhazování.
     
    80
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Curtis Jones, přichází Naby Keïta.
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází John Fleck, přichází Billy Sharp.
     
    80
    Liverpool zahodil obrovskou šanci! Robertson z levé strany odcentoval na malé vápno, kde se zjevil Salah, ale zakončením na dlouhou nohu netrefil prázdnou branku.
     
    79
    Wijnaldum si došel pro přihrávku na pravou stranu, kde se dobře otočil kolem soupeře a rozehrál na opačnou stranu. Liverpool si bez problémů drží dvoubrankové vedení.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 48. Jones, 65. Bryan (vla.)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:9.
    Sheffield United: Ramsdale – Ampadu, Jagielka (56. Osborn), Bryan – Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck (80. Sharp), E. Stevens – McGoldrick (56. Burke), McBurnie.
    Náhradníci: Foderingham – Brewster, Burke, Lowe, F. Maguire, Ndiaye, Mousset, Sharp, Osborn.

    Liverpool FC: Adrián – Alexander-Arnold, N. Phillips, Kabak, Robertson – Jones (80. Keïta), Th. Alcântara (76. Milner), Wijnaldum – M. Salah, Firmino, Mané.
    Náhradníci: Hughes, Ojrzynski – Keïta, Milner, Origi, Oxlade-Chamberlain, N. Williams, R. Williams, Shaqiri.
    bahis siteleri