Sampdoria – Atalanta BC 0:2 (kon.) | Crotone – Cagliari 0:2 (kon.) | Inter – Janov 3:0 (kon.)
Udinese – Fiorentina 1:0 (kon.) | Neapol – Benevento 2:0 (kon.) | AS Řím – AC Milán 1:2 (kon.)
konec
Inter Milán
3:0 (1:0)
Janov CFC
Neděle 28.02.2021, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:55:37)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:8.
     
    Je konec! Inter Milán nakonec zvládl dnešní souboj s Janovem a vítězí 3:0. Inter vlétl do zápasu jako velká voda a už v první minutě otevřel skóre Romelu Lukaku. Další obrovské šance měl Darmian, ale nejprve minul branku a dalším technickým pokusem orazítkoval horní tyč. Janov byl směrem dopředu naprosto bezzubý. Po změně stran navíc přidal druhou trefu Darmian a deset minut před koncem napsal tečku za zápasem střídající Alexis Sánchez.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Roberto Gagliardini se po rychlé akci dostal s míčem do pokutového území, ale jeho přízemní zakončení levačkou dokázal brankář Janova vyrazit mimo tři tyče!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Edoardo Goldaniga zahrál v souboji se Škriniarem šlapákem, ale se štěstím poslal míč do autu. Vhazovat tak bude domácí Inter.
     
    89
    Perin musel vytáhnout další efektní zákrok. Nebezpečnou hlavičku na něj z těžké pozice poslal Romelu Lukaku, ale hostující brankář míč vytěsnil na roh.
     
    88
    Lennart Czyborra dostal přihrávku na levou stranu, po které prošel na polovinu soupeře, ale jeho vysoký nákop schoval Perin do rukavic.
     
    87
    Matteo Darmian poslal přihrávku na polovinu hrací plochy, jenže tam byl Lukaku těsně bráněn Goldanigou, který jej od míče hravě odstavil.
     
    86
    Dnešní duel už se pouze dohrává. Fotbalisté v bílých dresech se prakticky nikam neženou a koncentrují se na defenzivu na vlastní polovině.
     
    85
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Ashley Young.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Nicoló Barella, přichází Arturo Vidal.
     
    84
    Samir Handanovič se musel zapojit do rozehrávky Interu Milán. Jeho nákop směřoval na Sáncheze, ale autor třetí branky daleko nedošel.
     
    83
    Valon Behrami si došel pro přihrávku na vlastní polovinu, kde se dobře otočil a nakopl míč na polovinu soupeře. Domácí zadáci si odražený míč našli.
     
    82
    Milan Škriniar diriguje rozehrávku Interu Milán na vlastní polovině. Slovenský stoper poslal nákop na levou stranu, ale Sánchez se k míči nedostal.
     
    81
    Inter Milán pokračuje v ofenzivní hře a nadále se tlačí do útoku. Sánchez na levém křídle obešel prvního obránce, ale v pádu už nedokázal odcentrovat.
    79. Alexis SÁNCHEZ - 3:0
     
    79
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Celou situaci ještě zkoumal VAR a sudí došel k závěru, že branka byla regulérní. O přesný zásah hlavou se tak postaral ALEXIS SÁNCHEZ!
     
    78
    Domácí už takřka radovali z třetí branky, ale rozhodčí nakonec odpískal útočný faul Alexise Sáncheze.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 1. R. Lukaku (Lautaro Martínez), 70. Darmian (R. Lukaku), 79. Alexis Sánchez

    Karty:   20. C. Zapata (JAN), 40. Strootman (JAN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:8.
    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian, Barella (85. Arturo Vidal), Brozović (77. Alexis Sánchez), Eriksen, Perišić (85. Young) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (77. Gagliardini).
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – D'Ambrosio, Gagliardini, Kolarov, Pinamonti, Ranocchia, Young, Arturo Vidal, Alexis Sánchez, Vecino.

    Janov CFC: Perin (C) – C. Zapata, Radovanović (46. Onguéné), Goldaniga – Ghiglione (63. Šomurodov), Melegoni (72. Portanova), Rovella, Strootman (46. Behrami), Czyborra – Scamacca (63. Pandev), Pjaca.
    Náhradníci: Marchetti – Badelj, Behrami, Criscito, Destro, A. Masiello, Pandev, Onguéné, Portanova, Šomurodov, Zappacosta, Zajc.
    thejrc.org