Alex Caceres - Kevin Croom Vítěz: Caceres (kon.) | Pedro Munhoz - Jimmie Rivera Vítěz: Munhoz (kon.)
Montana De La Rosová - Mayra Bueno Silvová Remíza (kon.) | Nikita Krylov - Magomed Ankalajev Vítěz: Ankalajev (kon.)
Jairzinho Rozenstruik - Ciryl Gane Vítěz: Gane (kon.)
konec
Jairzinho Rozenstruik - Ciryl Gane

Vítěz: Gane

Neděle 28.02.2021, 04:34 • UFC Apex, Las Vegas • UFC
Předzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (05:12:16)
     
    Vítěz: Ciryl Gane (na body – jednomyslně)
     
    I po tomto utkání zůstává Ciryl Gane neporaženým mužem těžké váhy a skalp čtvrtého bijce v pořadí ho může vynést do fronty, která se uchází o titulový zápas. Dnešní hlavní duel nebyl zrovna pastvou pro oči. Jairzinho Rozenstruik měl až přílišný respekt ze síly svého soupeře, a tak ani Gane nemohl pořádně rozbalit vše, co v něm je. V osmém utkání profesionální kariéry si připisuje teprve druhou výhru skrze bodové lístky, jelikož dokázal svého soupeře ze Surinamu kontrolovat tvrdými jaby, které občas prokládal highkicky či přechodem na pletivo a ovládl tak všech pět kol. To Rozenstruik padl podruhé během posledních tří mačů a musí změnit svůj zápasový přístup, pokud se chce měřit s těmi nejlepšími.
     
    05:00
    Konec zápasu.
     
    04:30
    Gane se chce vyhnout osudu Overeema, který s Rozenstruikem padl doslova v poslední vteřině, takže se nadále zdržuje na pletivu.
     
    03:47
    Toto utkání je bohužel zklamáním. I Herb Dean ještě jednou zkouší nabádat borce k tomu, aby více pracovali. Za dnešní šichtu v oktagonu si tedy bonus skutečně neodnesou.
     
    02:55
    Po hodně, opravdu hodně dlouhé době se Rozenstruik trefil z pravé ruky. Jenže Gane i sebemenší problémy dokáže zahnat klinčem. Utkání za malou chvíli skončí.
     
    01:27
    Ciryl Gane svázal utkání do klinče. Tam by chtěl ideálně strávit zbytek utkání, Rozenstruik však odmítá.
     
    00:28
    Gane začíná tam, kde předchozí kolo zakončil. Znovu tlačí Rozenstruika na pletivo a nehodlá jej k ničemu pustit. Nesmíme ale zapomenout, že surinamskému zápasníkovi stačí jeden přesný úder.
     
    00:01
    Začátek 5. kola
     
    05:00
    Konec 4. kola
     
    04:22
    Poslední dvě rány z produkce Francouze určitě Rozenstruik cítil. I když se snaží předvádět hru těla, moc se mu to nedaří.
     
    03:54
    Ciryl Gane trefuje levačkou a vypadá to, že jediná cesta pro Rozenstruika je předčasné ukončení.
     
    03:28
    Velmi nepříjemné koleno do slabin, takže Rozenstruik dostane trochu času na vydýchání. Snad malá přestávka pomůže úrovni tohoto duelu.
     
    02:52
    Gane to dělá dobře. Nikam se hnát nepotřebuje, skalp čtyřky váhy mu může přinést pouhá kontrola oktagonu. To Rozenstruik má nejvyšší čas na změnu taktiky.
     
    02:11
    Nyní Jairzinho přispěchal se slabým lowkickem. Musí nutně něco změnit, jinak svou zápasovou přípravu vyhodí oknem.
     
    01:32
    Francouz se uchýlil k úderu kolenem, tím pádem se dostal Rozenstruikovi na dosah a ten okamžitě vybalil dvě rány levou rukou. Takových momentů by ale potřeboval vícero.
     
    00:52
    Ciryl Gane si uvědomil, že takedown by se mohl stát vítanou cestou k vítězství. Jenže na svůj pokus se chystal z velké dálky a rychle myšlenku opustil.
     
    00:14
    Jsou před námi kola šampionů, i když pochopitelně o titulový zápas nejde. Gane ještě před startem kola dostal důrazné varování, aby si dával pozor na své natažené prsty.
     
    00:01
    Začátek 4. kola

    Patrik Czepiec

    Herb Dean
    thejrc.org