Motor ČB – Sparta 2:7 (kon.) | Plzeň – Zlín 7:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:2 (kon.)
K. Vary – Liberec 3:2 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:3 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
7:0 (3:0, 2:0, 2:0)
Berani Zlín
Úterý 02.03.2021, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku úterního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů z plzeňské LOGSPEED CZ Arény se opět budu těšit, na shledanou. (19:23:27)
     
    Je dobojováno! Plzeň svého soka doslova přejela, vyhrála 7:0! Základ vítězství se zrodil již v první třetině, kterou domácí vyhráli o tři branky. Po dvou třetinách to bylo již o pět branek a i v závěrečné dvacetiminutovce indiáni přidali dvě branky. Nejprve svou premiérovou branky v Tipsport extralize vstřelil od modré čáry Viktor Langa, poté podruhé v zápase využil početní výhodu Petr Kodýtek. Škodovka tak dvě kola před koncem základní části má stále šanci na čtvrtou pozici, která jako poslední letos zaručuje čtvrtfinále play off.

    Střely na bránu: 33 – 33
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Vojtěch Budík – 2 min., podrážení).
     
    59:32
    Zděněk Okál měl velkou šanci na čestný úspěch. Hostující hráč se vymotal od mantinelu až do střelecké pozice a Frodl nakonec musel zasahovat svou maskou. Necelá půl minuta ho tak děli od třetí nuly v sezóně.
     
    58:37
    Malát udržel u mantinelu kotouč, ten následně předal na modrou čáru, kde byl zaparkovaný Milan Gulaš, který vypálil ale branku netrefil.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty dnešního utkání.
     
    57:50
    Domácím se přívětivě odrazil kotouč od mantinelu, výsledkem toho byla šance Filipa Přikryla, který se objevil sám na ose hřiště, domácí hráč mířil jen doprostřed brány, kde stál Huf.
     
    57:10
    Hosté v rychlém kontru jeli ve třech proti dvou bránícím hráčům, Frodl ale zasahovat nemusel, puk skončil u zadního mantinelu.
     
    55:33
    Domácí brankář po velkém závaru přišel o hokejku, ale hosté toho nedokázali využít. Následně se sami vyhnali z útočné třetiny a aby toho nebylo málo, zahráli na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před jejich svatyní.
     
    54:30
    Utkání se nám pomalu blíží svému konci, nyní už panuje pouze jedna otázka, udrží Dominik Frodl čisté konto? Spoluhráči mu zatím hodně pomáhají a obětavě skákají do střel.
     
    53:10
    Petr Straka se prokličkovala přes dva protihráče až na pravý kruh, poté ale netrefil kotouč a jeho snaha přišla vniveč.
    51:54 Petr KODÝTEK - 7:0
     
    51:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Budík našel na levém mantinelu Milana Gulaše, ten úplně stejně jak ve druhé periodě oslovil PETRA KODÝTKA, který tvrdou ranou k pravé tyči střílí svůj druhý gól v zápase. Asistence: Milan Gulaš, Vojtěch Budík.
     
    51:44
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Zdeněk Okál – 2 min., hákování).
     
    50:54
    Na Milanu Gulašovi je vidět snaha, že by stál o hattrick, nyní mu ale nevyšel přechod přes modrou čáru a pískán je ofsajd.
     
    50:21
    Za hosty se snažil opět zakončit Tomáš Fořt, jeho rána byla ale sražená vysoko do ochranné sítě.
     
    49:30
    Domácímu brankáři nyní vypadla střela z lapačky, jenomže štěstí dneska hraje s ním, puk se dokutálel k zadnímu mantinelu těsně vedle pravé tyče.
     
    48:24
    Pavel Musil si na levém kruhu našel odražený kotouč, který bleskově napálil zpět na Hufa. Ten nyní ani neví jak, ale svým betonem dokázal kotouč vyrazit.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 7. Gulaš (Budík, Mertl), 9. Eberle (Dočekal), 14. Gulaš (L. Kaňák), 27. Přikryl (L. Kaňák), 28. Kodýtek (Gulaš, Budík), 41. V. Lang (Malát, Budík), 52. Kodýtek (Gulaš, Budík)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – Budík, Stříteský, Kvasnička, Jiříček, V. Lang, L. Kaňák, Houdek – Malát, Mertl (A), Gulaš (C) – Michnáč, Kodýtek, P. Musil – Straka (A), Kracík, M. Lang – Dočekal, Přikryl, Eberle.
    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Řezníček, Žižka (C), M. Novotný, Gazda, Ferenc, Nosek (A), Suhrada, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt, Vopelka (A) – Okál, Honejsek, Karafiát – Václavek, P. Sedláček, J. Ondráček – Sebera, Chludil.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Lederer, Rožánek

    Diváci: hráno bez
    ocianews.com