Přerov – Kadaň 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Šumperk 4:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:3 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 4:3 (2:0 po s.n.) | Vsetín – Ústí n/L 1:0 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:2 (kon.)
Kolín – Jihlava 2:8 (kon.) | Kladno – Sokolov 5:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 03.03.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Jakub SVOBODA - 3:1
     
    59:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak dnes se Zubři o výsledek posledních vteřin strachovat nemusí! JAKUB SVOBODA trefuje prázdnou branku Kadaně a rozhoduje o dnešním vítězi. Asistence: M. Zbořil, D. Hejcman.
     
    58:17
    Běhula teď znovu mírně zazmatkoval a málem si skopl puk sám do vlastní branky!
     
    48:47
    Kubeš si sjel pro Hejcmanovu skákavou přihrávku před branku, odkud puk zamířil do spojnice Běhulovy branky!
     
    47:25
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vladislav Houška.
     
    44:57
    Krisl celou dobu neměl komu nahrát, a tak se vydal do povedené sólové akce! Jeho bekhendové zakončení se však s úspěchem nestřetlo!
     
    42:23
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jiří Goiš – 2 min., držení).
    40:57 Jan SÜSS - 2:1
     
    40:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jak se Zubři trápili po minulé dvě třetiny, teď předvedli přesný opak, tedy velmi jednoduchou akci se sladkým závěrem! Skvělou práci odvedl Hejcman, který obranou soupeře projel jako nůž máslem a vystřelil na Běhulův beton, odkud puk zamířil na hokejku JANA SÜSSE! Ten si dorážkou do prázdné klece připisuje druhou branku večera! Asistence: D. Hejcman, J. Svoboda.
     
    39:52
    Krásnou dlouhou přihrávku do brejku obdržel Tomáš Koblížek, v těsném závěsu za ním však byli tři Přerovští, kteří mu znemožnili pohodlné zakončení! No, Trhači zkrátka umí vysunout drápy!
     
    38:39
    Dostálek mohl poslat Zubry do vedení, když dostal z opačné strany k Běhulově tyči pas od Pšurného, puk ale netrefil vůbec ideálně!
    37:39 Jan SÜSS - 1:1
     
    37:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Fanoušci MEO se po mizérii konečně dočkali! Jakub Svoboda střílel od modré a jeho střelu se povedlo do tyče a následně za brankovou čáru protečovat JANU SÜSSOVI! Asistence: J. Svoboda, J. Dluhoš.
     
    30:14
    Krisl byl na levé straně sám proti Běhulovi a zvolil nahrávku na osamoceného Pšurného, jenž však pálil pouze doprostřed branky. Pár vteřin na to hosté zblokovanou střelou vybojovali kotouč do samostatného úniku, který málem skončil gólem! Zakončení kadaňského uprchlíka však projelo jen kousek vedle vzdálenější tyče!
     
    27:12
    Havlín z nebezpečné pozice na levém kruhu těsně míjí Petráskovu branku!
     
    26:13
    Přílišné ofenzivní snahy Zubrů však vedou k prvnímu vyloučení dneška. Kadaň si zahraje přesilovou hru.

    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Roman Pšurný – 2 min., podrážení).
     
    24:07
    Jakub Svoboda v rychlém nájezdu vůbec netrefuje branku! Běhula se dnes proti mnoha nebezpečným pozicím Zubrů vůbec nenadřel.
     
    23:32
    Pšurný zpoza branky našel před branku sjíždějícího Dostálka, ten ale skákavý kotouč za Běhulu nedokázal umístit! Neměl to vůbec jednoduché.
     
    18:36
    Běhula spadl za vlastní brankou pod nohy Hejcmanovi, který jej tak zalehl, hra ale pokračovala dál! Jan Süss však naprosto trestuhodně prázdnou branku Kadaně netrefil!
     
    13:15
    Přerov se snažil z brejku rychle vyrovnat! V přečíslení mohl Štefka zametat puk do odkryté části branky, puk se mu ale odrazil k holi opačnou stranu, než by si přál!
    13:04 Jakub VESELÝ - 0:1
     
    13:04
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Zubři zavrhli několik možností jít do vedení, a tak na začátku 14. minuty otevírá gólový účet Kadaň! Na modré čáře nahodil puk do skrumáže Homer, odkud se odrazil přímo do strany na hokejku JAKUBA VESELÉHO, jenž měl dostatek času ke střele do odkryté branky! Asistence: D. Homer, P. Horáček.
     
    11:59
    Ani po dvanácti minutách hry Zubři do vedení nejdou! Nejprve Dostálek zavrhl brejk nepovedenou střelou, poté pak dorážel Pšurný, který oklamal Běhulu a zasunul za něj kotouč. Jeden z hostujících beků ale puk vytáhl doslova až z brankové čáry a zachránil svůj celek před první brankou!
     
    07:02
    Ani třetí velká šance Přerova nekončí gólem! Hejcman nevyužil před brankou vysoké rychlosti a bekhendovým pokusem branku pouze přestřelil. Na opačné straně mohl využít ještě volného spoluhráče. No, Kadaňští zatím mohou být rádi, že Zubrům se nedaří jejich propady trestat.
     
    06:38
    Jakub Svoboda mohl otevírat skóre! Forman našel za modrou čarou nádhernou přihrávkou domácího střelce s číslem 61, který se řítil doslova po dálnici na Běhulu! Podařilo se mu jej vymíchat, za špičku jeho brusle ale puk do prázdné branky nezasunul!
     
    02:47
    Jako bych to zakřikl, Zubři se ihned probojovali do gólové šance, Běhula ale první domácí pokus zvládl zlikvidovat! Rychlý protiútok skončil Dostálkovou střelou na jeho rameni!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 38. Süss (Jakub Svoboda, Dluhoš), 41. Süss (Hejcman, Jakub Svoboda), 60. Jakub Svoboda (Zbořil, Hejcman) – 14. Veselý (Homer, Horáček)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Forman, Dluhoš, Zbořil (A), Krisl (C), Mlčák, Kubeš, Dřímal – T. Doležal, Pšurný (A), Dostálek – Jakub Svoboda, Hejcman, Süss – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Štefka – Goiš, Indrák, Dobša.
    SK Trhači Kadaň: R. Běhula (Hanuljak) – Havlín, Seemann, Kottek (A), Trefný (C), Naar, Horáček, Delmarche – T. Koblížek, Jan Svoboda, Houška – M. Zabloudil, Morong, Chlouba – Veselý, Matyáš Svoboda (A), Homer – Adámek, L. Koblížek, Hradecký.

    Rozhodčí: Cabák, Vrba – Blažek, Hranoš
    thejrc.org