Sassuolo – Neapol 3:3 (kon.) | AC Milán – Udinese 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Crotone 5:1 (kon.)
Benevento – Hellas Verona 0:3 (kon.) | Cagliari – Bologna 1:0 (kon.) | Janov – Sampdoria 1:1 (kon.)
Fiorentina – AS Řím 1:2 (kon.)
konec
Benevento Calcio
0:3 (0:2)
Hellas Verona
Středa 03.03.2021, 20:45Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Verony, která svého soupeře porazila výsledkem 3:0. Hellas velice dobře vstoupil také do druhého poločasu, přičemž po pár minut hry dokázal vstřelit třetí branku. Hosté v krátkém časovém sledu mohli přidat další zásah, proti byl ale brankář Montipo. Benevento se poté herně zlepšilo, nicméně v tomto duelu to směrem dopředu nebylo vůbec ideální, hostující brankář Silvestri byl totiž většinu hrací doby naprosto bez práce. (22:40:03)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 1:2. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 7:19.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Benevento zcela jistě bodovat nebude, na případné snížení bude mít ještě nastavený čas.
     
    87
    Po delší době byl do kombinace zapojen také domácí brankář Montipo, který poté rozehrál nakrátko po zemi na Glika, jenž dostal balón kupředu.
     
    85
    V pokutovém území se do šance dostával hostující Favilli, který se dokonce dostal do zakončení. I tak se podle pomezního sudího jednalo o další ofsajd.
     
    84
    Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku tohoto zápasu. Hellas i nadále vede o tři branky, v posledních minutách se ale spíše jen brání.
     
    83
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Giangiacomo Magnani, přichází Paweł Dawidowicz.
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Kevin Lasagna, přichází Andrea Favilli.
     
    82
    Na vlastní polovině operoval s míčem domácí zadák Caldirola. Ten to nakonec zkoušel nákopem na druhou stranu, kde zasahoval Magnani.
     
    81
    Pokračovalo se autovým vhazováním z pravé strany, který si vzal na starost domácí obránce Viola, kterému se nepovedlo oslovit Hetemaje.
     
    79
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Federico Ceccherini, přichází Matteo Lovato.
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Mattia Zaccagni, přichází Daniel Bessa.
     
    78
    Na zadní tyč si poté dokázal seběhnout domácí Improta, který ve skluzu dokázal odehrát míč zpět do malého vápna, kde trefil pouze protihráče.
     
    77
    Benevento se s míčem usadilo na polovině soupeře. Tam to Schiattarella zkoušel nahrávkou do pokutového území, kam si dokázal seběhnout Gaich.
     
    75
    Sauovi se povedlo těžký míč sklepnout do volného prostoru, kde se ovšem jako první zjevil hostující Veloso, který okamžitě přenášel hru na levou stranu.
     
    74
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Gianluca Lapadula, přichází Adolfo Gaich.
     
    73
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Verona stále vede nadějným tříbrankovým rozdílem, domácí jsou směrem dopředu bezradní.
     
    72
    Na pravé straně se sice nacházel Viola, avšak ten měl k míči hodně daleko. Jako první se tak k němu dostal zadák Günter, který pouze odkopával vpřed.
     
    71
    Po jednom ze soubojů se na zemi ocitl hostující Veloso. Ten se u sudího pokoušel marně vymodlit nedovolený zákrok, pokračuje se ve hře.
     
    69
    Veloso si tak vzal na starost rozehrávku rohového kopu z levé strany. Na přední tyči sice hlavičkoval Ceccherini, avšak nikterak dramaticky povedeně.

    David Suchý

    Branky: 25. Faraoni (Lazović), 34. Foulon (vla.), 50. Lasagna (Faraoni)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 1:2. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 7:19.
    Benevento Calcio: Montipò – Depaoli (46. Improta), Glik, Caldirola (C), Letizia (12. Foulon, 46. Tuia) – Sau, Schiattarella, P. Hetemaj – Ionita, R. Insigne (55. Viola) – Lapadula (74. Gaich).
    Náhradníci: Manfredini, Lucatelli – Tello, Gaich, Di Serio, Caprari, Improta, Tuia, Bryan Dabo, Moncini, Viola, Foulon.

    Hellas Verona: Silvestri – Magnani (83. Dawidowicz), Günter, Ceccherini (79. Lovato) – Faraoni, Tameze (66. Sturaro), Veloso (C), Lazović – Barák, Zaccagni (79. Bessa) – Lasagna (83. Favilli).
    Náhradníci: Pandur, A. Berardi – Sturaro, Ilić, Çetin, Dimarco, Salcedo, Lovato, Favilli, Bessa, Dawidowicz, Vieira.

    Rozhodčí: Ayroldi – Carbone, Moro
    thejrc.org