Pittsburgh – Philadelphia 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 4:1 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 1:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 3:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 5:2 (kon.)
Nashville – Carolina 2:4 (kon.) | Dallas – Tampa 0:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
Carolina Hurricanes
Středa 03.03.2021, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Sebastian AHO - 2:4
     
    59:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí i v oslabení zkusili hru bez brankáře, hrálo se tedy pět na pět. K vyrovnání nedošlo, naopak vítězství Caroliny zpečetil střelou do prázdné brány SEBASTIAN AHO. Ze středního pásma zamířil neomylně. Asistence: Jordan Staal a Jaccob Slavin.
    48:17 Mattias EKHOLM - 2:3
     
    48:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Hynesova družina udeřila podruhé v rozmezí dvou a půl minut a rázem je na dostřel! MATTIAS EKHOLM nahodil puk na bránu od levého mantinelu. Puk zpomalil blokující Martinook, což paradoxně Reimerovi ublížilo, na změnu směru letu puku totiž přes clonu těl před sebou nestihl zareagovat a puk spatřil až v síti. Asistence: Dante Fabbro a Erik Haula.
    46:00 Calle JÄRNKROK - 1:3
     
    46:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři využívají přesilovku a dramatizují utkání! Od levého mantinelu vyslal střílenou nahrávku Cousins ideálně do hokejky CALLEHO JÄRNKROKA, jemuž stačilo pouze zpevnit ruce a usměrnit touš do odkryté klece. Asistence: Nick Cousins a Mattias Ekholm.
    24:48 Steven LORENTZ - 0:3
     
    24:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Čtvrtá formace posílá Canes do vedení o tři góly. Zmatky v defenzivě domácího mužstva potrestal centr STEVEN LORENTZ, který, na rozdíl od protihráčů, sledoval vysoko letící puk po zblokovaném pokusu Martinooka. Po jeho dopadu na led rychle zareagoval a forhendem jej pověsil do pravého horního rohu. Pro kanadského útočníka se jedná o první kariérní gól v NHL, také mu už spoluhráči schovávají puk na památku. Asistence: Jordan Martinook a Cédric Paquette.
    16:13 Vincent TROCHECK - 0:2
     
    16:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikánům stačilo na využití přesilovky pouhých šest vteřin! Po vítězném buly Staala se puku chopil Hamilton, jehož nahození šikovně tečoval mimo dosah bezmocného brankáře VINCENT TROCHECK. Asistence: Dougie Hamilton a Jordan Staal.
    12:36 Sebastian AHO - 0:1
     
    12:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hra v menším počtu hráčů na ledě, to je něco pro Martina Nečase a SEBASTIANA AHA! Tato dvojice rozhodla prodloužení na Floridě a nyní při hře čtyři na čtyři udeřila znova. Český útočník od levého mantinelu z otočky milimetrově přesně našel finského spoluhráče před bránou, rána forhendem pod břevno následně neměla chybu. Asistence: Martin Nečas.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 46. Järnkrok (Cousins, Ekholm), 49. Ekholm (Fabbro, Haula) – 13. Aho (Nečas), 17. Trocheck (D. Hamilton, J. Staal), 25. Lorentz (Martinook, Paquette), 60. Aho (J. Staal, Slavin)


    Nashville Predators: Saros (21. Rinne) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Harpur – Tolvanen, Mikael Granlund, F. Forsberg – Grimaldi, Duchene, Järnkrok – Arvidsson, Haula, Cousins – Olivier, Sissons, Jeannot.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bean, H. Fleury – B. McGinn, Aho, Niederreiter – Fast, Trocheck, Svečnikov – Nečas, J. Staal (C), Foegele – Martinook (A), Lorentz, Paquette.

    Rozhodčí: South, Dwyer – Baker, Suchánek
    thejrc.org