Essen – Kiel 0:3 (kon.) | RB Lipsko – Wolfsburg 2:0 (kon.)
konec
Rot-Weiss Essen
0:3 (0:2)
Kieler SV Holstein 1900
Středa 03.03.2021, 18:30Německý pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:22:26)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:9.
     
    Je konec! Kiel nakonec zvládl duel na půdě Essen a po vítězství 3:0 postupuje do semifinále DFB Pokalu. Domácí sice měli dobrý nástup do zápasu, ale šance si nepřipravili. Naopak ve 27. minutě udeřil na druhé straně z penalty Mühling. O dvě minuty později přidal druhý zásah Serra. Ve druhé půli byli o něco aktivnější domácí, ale Essen si velké šance nevypracoval. V samotném závěru pak přidal pojistku Mees.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
    90. Joshua MEES - 0:3
     
    90
    Kiel právě vstřelil branku!
    Hostující celek v závěru dnešního souboje přidává třetí branku a potvrzuje postup do semifinále! JOSHUA MEES si navedl míč do šestnáctky a s pomocí teče jednoho z domácích hráčů dostal míč do sítě!
     
    90
    Harenbrock si v samotném závěru navedl míč až na hranici velkého vápna, odkud zakončil nártem, ale hostující brankář jeho pokus skryl v rukavicích.
     
    89
    Domácí se zasekli při rozehrávce na vlastní polovině. Domácí brankář nakonec nakopl míč na hranici velkého vápna, ale tam opět zasáhli obránci Kielu.
     
    88
    Střídání v týmu Kieler SV Holstein 1900: ze hřiště odchází Bartels, přichází Hauptmann.
     
    87
    Essen už vrhá prakticky všechny síly do útoku. Zadáci Kielu brání v pevném defenzivním bloku a likvidují jednu akci domácího celku za druhou.
     
    86
    Essen měl v závěru zajímavou možnost. U vzdálenější tyčky se po míči natahoval Heber, ale hlavou míč poslal těsně vedle zadní tyčky!
     
    85
    Dehm dostal přihrávku na levou stranu a jednoduše nakopl míč obloučkem na polovinu Essenu. V závěru utkání sledujeme hodně rozkouskovanou hru.
     
    84
    Gelios si dal pozor na napadajícího Engelmanna a jednoduše před ním nakopl míč na polovinu soupeře. Essen musí začít na vlastní polovině.
     
    83
    Gelios si dal pozor na dělovku z úctyhodné vzdálenosti a udržel míč ve svých rukavicích. Brankář Kielu dnes podává sebejistý výkon.
     
    82
    Essen si v posledních minutách vypracoval takové polonáznaky, jenže nikdo v červenobílém dresu zatím nedokázal překonat brankáře.
     
    81
    Také hostující brankář se ještě musel zapojit do rozehrávky svého mužstva. Ani jeho nákop však nenašel nikoho v modrém dresu.
     
    80
    Hosté se vydali napadat rozehrávku Essenu na jeho polovině. Fotbalisté domácího celku už si pomáhají vysokými nákopy, ale ty zatím k nebezpečí nevedou.
     
    79
    Střídání v týmu Rot-Weiss Essen: ze hřiště odchází Young, přichází Platzek.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 27. Mühling (pen.), 29. Serra, 90. Mees

    Karty:   26. Grote (ESS)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:9.
    Rot-Weiss Essen: Davari – Heber, Grote (71. Backszat), Hahn – Herzenbruch, Hildebrandt, Kehl-Goméz, Grund – Young (79. Platzek), Engelmann, Kefkir (62. Harenbrock)
    Náhradníci: Golz, Platzek, Behounek, Backszat, Weber, Neuwirt, Lewerenz, Endres, Harenbrock

    Kieler SV Holstein 1900: Gelios – Dehm, Lorenz, Wahl, Kirkeskov (69. Komenda) – Bartels (88. Hauptmann), Mühling (87. Mees), Meffert, Lee, Porath (58. Reese) – Serra
    Náhradníci: Ignjovski, Girth, Mees, Arslan, Reese, Hauptmann, Neumann, Dahne, Komenda

    Rozhodčí: Schmidt – Gunsch, Hacker
    thejrc.org