Jihlava – Vyšehrad 1:1 (kon.)
konec
FC Vysočina Jihlava
1:1 (1:0)
FC Slavoj Vyšehrad
Pátek 05.03.2021, 14:00 • Stadion v Jiráskově ulici, Jihlava • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pohledem na statistiky se s vámi z chladné Jihlavy loučím a přeji vám hezký zbytek pracovního týdne a klidný víkend. (16:37:57)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 18:16.
     
    V závěru ještě došlo na menší strkanici, do které se pustil Hezoučký s Patrákem, zůstalo však spíše jenom u (H)hezoučkých slov, které neskončily ničím zásadním. Vyšehrad nakonec slaví cenný zisk jednoho bodu, i když ve druhé půli měl zásadní problém. Po půlminutě hry totiž dostal druhou žlutou kartu Milan Králíček a musel se pakovat ze hřiště. I v deseti však hosté předvedli solidní výkon, což se o domácím týmu tak úplně říci nedá. Vysočina nedokázala vyjma samotného závěru zmáčknout svého soupeře a přidat pojišťovací branku, Vyšehrad naopak i nadále hrál dopředu. Nakonec se dočkal i kýženého srovnání v 89. minutě po penaltovém faulu na Černého, následnou desítku proměnil Pavel Vandas. Ačkoliv v závěru nastavení dal druhou branku Jihlavy Patrák, kvůli útočnému faulu uznána nebyla, a tak je výsledek na Vysočině 1:1!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jihlava dosáhla druhé branky v samotném závěru! Křišťál dal parádní centr do vápna, kde si na něj naskočil Patrák a poslal jej do branky. Radost ale po pěti sekundách ukončil rozhodčí, který píská útočný faul domácím!
     
    90+2
    Červ dával centr do vápna, ani jeden ze dvou hráčů ve vzduchu ale nedokázali míč zahrát. Enormní tlak Vysočiny ale pokračuje.
     
    90+1
    Arroya došlápl u střídačky hostí Vandas, domácí rychle rozehrávají, tlačí je totiž čas.
     
    90+1
    Ještě to budou tři nastavené minuty v závěru zápasu!
     
    90
    Domácí se snažili následně velmi rychle reagovat, centr na Křišťála za obranu byl ale příliš dlouhý a Babka s odkopem od branky rozhodně nespěchá.
     
    89
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    PAVEL VANDAS těžký moment ustál, pustil míč prudkou střelou doprostřed branky a v samotném závěru tak Vyšehrad srovnává – 1:1!
     
    88
    Penalta i pro Vyšehrad! Arroyo nezachytil náběh pronikajícího Černého, podrazil ho prakticky stejně, jako Košút při první penaltě a i tentokrát rozhodčí ukazuje na puntík!
     
    87
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Stanislav Klobása, přichází Fares Shudeiwa.
     
    86
    Obrana hostí je již v této fázi utkání hodně otevřená a Arroyo šel po pravém křídle s žádným obráncem okolo sebe, centr se mu ale nepovedl a Babka zasahuje.
     
    85
    Ritter si udělal prostor a prostřelil obranný blok, Babka reagoval v poslední chvíli, musel jít na zem a vyrazil míč na roh!
     
    85
    Další čas naspoří poté, co byl pro ně nařízen rohový kop. K rozehrávce se Vysočina příliš nemá.

    Tomáš Kalas

    Branky: 22. Ševčík (pen.) – 89. Vandas (pen.)

    Karty:   30. T. Vlček (JIH) – 44. Králíček (VYS)   46. Králíček (VYS)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 18:16.
    FC Vysočina Jihlava: Číž – Křišťál, Vedral, T. Vlček, Horák – Červ, Lacko – Ritter, Ševčík (73. Arroyo), Selnar (67. Patrák) – Klobása (87. Shudeiwa).
    Náhradníci: Jágrik – Peřina, Shudeiwa, Chocholatý, Patrák, Arroyo.

    FC Slavoj Vyšehrad: Babka – Stropek, Egert (46. Zaradny), Košút, Schneider – Šandera, Kulig (67. Jakab) – Hezoučký, D. Procházka (67. Vandas), M. Černý – Králíček.
    Náhradníci: Kafka – Burda, Vandas, Vaněk, Hampl, Jakab, Zaradny.

    Rozhodčí: Cieslar – Mikeska, Bureš
    bahis siteleri