Litvínov – Motor ČB 7:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Pardubice – K. Vary 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 2:5 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 0:4 (kon.)
Liberec – Zlín 5:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
7:3 (3:1, 3:0, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 05.03.2021, 18:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes jsou na programu další zápasy Tipsport extraligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a Madeta Motor České Budějovice v rámci jednapadesátého kola.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští hokejisté se v tabulce nacházejí na jedenáctém místě se ziskem devětašedesáti bodů. Drží se tak stále v postupovém pásmu do vyřazovacích bojů, konkrétně do osmifinále, a to jim už nikdo nevezme. Svou pozici ale mohou ještě i vylepšit, mají tak ještě šanci posunout se o nějaký ten stupínek výše. Po domácím duelu, ve kterém 2:3 padli s Mountfieldem, měli před sebou tři venkovní utkání a ty dokázali zvládnout. 3:1 vyhráli v Pardubicích, 2:1 v Olomouci a poté získali hodně cenný skalp, když v pražské O2 porazili 4:2 druhou Spartu. Následné utkání se jim také povedlo, když 6:3 doma porazili Mladou Boleslav. Naposledy si na domácím ledě poradili s Třincem, který porazili 3:2 a zapsali tak pátou výhru v řadě za sebou.

    Nejproduktivnější hráči

    Viktor Hübl 12+21
    Patrik Zdráhal 11+22
    Richard Jarůšek 18+13
     
    Madeta Motor České Budějovice

    Hosté z Českých Budějovic, kteří jsou v letošním roce nováčkem extraligy, kam postoupili po hodně dlouhých letech, jsou v tabulce na posledním, tedy čtrnáctém místě. Na své konto zapsali třiatřicet bodů a je jasné, že se jich vyřazovací boje nebudou týkat a po základní části pro ně sezóna skončí. Desetkrát Motor zvítězil, čtyřicetkrát pak padl. Nyní za sebou mají čtyřzápasovou sérii proher, kdy nezískali ani bod. Postupně padli s 2:4 s Libercem, 1:2 s Olomoucí, 1:5 s Pardubicemi. Naposledy v úterý nestačili ve svém teritoriu na pražskou Spartu, se kterou padli 2:7. Na sever Čech jedou s cílem získat zde nějaké body, aby aspoň v závěru sezóny potěšili své příznivce.

    Nejproduktivnější hráči

    Zdeněk Doležal 18+15
    Pavel Pýcha 10+16
    Daniel Voženílek 10+13
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly už třikrát. Dvakrát se z výhry radoval Litvínov, jednou pak hokejisté českobudějovického Motoru. Ten tak na svém soupeři vybojoval tři body, Verva jich nad hosty získala šest. Dnes tedy oba týmy čeká poslední duel v základní části a budou se snažit ho zakončit úspěšně.
     
    Vzhledem k opatřením kvůli pandemii nemoci Covid-19 se utkání odehraje bez přítomnosti diváků v hledišti.
    Verva drží šňůru pěti výher v řadě!
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Balinskis, Cibulskis, Demel, D. Zeman, Irving, Ščotka, Kudla – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – P. Svoboda, Gerhát, Látal – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – M. Havelka, Helt, Zygmunt.

    Madeta Motor České Budějovice: Čiliak (Strmeň) – Vydarený (C), Plášil, Beránek, Kubíček, Slováček, Štencel – Jonák, D. Voženílek, Holec – M. Novák, Toman (A), Z. Doležal – Karabáček, R. Přikryl, Gilbert – Alderson.

    Rozhodčí: Horák, Šindel – Brejcha, Pešek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Domácí hokejisté od vlastního brankáře založili útočnou akci, ve které ale záhy ztratili kotouč. Ten si převzali hráči Motoru a míří směrem před Denise Godlu.
     
    01:10
    Litvínovští po rychlém přechodu z obranného pásma zakládali další akci, ale ta měla pouze a jen jepičí život. Tomáš Pospíšil se totiž vystavil ofsajdové pasti a hra se vrací do středního pásma.
     
    01:39
    Na druhé straně střílel Gilbert na Denise Godlu, ten jeho pokus vytěsnil holí a dostal puk do rohu obranného pásma. Nicméně stále pokračuje kombinace českobudějovického Motoru.
     
    02:15
    Hra byla opět vykázána do neutrální zóny, vhazovalo se blíže hostující brance.
     
    02:46
    Patrik Demel si najížděl z druhé vlny a dostával přihrávku od Martina Hanzla, ale tohle obrana Motoru dobře viděla a akci Vervy zastavila.
     
    03:12
    Hosté zachytili v obranném pásmu kotouč a poté ho na chvíli dostali do teritoria Litvínova. Tam se však moc dlouho neohřáli a domácí celek už je s pukem znovu před brankou Marka Čiliaka.
     
    04:16
    Jan Štencel nebezpečně vystřelil na pravém kruhu a jeho nepříjemnou střelu zlikvidoval Denis Godla, který svůj tým podržel.
     
    04:28
    Marek Čiliak se nyní skácel k ledu a vypadá to, že utrpěl nějaké zranění v oblasti krku, kde si toto místo drží rukou. Chvíli se tedy nehraje a uvidíme, zda bude moci dále pokračovat.
     
    04:28
    A nyní už Marek Čiliak naznačuje, že je v pořádku a v brankovišti zůstává.
     
    04:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se v páté minutě hry ujímají vedení. Po střele od modré čáry se kotouč odrazil k obránci hostů, poté se k němu dostal VIKTOR HÜBL, jenž svou střelou z mezikruží Marka Čiliaka překonal – 1:0. Kapitán domácího celku tak znovu ukazuje, že je stále ve formě a pálí mu to. Asistence: Denis Zeman.
    04:44 Viktor HÜBL - 1:0
     
    06:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté během chvilky smazali své manko a je vyrovnáno. Ve skrumáži před Denisem Godlou se nejlépe zorientoval DANIEL VOŽENÍLEK, jenž zasunul kotouč do téměř odkryté domácí klece. Ještě si domácí vzali trenérskou výzvu, zda nedošlo k postavení útočícího hráče v brankovišti, ale nic takového se nepotvrdilo a gól byl záhy potvrzen. Asistence: René Vydarený a Miroslav Holec.
    06:08 Daniel VOŽENÍLEK - 1:1
     
    06:15
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Havelka – 2 min., hákování).
     
    07:01
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Oskars Cibulskis – 2 min., hákování).
     
    07:01
    Hosté mají šanci otočit zápas na svou stranu. Zahrají si totiž přesilovku pět na tři, která může trvat minutu a čtrnáct vteřin!
     
    07:41
    Obránci Litvínova získali puk a hned ho odpálili až před Marka Čiliaka. Šetří tak cenné vteřiny ze své dvojnásobné početní nevýhody.
     
    07:50
    Lavička Motoru si bere oddechový čas.
     
    08:08
    Doležal pálil z levého kruhu, Denis Godla se přesunul k pravé tyči a v rozkleku pak našel kotouč na své hrudi. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    08:15
    Litvínov je ve čtyřech hráčích.
     
    08:47
    A další dobrý Godlův zákrok. V krátkém sledu po sobě se opět přerušuje a tentokráte se bude vhazovat po jeho levici.
     
    09:01
    Verva zvládla už i klasické oslabení a nyní je už v plném počtu.
     
    09:55
    Následuje komerční přestávka.
     
    10:02
    Po ztrátě puku Motoru se na chvíli na puk dostali hráči Litvínova, ale hned o něj přišli. Soupeř pak od vlastního brankáře zakládal další akci, ale v ní před Godlou nezahrozil.
     
    10:44
    Oskars Cibulskis nebezpečně střílel před Markem Čiliakem, ten jeho pokus vyrazil a následně pak dostal puk do bezpečí. Ten je ve středním pásmu a do akce vyráží Motor.
     
    11:04
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., hákování).
     
    11:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích je využita a ti jdou zase zpět do vedení. František Lukeš střílel v roli coby falešného obránce, v mezikruží pak nastavil hůl JAN ŠČOTKA a puk změnil směr, poté zaplul za záda Marka Čiliaka – 2:1. Asistence: František Lukeš a Uvis Janis Balinskis.
    11:41 Jan ŠČOTKA - 2:1
     
    12:39
    Další komerční přestávka.
     
    13:18
    Hosté se nyní natlačili před Denise Godlu, ale nedokázali ho zblízka ohrozit. Stále ale pokračují v kombinaci před jeho brankou.
     
    14:02
    Ve středním pásmu byla k vidění nepřesnost na obou stranách. Teď už mají po vystřídání puk litvínovští hráči a směřují opět před soupeřovu klec.
     
    15:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla neskutečná paráda domácího kapitána, který je v tuto chvíli dnes dvougólový. Po převzetí puku od Františka Lukeše nabral na levé straně rychlost VIKTOR HÜBL, jenž z levého kruhu prostřelil Čiliaka kolem jeho levého betonu k protější tyči, kde vymetl pavučiny – 3:1. Asistence: František Lukeš a Oskars Cibulskis.
    15:20 Viktor HÜBL - 3:1
     
    16:33
    Cibulskis dostával na modrou čáru přihrávku od Pawla Zygmunta, ale kotouč mu utekl do středního pásma, takže Litvínov musí pásmo Motoru opustit.
     
    16:47
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Filip Helt – 2 min., hákování).
     
    17:16
    Hosté se v útoku nezdrželi moc dlouho, toho využili beci Litvínova, kteří okamžitě nasměrovali puk až před branku Marka Čiliaka.
     
    17:59
    Na pravé straně vystřelil Brandon Alderson, ale s jeho pokusem si poradil Denis Godla a má puk ve své moci. Hra je zastavena, vhazuje se po levé ruce domácího brankáře.
     
    18:39
    Látal šel ve vlastním oslabení s pukem před hostující branku, na pravé straně pak nebezpečně z otočky střílel Viktor Hübl a ohrozil Čiliaka. Na hattrick zatím nedosáhl, gólmana hostů ale donutil k zákroku a zastavení hry.
     
    18:47
    Litvínov je v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:32
    Matěj Toman dostal zpětnou přihrávku od Doležala, ale následně pak se mu nepovedlo zakončení tak, jak by si přál. Po zisku puku jde dopředu zase Verva.
     
    19:57
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (František Gerhát – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Matěj Toman – 2 min., držení).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní se ujali vedení domácí hráči, když se trefil Viktor Hübl. Následně pak vyrovnal Daniel Voženílek. Nicméně do vedení dostal znovu domácí celek Jan Ščotka a na 3:1 zvyšoval dalším gólem Viktor Hübl, jenž má dnes zaděláno na hattrick. Hosté se v prostředním dějství budou snažit dostat se zpět do zápasu, uvidíme co na to Verva.
     
    Střely na branku: 12 – 22
     
    Další třetina začne přibližně v 19:00.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    František Lukeš nabil najíždějícímu Aaronu Irvingovi, po jehož pokusu dorážel kotouč před Čiliakem Jan Ščotka a ten orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    21:11
    Na druhé straně šel za branku Denis Godla, trochu riskantně puk přihrával, nakonec získala puk obrana Vervy, ale kotouč hned získali hosté a útočí.
     
    21:57
    Oba celky jsou v plném počtu.
     
    22:12
    Sám na Marka Čiliaka se řítil František Gerhát, který poté tváří v tvář v těsné blízkosti hostujícího brankáře nepřekonal!
     
    23:28
    Z levé strany vyslal nebezpečný projektil František Lukeš, jeho pokus se jen otřel o pravý beton Marka Čiliaka. Nakonec pak ještě Verva udržela puk a je stále v pásmu soupeře.
     
    24:14
    Závar před domácí brankou, nadvakrát se snažil dorážet puk za Denise Godlu Jan Štencel, ale neuspěl. Brankář Litvínova přikryl touš pod lapačku a hra je zastavena.
     
    24:42
    Martin Hanzl unikal všem, Jan Štencel ho ale včas zastavil a čistě odzbrojil. Následně pak se hned vydali do rychlého protiútoku zse hráči Motoru.
     
    25:32
    Patrik Demel dostal puk na svého jmenovce Zdráhala, druhý jmenovaný pak svou střelu poslal jen vedle protější tyče.
     
    26:21
    Aaron Irving byl dalším domácím hráčem, který se snažil překonat Čiliaka. Neúspěšně a na druhé straně se zase netrefili hosté. Pak hned z dalšího útoku na pravé straně střílel František Lukeš, ale Čiliak ho vychytal.
     
    26:36
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:16
    Viktor Hübl se natlačil před hostující branku a znovu bez čekání vystřelil, ale na Marka Čiliaka nevyzrál.
     
    28:25
    Zakázané uvolnění Litvínova stěhuje hru před Denise Godlu, vhazovat se bude po jeho levé ruce. Motor tak zadarmo získal útočnou třetinu.
     
    28:56
    Matěj Toman vyslal na Godlu štiplavou střelu, se kterou si Denis Godla poradil, ač měl s kotoučem trochu problém. Následoval rychlý protiútok Litvínova, ale tam nikdo Čiliaka neohrozil.
     
    30:01
    Další zakázané uvolnění Litvínova.
     
    30:31
    Daniel Voženílek přilil puk do ohně, na pravé straně pak střílel Miroslav Holec, ovšem znovu zakročil pozorný Denis Godla v litvínovské brance.
     
    32:05
    Viktor Hübl nahodil puk před hostující brankoviště, ale tam jeho spoluhráč nezakončil přesně.
     
    32:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Od modré čáry střílel Pawel Zygmunt a znovu se před brankou hostů dobře postavil JAN ŠČOTKA, který další tečí prostřelil Marka Čiliaka a je tedy také dvougólovým střelcem – 4:1. Asistence: Pawel Zygmunt a Viktor Hübl.
    32:14 Jan ŠČOTKA - 4:1
     
    33:35
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Václav Karabáček – 2 min., sekání).
     
    33:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Po krásném pasu z rohu útočného pásma vyzval těsně před Markem Čiliakem Viktor Hübl JANA ŠČOTKU a ten poté u bližší tyče sklepl puk za jeho záda – 5:1. Obránce domácích tak zkompletoval svůj hattrick! Asistence: Viktor Hübl a Uvis Janis Balinskis.
    33:54 Jan ŠČOTKA - 5:1
     
    34:18
    Jeden hattrick je tedy zkompletován, co na to Viktor Hübl? Ten je dnes znovu hodně aktivní, sám má dva góly a také i dvě asistence.
     
    35:14
    Cibulskis na modré čáře zastavil Nováka a nepustil tak soupeře do ohrožení branky Denise Godly. Následně pak oba celky střídají.
     
    37:31
    Těsně před hostující brankou zakončoval Tomáš Pospíšil, ale nedokázal kotouč procedit za záda Marka Čiliaka.
     
    38:28
    Filip Helt hledal zpětnou přihrávkou Pawla Zygmunta, ale ten poté nedokázal vyzrát na brankáře hostů.
     
    38:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nakonec to domácí nemuselo mrzet, hned z další akce pak sám FILIP HELT prosadil. Našel si odražený kotouč a ten poté zblízka tvrdou ranou dostal za záda brankáře Motoru – 6:1. Asistence: Denis Zeman a Pawel Zygmunt.
    38:42 Filip HELT - 6:1
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Litvínovští nemají dost a ještě se dostali v závěru druhé třetiny do akce, ale v ní nakonec nevystřelili. Na druhé straně se útok nepovedl Motoru.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní Verva nasázela tři branky a vede 6:1. Hattrick završil Jan Ščotka, několikrát k němu neměl daleko i Viktor Hübl. Zdá se, že domácí spějí za posledními třemi body na domácím ledě a potvrzují svou vzrůstající formu.
     
    Střely na branku: 26 – 31
     
    Další třetina začne přibližně v 19:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Viktor Hübl operoval v mezikruží, nakonec puk skončil za brankou hostů, kam si pro něj dojel Marek Čiliak a ten ho rozehrál svým spoluhráčům.
     
    41:00
    Karel Plášil nyní dost tvrdě narazil na mantinel Přemysla Svobodu a ten se skácel k ledu. Stále se nemůže pořádně zvednout. Sudí na to reagují vyloučením hostujícího hráče.
     
    41:00
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    41:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté skórují ve vlastním oslabení. Do rychlého protiútoku se dostal VÍT JONÁK, jenž udělal ještě pár kroků navíc a zblízka pak svižnou ranou nedal Denisi Godlovi žádnou šanci – 6:2. Asistence: Martin Novák a Šimon Kubíček.
    41:38 Vít JONÁK - 6:2
     
    42:34
    Patrik Zdráhal dostal nabito do mezikruží, jeho následná střela branku soupeře minula a hned na to se budějovický Motor osvobozuje a šetří cenné vteřiny.
     
    43:00
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    43:42
    Od modré čáry střílel Denis Zeman, před Čiliakem se ale marně natahoval holí Jan Ščotka. Hostující brankář má puk pod kontrolou a rozehrává.
     
    43:57
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Pawel Zygmunt – 2 min., hrubost).
     
    44:30
    Hosté se natlačili před domácí branku, ale Voženílek se nedokázal před domácím brankářem střelecky prosadit.
     
    44:58
    Domácí sebrali puk a hned ho vyhodili až před hostující branku. Šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    45:44
    Po střele Romana Přikryla dostal puk pod kontrolu Denis Godla a poté ho přikryl lapačkou. Následuje přerušení hry a poté se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    45:57
    Litvínov je v plném počtu.
     
    46:27
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:16
    Beránek měl problémy s rozehrávkou, hned na to se dostali k puku zase domácí hráči, ale před Markem Čiliakem nyní nezahrozili.
     
    48:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté znovu snižují ztrátu a je to už o tři góly. ROMAN PŘIKRYL nejprve vystřelil, jeho pokus vyrazil Denis Godla jen před sebe, ale stejný hráč pak zakončil z dorážky a dostává kotouč za brankáře Litvínova – 6:3. Bez asistence.
    48:03 Roman PŘIKRYL - 6:3
     
    49:08
    Hosté vycítili šanci a snaží se o další snížení, ale proti byla obrana Litvínova, která nepustila Daniela Voženílka do další nebezpečné střely před Denisem Godlou.
     
    49:30
    Jan Ščotka se dostal před klecí hostů k další dorážce, kterou si však pohlídal Marek Čiliak.
     
    50:20
    Oskars Cibulskis si sjel na pravý kruh do dobré střelecké pozice, následně pak střílel na Marka Čiliaka, který ale byl ve svém brankovišti pozorný.
     
    51:29
    Hosté se opět dostali do útočného pásma, kde je v jejich rozletu zastavila obrana Litvínova a domácí celek pak okamžitě otáčí hru před branku českobudějovického Motoru.
     
    52:15
    Štencel nabil do mezikruží pro Šimona Kubíčka, ten ale svou střelou nechal Denise Godlu vyniknout. Po jeho zákroku je hra přerušena.
     
    52:15
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:29
    Martin Hanzl pálil na branku hostů, ale tu srazila obrana Motoru do bezpečí. Následně pak se znovu k puku dostal domácí celek a stále útočí.
     
    54:03
    Gerhát se zkusil propracovat ke střele před brankou soupeře, ale proti byli beci Motoru, kteří pak vytěsnili touš do neutrální zóny.
     
    55:13
    František Lukeš dostal nabito před branku hostů, ale jeho následná střela neměla takovou razanci, aby Marka Čiliaka ohrozila.
     
    55:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Při přečíslení dva na jednoho na levé straně poslal přihrávku na pravý kruh pro PATRIKA ZDRÁHALA. Martin Hanzl a prvně jmenovaný pak poslal kotouč do částečně odkryté hostující klece – 7:3. Asistence: Martin Hanzl a Richard Jarůšek.
    55:43 Patrik ZDRÁHAL - 7:3
     
    56:31
    A znovu byli domácí hráči nebezpeční před brankou Marka Čiliaka, ale tentokráte ho žádnou střelou neohrozili. Následuje tak protiútok hostů.
     
    57:19
    Domácí z vlastního obranného pásma ještě zakládají další akci, ale už se nikam neženou a jen hru kontrolují.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:23
    Vydarený napřáhl ke střele, tu chtěl tečovat před Godlou Martin Novák, ale neuspěl. Následně pak raději brankář Litvínova kryje puk a hru zastavuje.
     
    59:11
    Zblízka to zkusil Richard Jarůšek, ale jeho tečovaná střela končí pouze na betonu Marka Čiliaka. A hned na to pokračuje další akce Vervy.
     
    59:47
    Alderson to ještě zkusil před Godlou, ale obránci Litvínova vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a to bude z tohoto duelu už vše.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec zvítězili 7:3 a připisují šestou výhru v řadě za sebou. Před nadcházejícím play-off tak mají hodně slušnou formu. Hosté si tak ze severu Čech na jih neodvezou žádné body.
     
    Střely na branku: 35 – 41
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:22:49)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. V. Hübl (D. Zeman), 12. Ščotka (F. Lukeš, Balinskis), 16. V. Hübl (F. Lukeš, Cibulskis), 33. Ščotka (Zygmunt, V. Hübl), 34. Ščotka (V. Hübl, Balinskis), 39. Helt (D. Zeman, Zygmunt), 56. P. Zdráhal (M. Hanzl, Jarůšek) – 7. D. Voženílek (Vydarený, Holec), 42. Jonák (M. Novák, Kubíček), 49. R. Přikryl


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Balinskis, Cibulskis, Demel, D. Zeman, Irving, Ščotka, Kudla – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – P. Svoboda, Gerhát, Látal – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – M. Havelka, Helt, Zygmunt.
    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Strmeň) – Vydarený (C), Plášil, Beránek, Kubíček, Slováček, Štencel – Jonák, D. Voženílek, Holec – M. Novák, Toman (A), Z. Doležal – Karabáček, R. Přikryl, Gilbert – Alderson.

    Rozhodčí: Horák, Šindel – Brejcha, Pešek
    ocianews.com