Litvínov – Motor ČB 7:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Pardubice – K. Vary 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 2:5 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 0:4 (kon.)
Liberec – Zlín 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:4 (1:3, 1:1, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 05.03.2021, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:07 Martin GERNÁT - 3:4
     
    46:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól. Doudera nahrávkou podél modré nabídl kotouč MARTINU GERNÁTOVI, jehož bomba prošla kolem Růžičkovy vyrážečky až do sítě. Asistence: Milan Doudera a Matěj Stránský.
    38:47 Erik HRŇA - 2:4
     
    38:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tohle byla luxusní akce Ocelářů. ERIK HRŇA přenechal puk u pravého kruhu Adámkovi, ten udělal kličku před brankoviště a vrátil touš zpátky svému spoluhráči, který zakončoval do odkryté sítě. Asistence: Tomáš Marcinko a Daniel Kurovský.
    30:27 Adam ZBOŘIL - 1:4
     
    30:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají početní výhodu. Ránu Jääskeläinena Štěpánek jen ztlumil na betonech a po několika dorážkách Kotaly puk vypadl přímo před ADAMA ZBOŘILA, který už zblízka bez problémů zametl do odkryté branky. Asistence: Jakub Kotala a Joona Jääskeläinen.
    16:13 Ondřej NAJMAN - 1:3
     
    16:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jdou do trháku. Flynn u vlastní modré čáry vybojoval puk a vyrazil na zteč. Do tandemu mu najížděl ONDŘEJ NAJMAN, kterému Flynn přes Freibergse puk prohodil a je z toho druhá trefa pro boleslavského centra. Asistence: Oscar Flynn.
    14:32 David ŠŤASTNÝ - 1:2
     
    14:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A vzápětí udeřilo na druhé straně. DAVID ŠŤASTNÝ vletěl do útočného pásma, natlačil se přes Douderu a zblízka pověsil puk nad vyrážečku Kacetla. Asistence: Jakub Kotala a Jan Růžička.
    10:22 Ondřej NAJMAN - 1:1
     
    10:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, prosadila se třetí boleslavská lajna. Kousal se uvolnil v útočném pásmu a prostrčil puk před branku na ONDŘEJE NAJMANA, který rychlou kličkou do forhendu zasunul puk za Kacetla. Asistence: Pavel Kousal.
    03:57 Martin RŮŽIČKA - 1:0
     
    03:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už to Třineckým v šesti proti boleslavské pětce vyšlo. Freibergs od modré nabil na levý kruh MARTINU RŮŽIČKOVI, který ranou z voleje z úhlu trefil odkrytou část branky. Asistence: Ralfs Freibergs a Marian Adámek.
    Marken.cz

    Michal Konvalina

    Branky a nahrávky: 4. Martin Růžička (Freibergs, M. Adámek), 39. Hrňa (Marcinko, Kurovský), 47. Gernát (M. Doudera, M. Stránský) – 11. Najman (P. Kousal), 15. Šťastný (Kotala, J. Růžička), 17. Najman (Flynn), 31. A. Zbořil (Kotala, Jääskeläinen)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (21. Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Freibergs, D. Musil, Jaroměřský, M. Adámek, Zahradníček – M. Stránský, Rodewald, Martin Růžička (A) – Kurovský, Marcinko (A), Hrňa – M. Kovařčík, Špaček, Chmielewski – Hrehorčák, Miloš Roman, Dravecký (C).
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Schwarz) – Ševc (C), Šidlík, Bernad, Fillman, Dlapa, Pláněk (A), Moravec – Kotala, A. Zbořil (A), Šťastný – Cienciala, Claireaux, Jääskeläinen – Flynn, Najman, P. Kousal – G. Szturc, Bičevskis, J. Stránský.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Frodl, Kis
    thejrc.org