Blansko – Třinec 2:0 (kon.) | Líšeň – Hr. Králové 2:1 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
2:1 (1:0)
FC Hradec Králové
Sobota 06.03.2021, 14:30FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    V samém závěru pláchl po dobré práci Zikla na pravé straně Paška, který vymačkal ze sebe poslední zbytky sil, protáhl se do vápna a vypálil, trefil ale jen boční síť.
     
    90+3
    Střídání v týmu SK Líšeň 2019: ze hřiště odchází David Krška, přichází Lamine Fall.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    89
    Obránce Čech musel faulovat kousek před vápnem Zikla, který se mu vysmekl a šel byl ze strany sám na branku. Přichází žluté napomenutí a rozehrávka domácích.
     
    85
    Střídání v týmu SK Líšeň 2019: ze hřiště odchází Marek Matocha, přichází Patrik Demeter.
     
    82
    Právě Krška poté zastavil vědomě akci Hradce Králové a také on obdržel žlutou kartu.
     
    76
    Střídání v týmu SK Líšeň 2019: ze hřiště odchází Jan Silný, přichází Martin Zikl.
     
    75
    Prakticky hned se mezi střelce mohl zapsat Samko, který dostal kolmici vzduchem do vápna, ale ve velké šanci skvěle zasáhl jeden z domácích beků, a před Veselým míč zablokoval.
     
    74
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Filip Novotný, přichází Jan Záviška.
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jiří Kateřiňák, přichází Denny Samko.
     
    70
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Výbuch radosti na domácím stadionu značí, že Líšeň jde opět do vedení! Krška na pravé straně místo centru zasekl a přihrál na střed Kučerovi, který krásně načechral míč za obranu na JAROSLAVA MÁLKA. Ten sice napoprvé trefil jen obránce soupeře, ale poté mu balón vyplaval doprava před osamoceného Vízka a toho překonal nekompromisní ranou do levé šibenice – 2:1.
     
    69
    Málek ve středu hřiště prodloužil míč rozběhnutému Lutonskému, kterého stáhl k zemi Jiří Kateřiňák a také on dostává žlutou kartu.
     
    62
    Kučera musel nyní při rychlém brejku hostů zatáhnout za záchrannou brzdu a fauloval unikajícího soupeře, výsledkem je žlutá karta a přímý kop soupeře.
     
    57
    Z ničeho nic opět zahrozili domácí! Vysoký centr zprava propadl až na hranici vápna k z druhé vlny nabíhajícímu Lutonskému, jehož rána byla tečována kousek vedle levé tyče branky hostů.
     
    56
    Hlavní sudí se poté ještě vrátil k situaci ve vápně Hradce a dodatečně udělil žlutou kartu také domácímu Silnému.
     
    56
    Prekop si hodně teatrálním pádem ve vápně říkal o penaltu, rozhodčí mu však pád nezbaštil a navíc mu udělil žlutou kartu za simulování.
     
    49
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté vyslali míč z autu do vápna a po souboji propadl míč k úplně volnému Dvořákovi, který zblízka osamocen před Veselým napálil jen tyč, ovšem míč se poté odrazil příhodně pro ERIKA PREKOPA, který už před prázdnou brankou měl jednoduchou úlohu – 1:1.
     
    48
    Velká šance Líšně. Nenápadný dlouhý výkop brankáře Veselého sklepl Pašek skvěle do běhu Silnému, který byl osamocen před Vízkem, ale ranou z první jej nepropálil.
     
    26
    Celou kombinaci nakonec zakončil prudkou ranou Jeřábek, který kroutil míč do vzdálenější šibenice, ale tu zhruba o metr minul. Hosty však rána pořádně vylekala.
     
    19
    Další tutovka Hradce! Kateřiňák vytáhl hru středem a rozdal míč doleva, odkud přišel Novotného přetažený centr na zadní tyč na Prekopa, který zůstal úplně nehlídán, ale jeho pohotová rána z voleje křížem proletěla těsně vedle vzdálenější tyče. Veselý se za míčem jen ohlédl...
     
    16
    Matocha míč krásně zatočil na zadní tyč, kde k míči měl blízko Vízek, ale svůj výběh neodhadl a míč při vyboxování promáchl. Ten se odrazil na malé vápno, ale tam nikdo z domácích nečíhal, a tak hosté situaci zažehnali odkopem.
     
    14
    Obrovská šance hostů! Daniel Vašulín dostal krásný balón za obranu, Ševčíkem nestíhal, a tak musel ven z branky Veselý. Ten celou situaci neodhadl, Vašulín si míč kolem něj píchl, ale domácí se stihli vrátit a na poslední chvíli míč před prázdnou brankou z vápna odkopli. Vašulín navíc fauloval.
     
    7
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají z první šance do vedení! Silný zabojoval o míč na pravém okraji vápna, kde si jej pokryl a posunul pod sebe na Paška. Ten vyslal krásný kroucený centr do ohně, kde nejvýše vyskočil MILAN LUTONSKÝ a hlavou prudce trkl míč k tyči – 1:0.

    Daniel Kinc

    Branky: 7. Lutonský, 70. Málek – 49. Prekop

    Karty:   56. Silný (LIS), 62. Kučera (LIS), 82. Krška (LIS) – 56. Prekop (HKR), 69. Kateřiňák (HKR), 89. F. Čech (HKR)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 2:6.
    SK Líšeň 2019: Veselý – Jeřábek, Otrísal, O. Ševčík (C), Lutonský – Kučera – Pašek, Málek, Matocha (85. Demeter), Krška (90+3. Fall) – Silný (76. Zikl).
    Náhradníci: Vítek – Minařík, Fall, Szotkowski, Demeter, Zikl.

    FC Hradec Králové: Vízek – Mejdr, F. Čech, Donát, F. Novotný (74. Záviška) – Kateřiňák (74. Samko), Kodeš – Prekop, P. Dvořák, Vlkanova – Vašulín.
    Náhradníci: Ottmar – Samko, Záviška, Soukeník, D. Doležal.

    Rozhodčí: Hrubeš – Melichar, Váňa
    bahis siteleri